Muži a rozchod

17. feb 2022

Preco sa ti muži tak ľahko a rýchlo prenesú cez koniec vzťahu? Ja si to neviem predstaviť, či aj ženy to tak majú? Rozchod a o pár dní mal inú. Ešte stále mi tvrdil, aj keď bol s ňou, že ma ľúbi a myslí pri nej na mňa. On je šťastný hneď inde a ja tu plačem ako taká krava. Logicky to chápem, iba citovo nie. Zrejme jeho slová o láske nič neznamenali.

bloger
17. feb 2022

Myslíš si, že je naozaj šťastný? Ja si to nemyslím. Zrejme chce iba zabudnúť. Môže ale ublížiť inej žene. Určite sa cez to nepreniesol. Je možné, že ťa ľúbi.

sid515
17. feb 2022

Sama si si odpovedala v poslednej vete 🤷‍♀️

syslik81
17. feb 2022

nehadz vsetkych do jedneho vreca poznam vela pripadov kde tobolo opacne.. holdkazdy sme iny .. a on ta zrejme az tak nemiloval len ti nechcel ublizit ...preboli to ako vsetko ..

lily14
17. feb 2022

Možno ju mal už pred rozchodom

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. feb 2022

@zoro9836 on sa rozišiel so mnou.

barborachors
17. feb 2022

Lebo sú to chlapi 😄 Nefnukaju a idu si svoje. Uzavrú to v sebe, racionálne sa k tomu postavia. To len baby a zzenstile osoby budu fnukat nad rozliatym mliekom. Nie je to na nič dobré. Proste nastal rozchod, hotovo. Čo ako s tým chceš robit? Je to rozhodnutie a ide sa dalej. Treba sa vzchopit a riesit budúcnosť, nie furt minulost, ktoru nezmenis.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandala77
17. feb 2022

nezovšeobecňuj. Aj tu bývajú diskusie mužov, ktorí majú problém vysporiadať sa s bývalým vzťahom. Nerozmýšľaj o ňom. Ľudia majú problém vysporiadať sa z rochodom, lebo si donekonečna prehrávajú v hlavách príbehy s bývalým a komunikujú s ním. Poplač si a potom sa ukľudni a mysli na iné veci. Nerozmýšľaj, čo by bolo keby, ani čo on s ňou robí a prečo toto a prečo hento. Ak ale pôjdeš smerom tých myšlienok, buď si si istá, že aj o pol roka budeš emočne presne tam, kde si dnes.

mikadooo
17. feb 2022

Ja mám takú skúsenosť z okolia, že muži po rozchode sa "odtrhnú z reťaze". Pijú, žúrujú, sexujú, "užívajú slobodu". Ale nemyslím si že je to tým, že by sa tak rýchlo otriasli, skôr mi to príde, že chcú takýmto spôsobom vytesniť to čo bolo predtým... Čisto len môj subjektívny pocit.

autor
17. feb 2022

@mikadooo napísal mi, že si s nou začal, lebo mu bolo príliš smutno bezomna 🤦🏼‍♀️

mikadooo
17. feb 2022

Jj proste chce zabudnúť. Je to síce divná logika, ale stretla som sa s tým tiež... 🤷. Také užívanie si ako keby nasilu. Nechaj ho tak, nech sa s tým vysporiada po svojom. Zbytočne to riešiš, iba ťa to zraňuje.

vilma7
17. feb 2022

Keby mu bolo príliš smutno bez teba, stále by sa pokúsil vrátiť. Podľa mňa si oni myslia, že týmito náplasťami, sladkými rečami si to vlastne vyžehlia, alebo si myslia že ten rozchod bude menej bolieť...a úprimnosť chýba ozaj mnohým chlapom.

janickacrazy
17. feb 2022

Mnohí ľudia nedokážu fungovať sami so sebou, preto si hneď po rozchode nájdu niekoho iného. Aby zabudli, aby prišli na iné myšlienky, atď. A chlapi si väčšinou najskôr nájdu náhradu až potom ohlásia rozchod. Lebo sú proste pohodlní. Ženy to majú zvyčajne inak a niekedy im dlho trvá, kým zabudnú. Ale samozrejme sú aj výnimky.

3tato
18. feb 2022

Vidím to tak, že sa to nedá vztiahnuť paušálne len na mužov, že sa dokážu po rozchode rýchlo cez bývalý vzťah preniesť, vedel by som uviesť rovnaké príklady aj u žien.
Je to individuálne a väčšinou sa rýchlejšie otrasie ten partner, ktorý z partnerstva odišiel. Ten, kto ostal, býva z toho zranený a frustrovaný, rieši to v sebe... Je jedno, či je muž alebo žena.
Dosť to závisí od povahy, ako rýchlo sa vie dotyčný s takýmito záležitosťami vysporiadať - hoci strata partnera vždy zabolí. Záleží tiež na tom, aké pevné boli emočné väzby na druhého partnera a vlastná chopnosť prijať a vysporiadať sa so nepríjemnou skutočnosťou po všetkých stránkach.

h2
18. feb 2022

Keď on nechal Teba a o pár dní už mal inú, ver tomu, že ju mal už predtým a rozchod bol kvôli nej. A jeho rečičky o tom, že aj keď je s ňou, tak ľúbi Teba, sú bullshit. Tomu never ani náhodou. Chce byť "za dobrého" a aspoň trochu odčiniť, že Ťa nechal kvôli inej, tak nech si aspoň myslíš, že Ťa stále miluje. Jasné. Nechal ženu, ktorú miluje, aby bol s tou, ktorú nemiluje? Pekná blbosť.

autor
18. feb 2022

@h2 no vraj si nerozumieme a hádame sa 🤷

h2
18. feb 2022

Jasné, nerozumiete si a hádate sa a okrem toho sa zaľúbil do inej. Čím skôr to hodíš za hlavu a prestaneš sa tým trápiť, tým lepšie.

maxxim
12. apr 2022

Podla toho kto inicioval rozchod, tak ten sa stim asi skôr vyrovna. Vzdy su dve strany, kde jedna trpí a druha strana si iba zvyka"

ankapal
26. jan 2024

@maxxim moja cerstva skusenost je taka, ze ja som sice nedavno iniciovala rozchod , a nasiel si ani nie o mesiac inu a uz s nou pridava fotky , zalubene citaty ... pritom mne hovoril ako ma lubi, ze som jeho jedina , ze lepsie dievca nenajde .... ale ked som sa postavila a povedala svoj nazor co sa mi nepaci , tak som bola zla necitliva odmerana ....