Muži a ich rodiny

5. okt 2023

Ahojte zienky
Toto bude úplne len taká moja “štatistika” typu či to robia aj ini muži.

Otázka znie ak ste boli vo vzťahu s mužom no nebývali ste ešte spolu ako trávil voľný čas po práci ?
Viedli prvé kroky domov ku rodičom ? Resp sa tam aj stravoval?
Staral sa o domácnosť ?
Dbal na poriadok keď ste k nemu mali prísť?

Ten môj len čo skončí v práci beží za rodinou ,pričom sa denne vidia na pracovisku.
Znervózňuje ma že možno namiesto toho sedenia tam by mohol aspoň teda ako tak ošéfovať domácnosť a nemusela som ja počúvať otázky kedy vyžehlim alebo keď sa tam chcem dobre cítiť tak si musím vypucovat aspoň spálňu a kúpeľnu…
Je bordelar? Alebo len pohodlný lebo vidí že upratovanie mám ja v malíčku ?

vler
5. okt 2023

Len tolko ze na poriadok by mal dbat priebezne, nie len vtedy ked ma prist navsteva. Ved "normalny" poriadok, nevravim taky ze tip top bez smietky, je uplny zaklad kulturneho byvania dospelaka, podla mna.
A chapem dobre ze domacnost je v takom stave ze Ty tam poupratujes aby si sa citila prijemne? Ak ano to by som netolerovala

ajdika
5. okt 2023

Nerozumiem, co chces povedat. Ak nebyvate spolu a byva u rodicov, je logicke, ze ide tam. A caka,ze upraces, ked prides na navstevu? Dobre chapem? Tak by som urcite na navsteve neupratovala.

viestta
5. okt 2023

Na žiadnej návšteve nevaríme, nezehlim a neuoratujem. Nechápem prečo to robíš. Udržuje poriadok u seba aby si sa nehanbia keď dôjde na návštevu. Keď pôjdeš na návštevu k nemu, nechaj sa obskakovat ako sa od hostitela patrí.

medda_beda
5. okt 2023

Môj manžel žil u rodičov do 35ťky z toho cca pol roka/rok nepamätám sa sme žili u jeho rodičov.
Vie urobiť všetky domáce práce sám od seba, navariť, dokonca aj šiť, opraviť auto, všetko čo sa pokazí, zrekonštruovať opotrebované.

Po práci prišiel vždy zamnou, potom domov.U rodičov v domácnosti robil všetko on okrem varenia a na oplátku nemusel platiť nájomné.Keď sme tam žili spolu tak sme to mali podelené a do dnešného dňa máme v domácnosti priloženú ruku k dielu obaja.

Ako návšteva som v živote u nikoho neupratovala.

domkakvet
5. okt 2023

Ked byva u rodicov, tak ako kde by mal ist po praci, skor by mi bolo divne, keby siel niekde inde a upratovat by mal, na navsteve by som neupratovala.

tosomja
5. okt 2023

Len si našiel slúžku, upratovačku a matrac v jednom. Pre neho výhoda, pre teba otročina.

autor
5. okt 2023

@ajdika býva sam… aj keď poblizku rodiny
Takze tie prace v domácnosti okrem neho nemá kto spraviť preto sa zaujímam

vler
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vler
5. okt 2023

Hovoris o pracach v jeho domacnosti, ktore nema kto urobit? No snad by ich mal robit on?

ajdika
5. okt 2023

Tak ak byva sam, mal by si sam riesit poriadok.

danica2711
5. okt 2023

jeho domácnosť, jeho bordel, jeho povinnosť upratať (alebo žiť v bordeli, ale to by som tam na návštevy nechodila). Čo ty s tým? On u teba upratuje?

luccija
5. okt 2023

Býval sám a robil všetko okrem varenia stravoval sa v práci, alebo restauracii.Po práci vozil mamu domov a tam sa najedol🙂nikdy som tam neupratovala nebolo čo viac menej tam chodil len prespavat.Ked sme bývali spolu rozdelili sme to
Vadilo by mi, že je s nimi v práci a poobede tam ide tiez, ale tak možno nemá rád samotu, záleží čo tam robí pomáha?spí na gauči?ak nedáva prednosť im pred časom s tebou tak to nerieš.Ale určite by som mu nezehlila a neupratovala, keď tak spolu

janickacrazy
5. okt 2023

No veľmi zle si začala už od začiatku. Ešte spolu ani nebyvate a ty už u neho upratujes a zehlis? To snáď nemyslíš vážne! Môj muž býval sám, keď som prišla k nemu, všetko bolo upratané, keď som chcela len šálky umyť od kávy, ani to mi nedovolil, že som na návšteve!

mikadooo
5. okt 2023

Takto, bola som v inej situácii (jeho rodičia ďaleko, on na intráku) ale áno, dbal na poriadok, keď som k nemu mala prísť. Najlepšie, keby si si to s ním vydiskutovala, že takto si budúcnosť s ním nepredstavuješ a že očakávaš, že prídeš do uprataného 🤷. Otázka že kedy vyžehlím jeho veci? No - nikdy, ďakujem, mám dosť svojich na žehlenie... 🤷🤷🤷. Alebo nech to teda vezme k mamičke, keď je tam tak často... prelož mu pesničku od Lopezky - I m not your mamma.

ivangeline
5. okt 2023

Travil volny cas.. turistika,pivo s kamaratmi,krest. spolocenstvo,knihy,videohry..atd :D
Staral sa o domacnost ako vedel. Nie nejak uzasne. :D A ako to mam vediet,ako to vyzeralo,ked som nemala prist a ked mala? :D Len raz som mu pomahala upratovat,ked sa stahoval inde. ;)
Ale heej,mnohe veci bol nuteny robit az v spolocnom byvani a hl po tom co prisli deti. Ide mu to. ;D Vari lepsie ako ja. Ustiela postel kazde rano. A take malickosti.. Keby sa nedonutil,spoluzitie by nefungovalo.

deti95060810
5. okt 2023

mm nemá problém so žiadnou prácou v domácnosti... keď sme mali deti malé - pomáhal mi - dokonca umýval aj okná...
v súčasnosti deti už podrástli - umývajú už okná ony...

komplikovana
5. okt 2023

v case chodenia chce po tebe aby si mu zehlila? 😲 toto musis hned stopnut. Kedze je to jeho domacnost, tak by sa mal o nu postarat sam a nie chciet po tebe, aby si mu robila upratovacku. No pekne ta vyuziva by som bola povedala.

svetlonos
5. okt 2023

Naco ti je taky dilino ??

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rorino
7. okt 2023

Nebyvate spolu,ale ty u neho upratujes,peries,zehlis,varíš?Môžem sa opýtať prečo robíš zo seba otrokynu?

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

😀 "nemusela som ja počúvať otázky kedy vyžehlim" tak ja toto (resp.podobné) nepočúvam ani po niekoľkoročnom manželstve a nie že od frajera s ktorým ani nebývaš 😀 jeden z vás je prostý, on ale nie 😉