Muži vo vzťahu na zoznamkách

23. aug 2023

Keď tu čítam príspevky niektoré ,a sama som to aj zažila,existujú nejakí chlapi/muži ,dospelí ľudia 30+,ktorí keď sú vo vzťahu,prípadne s niekým randia pár mesiacov nie sú na zoznamke? Dajme tomu,že sa tam zoznámili stretli tak by som asi naivné očakávala ,že si to vymažú a nebudú pozerať ostatné zeny. Veľmi ma to odrádza,priam znechucuje a demotivuje vo vzťahoch, nerozumiem prečo to robia, keď už raz majú niekoho.

zuzanka.zuzu
23. aug 2023

niektorí asi pre ten istý dôvod ako ja chodím na nehnuteľnosti.sk a bubotravel - snívať 😉

maranta_leuconeura
23. aug 2023

@zuzanka.zuzu ja tiez, pozeram si, aj ked viem, ze to nemozem mat a pri bytoch zaroven aj porovnavam, co nove a ci som dobre vybrala 😆 ale teda zoznamky ma nelakaju, asi preto, ze tam som si vyberom ista a nemenila by som, keby prislo ,,nieco lepsie" 🤪

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
23. aug 2023

Môj určite žiadnym ženám nevypisuje, nemá na to absolútne čas. Buď je doma s nami ,ňou a.detmi, alebo v práci, kde mala pri mašine a do mobilu stihne akurát nakuknúť, keď ma prestávku.
Vo voľnom čase radšej číta knihy.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata25
23. aug 2023

nuz ked vidim tych chudakov co lovia a zoznamkach, je mi luto zien. aj moj uz skoro ex lovil a mal paralelne aj 3 zeny a vyhovaral sa jednej ked chcel ist s druhov a druhej ked s tretou a naposledy mi napisala jedna na messenger, ze preco som jej nepovedala aky je. to je na hlavu, ja mam riesit este aj to, aby sa nechoval ako ch.j k znamostiam z netu. ale luto mi je kazdej co sa s nim zapletie, lebo on nema zene co ponuknut, ale ze uplne nic.

liusa82
23. aug 2023

ani ja som tomu nikdy nepochopila nie si sama🙂 no čo iné zadné dvierka si stále robia

kinats
24. aug 2023

Naco by som chodil na zoznamku, ked mam doma vsetko po com tuzim, leda, ze by som nemal , ale to potom uz nie je otazka na muza...

topgabo
27. aug 2023

@liusa82 vacsina zien ked rozchadza s chlapom uz ma nahradu. Zoznamky pre chlapa je uplne ina realita, pondelok sa dohodnes na rande na vikend a piatok ta Ghostne alebo sa ani neukaze na drhuje rande. Vitaj v 2023