Ako sa dá vyrovnať s tým? Po 25r vzťahu? Boli sme spolu od svojich 15tich. Ked sme si vybudovali karieru, teda najma on, vypracoval sa, kupili dom, nasiel si inu. Mladsiu, stihlejsiu, krajsiu.. Dal mi pocitit, ze som nieco menej ako krasne zeny, pekne oblecene. Mame spolu deti, odisiel od 2 malych deti (4 a 7r). Je to uz nejaky cas, ale kazdy den sa trapim. Necakala som to. Nic tomu nenasvedcovalo, jedneho dna sa zbalil a odisiel. Je niekto v podobnej situacii?
Sklamanie musi riadne boliet....no suhlasim s
@janinah
Bohuzial, stava sa :( asi to musis iba prijat, spracovat to v sebe a casom sa s tym zmierit.
Neviem, ci si nadpis pisala ty, alebo to zmenil admin, ale "muza mi odviedla ina zena" - on nie je nesvojpravny, ze ona ho odviedla a on poslusne ako somarik isiel. Je to jeho vina, on odisiel lebo chcel, bola to jeho vola :(
Ked si tak uvedomiš na vine sú obaja aj ON aj ONA.Ak by ju nechcel tak neodide od dvoch deti a mladej ženy,Aj to mladšie, krajšie, štihlejšie bude mať aj 40 aj 50 rokov a potom čo pôjde za dalšou mladou opusti aj ju.Hovori sa čo praješ druhému čakaj na sebe to znamena ON svojim odchodom tebe a vašim deťom skomplikoval život tak jemu ho skomplikuje nejaka žena že mu to vráti.Potom sa bude chcieť k tebe vrátiť ved tu je veľa pribehov čo odišli chlapi od rodiny a od deti za rajdami čo ich svrbi.Ked sa bude chcieť vrátiť ja by som ho už nazad neprijala.Načo nemá to vyznam najdeš si niekoho iného lepšieho ktorý bude mať teba a tvoje deti rád a nie otca ktorého vôbec nezaujimajú.Ako piše janinah karma je zdarma život ide dalej musiš sa zariadiť podľa seba aby si sa s deťmi mala dobré a naňho sa vykašľať.Bude dobré teraz je to čerstvé preto si v zúfalstve myslim si môj názor že začas sa bude chcieť vrátiť a však nedovoľ načo ked raz odišiel druhu šancu by som mu nedala vybral si sám. Tak nech si žije svoj ty svoj život a deťom aby bolo dobré aby nepocitovali aj ked sa to nedá že otec im chyba ved sú pomerne malý a otec im bude chybať ale ak taký otec tak radšej žiadny. Verim tomu že po veľkom šoku pride radosť a pohoda aj ked to veľmi boli preboli to ver mi časom ale preboli.Držim ti veľmi palce aby si to ťažke obdobie prekonala aj ty aj tvoje deti.Musiš žiť pre deti.
rozprávala kolegyňa ako jej svokor si po 30rich rokoch mm našiel mladšiu....Bola to synova bývalá spolužiačka....Dokonca aj deti mali spolu, ktoré boli rovnako staré ako vnúčence... Najhoršie to brala jeho prvá manž. , ktorá nemala ani kde bývať a na staré kolená sa ponevierala kde kade po ubytovniach....
Všetko sa raz skončí, aj láska svokra k mladej žene.... Keďže už bol starší pán, nestačil na deti a jeho mladá žienka bola strhaná a unavená že v postate vyzerala horšie ako prvá manž, ktorá sa z toho ako tak po čase dostala....😉
Ahoj, je mi ľúto co sa ti stalo, ale Ber to tak ze príde nie o lepšie pre teba aj deti načo ti bude muž ktorý si evidentne navazi teba ani deti?
Hlavne sa rýchlo preber . Buď rada , mohlo to prísť v 60 tke a to už sa úprimne ťažko začína !
