Myslela som, že spolu chodíme. Podľa neho sme len kamaráti

17. apr 2023

Myslela som si, že sme pár. Zistila som, že si popri mne píše aj s inými, s niektorými bol vonku. Podľa neho sme spolu nechodili, len sme sa spoznávali. A že ani s ostatnými nechodil. Ublížilo mi to. Správal sa ako zamilovaný chlapec, zaujímal sa o mňa, stretávali sme sa a písali si často. A teraz mi povie, že to bolo len spoznávanie a ani raz nepadla reč o chodení.

tosomja
17. apr 2023

No tak si to zle pochopila, ešte že len krátko to trvalo.

martinmmartin
17. apr 2023

niekto cely zivot snivao kamaradke( ovi) s vyhodami a nic z toho. A ty hned na prvy sup takato vysoka liga a takmer bez roboty. Tes sa zo seba. Glass half full. Boli tam aj nejake telesne vydobytky? Nech mas na co spominat v dochodkovom veku

annadan
17. apr 2023

no, to ma mrzí, ale práve kvôli takýmto prípadom sa proste netreba na každého upínať. aby si predišla sklamaniu, lebo potom trpíš jedine tak ty, jemu je jedno, očividne sa s tebou len zahrával a mal ťa len na pobavenie.

maxalla
17. apr 2023

Blbe, ale tak minimalne bol k tebe uprimny a nevodil ta za nos. Mas ponaucenie do buducna, ze treba lepsie komunikovat a vyjasdnit si veci vopred.

zuzanka.zuzu
17. apr 2023

@martinmmartin presneeee 😀 len na koňovi sa to asi nestretne s pochopením

sajmonka_1216
17. apr 2023

ja mám jedného známeho, ktorý toto robí pravidelne.. ide mu len o to akoby dobrodržustvo.. a sám sebe dokazuje, že má na to zbaliť hocijakú.. ku každej sa takto správa a ked sa namotá, začne ju ignorovať... a to nie že ja som na to prišla, on sa tým ani netají...samozrejme len tie baby to nevedia

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinmmartin
17. apr 2023

@nikto2234 Za ery nasich rodicov velmi vela bab otehotnelo za kulturakom na diske a potom bolo manzelstvo aby nebola hanba a tie manzelstva aj tak vyzerali . Toho dnes nemas az tak vela ako vtedy a chvalabohu za to. Radsej takto

reanda
17. apr 2023

podla mna je chodenie a 'spoznavanie sa' uplne to iste.. kamaratstvo je nieco ine.. ak ste sa teda spoznavali za ucelom zistenia, ci budete spolu ako par, tak je to uz zaciatok chodenia.. mne osobne nepride v pohode, ked sa niekto takto 'spoznava' s viacerymi osobami naraz.. mozno niekomu to normalne pride.. no tak ti to nevyslo, to sa stava, uz je jedno, ci ste spolu 'chodili', alebo nie

autor
17. apr 2023

@reanda môj názor. Spoznávanie a chodenie je to isté. A nie čakať pár týždňov a potom si to akože povedať. Veď už nemáme -násť :/

melanta
17. apr 2023

Neblázni. Toto ti nemá ublížiť. Toto ti má spôsobiť, že ti padne kameň zo srdca, že si hneď teraz na začiatku zistila, čo je zač. Že sa naraz "spoznáva" s viacerými. A potom by si akože vybral podľa toho, ktorá by sa mu pozdávala najviac? Buď rada, že si to zistila, takéhoto chlapa predsa ozaj v živote nechceš mať.

aliziana
17. apr 2023

Môžeš to brať tak, že ste spolu chodili a rozišli sa (teda asi ?)

bloger
17. apr 2023

Plne s autorkou súhlasím. Najskôr ju balamutil a potom zrazu cúvol. Takto sa zahrávať s citmi niekoho je hnusné.

maxalla
17. apr 2023

@bloger ako ju balamutil? Ved jej na rovinu povedal, ako to berie. To, ze si autorka podomyslala a vydedukovala, ze spolu chodia, hoci to on tak nevnimal, je ina vec. Ked niekoho spoznavam, snazim sa zistit, ci je tam predpoklad na buduci vztah, tak je logicke, za sa spravam prijemne, milo k danej osobe, ze sa s nou stretavam a pisem. Nebudem sa predsa spravat odmerane. Balamutil by ju, keby jej vravel, ze je jeho jedina.

toskanka
17. apr 2023

@maxalla Podľa mňa je to tiež nefér, navyše ak rozhodil siete na viacere strany. Neznášam takýchto chlapov.

maxalla
17. apr 2023

@toskanka Tiez to nemam rada a nevedela by som sa sustredit na viacerych muzov. Ale ak on to tak nemal a neklamal jej, netvrdila by som, ze ju balamutil. Kazdy sme iny, nie je dobre predpokladat, ze tak ako rozmyslam ja, rozmysla kazdy.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
17. apr 2023

jaaaj, dievča, toto sa stáva bežne... po pár týždňoch žiadna katastrofa, nevyšlo, ideme ďalej

bloger
17. apr 2023

@maxalla Správal sa ako zamilovaný chlapec, zaujímal sa o mňa, stretávali sme sa a písali si často. A teraz mi povie, že to bolo len spoznávanie a ani raz nepadla reč o chodení. Ešte stále trváš na tom, že to nie je balamutenie? Potom čo znamená s niekým chodiť? Ak nie stretávanie sa a záujem a časté písanie.

maxalla
17. apr 2023

@bloger To, ze sa spraval ako zamilovany chlapec moze byt subjektivny dojem autorky. Mozno ak by sa vyjadril on, dostali by sme iny popis situacie.

toskanka
17. apr 2023

Mám už teda dosť rokov, ale ešte žiadny muž sa o mňa nezaujímal čisto ako o kamarátku. Buď záujem opadol a vyparil sa, ale naozaj nikto nespravil zo mňa hlupanu, ze išlo len o spoznávanie sa, nie chodenie.

maxalla
17. apr 2023

Nikto predsa netvrdi, ze sa o nu zaujimal ako o kamaratku.

toskanka
17. apr 2023

@maxalla Máme malo informácií, nevieme, ako ďaleko toto spoznávanie sa zaslo a o čom sa bavili, resp. si písali.

vilma7
17. apr 2023

Klasická.vyhovorka aby on nebol na vine, že niekomu ublížil.

pralinka25
17. apr 2023

kedysi to bolo jednoduche boli kamosi, frajeri, milenci a manzelia. jednoduche. teraz ma kazdy nazov 50 odtienov "sivej" priatelkujeme sa , kamosime sa a sexujeme pri tom .... manzelime sa ale sexuje sa s inymi ja teda neviem naco tieto frasky. podla mna s kamosmi sa nespava. spavaju spolu milenci, frajeri a manzelia. keby ludia nazyvali veci pravymi menami vedeli by na com su. ak ste spolu spali a hovori ze ste boli len kamosi tak je to idiot.

autor
17. apr 2023

Nespali sme spolu. Okrem pusy k žiadnym intímnostiam nedošlo

pralinka25
17. apr 2023

aspon ze tak. bud len rada. najdes lepsie

toskanka
17. apr 2023

Aj tak to bolo chrapunske, pusa je u mňa intímna záležitosť. Za mojich mladých čias sa to nazývalo chodením.