Muži, ktorí milujú ženy po krátkej dobe

5. nov 2023

Čo si myslíte o mužoch ktorý vám po veľmi krátkej dobe vypisujú že vás ľúbia a plánujú už svadbu?

zuzanka.zuzu
5. nov 2023

koľko je "veľmi krátka doba"?

borny11
5. nov 2023

Je to podozrivé 🙂

jamimo
5. nov 2023

ja si myslím, že je to také hŕŕŕ a tlačenie na pílu. Za mňa určite nie 🤔

freepalestine
5. nov 2023

Ak ta osobne videl, ak ste sa rozpravali o naozaj dolezitych veciach a zhodli sa, ak ste sa citili vedla seba sami sebou, tak si myslim, ze je to pravy muz, ktory vie co (koho) chce a nechce o to prist..

maciak410
5. nov 2023

Psychopat

dadis
5. nov 2023

Este ste sa nestretli?

kaktusik007
5. nov 2023

toto je u mna totalna red flag a sihlasim s
@maciak410 - je minimalna sanca ze to nebude psychopat

kaktusik007
5. nov 2023

@freepalestine pravy muz 🤣🤣🤣🤣🤣 no, jeden psychopat co sa takto prejavoval si to o sebe realne aj myslel, to mozem potvrdit

patus_2
5. nov 2023

A už ste sa aj stretli? Alebo len vypisuje ako ťa ľúbi, chce svadbu a deti a možno nie je Slovak?

lneviemmeno
5. nov 2023

ja som to zazila, spoznali sme sa nazivo, parkrat stretli, ale obaja sme sa zalubili do seba na prvy pohlad doslova, nie je Slovak 😊 o par dni mi uz hovoril ze ma velmi lubi a nechce o mna prist.. rok sme manzelia a cakame babatko, stale je to intenzivne a verim, ze sme sa proste nasli a sadli si

matullienka
5. nov 2023

Tak záleží čo je pre teba veľmi krátka doba, pre niekoho je to mesiac dva, pre niekoho aj pol roka a druhá vec čo ste reálne za ten čas spolu stihli prežiť.

fineta
5. nov 2023

Sú aj také prípady a manželstvo vyšlo. 😊
Tiež by som mala ale rešpekt, určite by som mu podotkla, že za tak krátky čas ma nemôžeš poznať, nerob unáhlené rozhodnutia. 😁😁 Na jednej strane je to lichotivé, ale smrteľne vážne mi to neznie. Pokiaľ ste sa teda nestretli a je to iba vo virtuálnej rovine, tak vôbec nerieš. 😉

maciak410
5. nov 2023

@kaktusik007 mám aj osobnú skúsenosť.

marticka85po
5. nov 2023

Poznám takého 🤣🤣 ale u nás to bolo obojstranné,láska na prvý pohľad. A už sme manželia 🙂

marianarem
5. nov 2023

Ked to.obidvom.vyhovuje, tak je to ok. Poznam viac takych parov. Kolegynina dcera s muzom sa o svadbe a detoch bavili uz po tyzdni. Su spolu, maju uz 2 skolakov. Jedna z naj kamosiek po 2 tyzdnoch spolocne byvanie, po 2 mesiacoch zasnuby. Uz maju dvoch pubertakov. No a maminu kolegynu poziadal muz o ruku hned, ako ju zbadal a takisto dlhorocne manzelstvo..
Ja som pomaly typ, ale moj byvaly - Talian, tiez velmi rychlo zacal s takymito recami. Unho mi to ale akosi nevadilo. Ja som to tak necitila, nodpovedala som mu na to, ale nevadilo.mi to. Ide o aj o to, ako clovek celkovo posobi. Tento moj bol taky strasny dobrak, velke srdce, verny, starosltlivy. A ja som.bola jeho prva naozajstna frajerka. Brala som tie reci s rezervou na zaciatku, ale neboli mi od neho proti srsti.

trinityf
5. nov 2023

Manipulator. Svietia ti cervene kontrolky? Bingo!

lenkakravcova
5. nov 2023

To záleží od jedinca a jeho nastavenia. Jedno z nich je aj náboženské pozadie. Ak niekto chce sex aj po svadbe, tak je pochopiteľné, že nebude ťahať chodenie dva tri roky, ale tak Max rok. Niekedy len pár mesiacov. Poznám pár, ktorý sa vzal po 2 týždňoch, a sú spolu už 11 rokov 🙂

chcemradu
5. nov 2023

Mne po mesiaci písania, ešte sme sa ani nestretli, ale volali cez mesenger, napísal, že ma "asi" ľúbi 😃 a potom mi to aj povedal pri stretnutí, hneď prvom. A boli sme spolu 6 rokov. No urobil deti a asi hormón lásky vyprchal 🙈 tak som mu povedala, že ho "asi" neľúbim. A budem so synmi sama.

katkami123
5. nov 2023

Že nemá kde bývať alebo chce EU víza 😆

domkakvet
5. nov 2023

Tak ze to ti pise a este ste sa ani nestretli, ze je to psychopat.

ivangeline
5. nov 2023

Co je kratka doba? Po pol roku sme da uz bavili na tieto vazne temy.... ale nie v zmysle,chcem ti ta zobrat. Skor v zmysle,ja chcem raz svadbu a ty? Ako si prrdstavujes svoju?

maciatkolulu
5. nov 2023

Sranda,teraz nedávno som niekde čítala,že Beckham keď videl svoju Vicky,povedal,že si ju vezme a vidíte 🤣🤣🤣🤣tieto zaručene,že je niekto niečo na Mk je take komicke. Môj druhý muž,mi pri asi treťom stretnutí povedal,že si ma vezme a na piatom mi dal prsteň a sme spolu 11 rokov.

zmrzlinka2021
5. nov 2023

@katkami123 víza sobášom automaticky neziskas.

freepalestine
5. nov 2023

Ani chodenie 2-4-7-10 rokov, ani spolocne byvanie atd nezarucia spokojne manzelstvo. Ludia stracaju roky “otukavanim” sa, niektori za roky neprediskutuju dolezite veci (deti, ciele v zivote, nabozenstvo, politiku tiez; nazory na to, ako kto ma ake postavenie v rodine (muz-zena), povinnosti, atd) a potom po svatbe su zrazu prekvapeni.

majlo1234
5. nov 2023

Moj psychos mi to povedal velmi skoro, mne to imponovalo po viacerych dlhomesacnych “vztahoch” ked som bola na vazkach, ci z toho nieco bude alebo nie. Casto sa naopak chlapi nevedia rozhybat, vlastne ani zeny vo vztahoch, nikto nechce byt zranitelny.
Po rokoch uz asi ta najvacsia laska vyprchala, ale pekne spomienky ostali😂

janewithane
5. nov 2023

Poznam aj take tie osudovejsie vztahy. Tiez sme s manzelom velmi skoro vedeli, ze toto je asi ono, o tom ako si vztah predstavujeme ( ano aj svadba, deti) sme sa bavili na 4.rande, v istom veku uz nemas tolko casu a v tomto pripade ani chuti otalat ale. Olo to vo všeobecnej rovine. Dolezite ale podla mna je aby to takto mali obaja. + zaroven ja by som nevedela mat dieta po roku vztahu.. za mna aspon 2 nech opadne ta prvotna zamilovanost, nieco spolu zazijeme a tak..

Akurat som citala starsiu diskusiu a tam uzivatelky spominali taky scenar a bol to love bombing od narcisa/manipulatora, urcite nie osudova laska. A velmi skaredo sa to potom otocilo.

mikadooo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasitimi17
5. nov 2023

Ja poznám jednu len z IG čo mali svadbu po 3 mesiacoch tuším 😀

stanulienkat
5. nov 2023

Normalne to nie je. Zrejme zufalec. Psychopat a manipulator. Zrejme aj ziarlivec. Asi ho normalne zeny poslali do prdele a skusa inde. Ak sa s nim das dokopy, nebudes sa ho vediet zbavit.

breznica
5. nov 2023

Moji rodičia mali svadbu cca pol roka od zoznámenia, plánovali ju asi po 3 mesiacoch vzťahu, sú spolu 39 rokov v dobrom aj v zlom. A tiež mám známu, ktorá od prvého rande začala bývať s už jej manželom, majú spolu 3 detičky