Máš 40 a zas až taká hrôza to nemôže byt s tebou .. poplac , vyventiluj a úprimne využi čas pre seba , zamysli sa čo sa dá urobiť s životom totižto on sa ti do neho ešte bude chcieť na 99% vrátiť .
Nebud smutna!Hore hlavu ako novy mladenec sa ma zahladiet do tvojich oci ked budes mat hlavku sklonenu?
moju kolegynu tak nechal muz. on si v 60 rokoch nasiel mladsiu frajerku od svojej dcery. mali spolu syna v rovnakom case ako sa mu narodilo vnuca. nuz karma je svina a 60 rocneho "mladika" pri mladej neveste chudaka porazilo a ona ostala mlada vdova.
mna to vzdy zamrzi ked taketo pocujem lebo po tolkych rokoch je to tazke.
tebe prajem aby si sa s tym cim skor vyrovnala a aby si nasla niekoho kto si tta zasluzi viac. je to tazke ale clovek co zradi tolke spolocne roky takymto sposobom si nezasluzi tvoje trapenie.
@pralinka25 Ja neviem čo si ti starí chreni o sebe myslia.Maju komplexy zo staroby a tým ,že si narazí mladú si myslia ,aký je on hrdina a ako on vládze ...No sú len na smiech .
@breznica Čaro majetku a peňazí,vidina ze bude o ne dobre postarane 🤔
Ťažko písať povzbudivé slová, ktoré by Ťi napomôhli preniesť sa cez Tvoj žial..,.pozerajuc sa na minulosť z predstavou buducnosti čo a ako môhlo byť. Spoločné budovanie, plány a bum. Deti sú Tvojím darom, a Tvoja sila je jeho slabosť. Netráp sa, si určite silná žena z velkou charizmou. Srdce je bolavé, sklamané a tvoja osobnosť plače z jeho činu.... poznam takuto rodinu osobne, a vieš co? Ten muž má krásne zdravé deti, úžasnú zenu a nedokázal byť verný... pretože nedokázal vážiť si že to čo má neni samozrejmosť. Nevnimal rodinu ako dar, ale ako záťaž svojho ega. Svojích búrlivých hormónov a možnosti že je zaujimavý pre mladé a ,,oblečené"..
Je to smutné ale je to tak. Niekto to dokáže pochopiť, iný nie. Ale ver že nebol skutočný chlap, ktorý by si Ťa zaslúžil. Slaboch v Tvojom živote nemôže mať miesto v tvojom krásnom srdci a to že sklamal je čas pre Teba. Budem sa modliť aby si mala silu pre rodinu, pre deti, pre svoj rozvoj... drž sa a nezabudni že každý čin sa ráta a že dobrým bojovníkom Boh dáva najťažšie úlohy. Je to život a ten si žial nevieme naplabovať a nalinajkovať. Ty si sa neprevinila a krása je predsa v tvojom ❤
"Muža mi zo dňa na deň odviedla iná žena"?
ona ho neodviedla, on nie je malé dieťa.... odišiel sám.
@retatka No, casto je to, ze muz kvoli peniazom mladost stravi v praci. Zastavi sa a zisti, ze zivot pretiekol medzi prstami a kedze mladej sa pacia jeho peniaze, tak vyuzije prilezitost zacat novy zivot. Samozrejme, ze rychlo zisti, ze v novom vztahu nastanu problemy, rovnako v starom a mozno aj vacsie.
Ked nebol taky tlak a honba za peniazmi, tak ludia zili skromnejsie a starlli spolu. Keby zeny kaslali na peniaze a na starsich zadanych muzov, tak sa nic take nestane.
No nic, jedny (stare) dvere z minulosti sa zatvoria a druhe nove do buducnosti sa otvoria.
Je mi to veľmi ľúto, hlavne detičiek, ale práve kvôli nim musíš byť silná, ak ťa uvidia utrápenú, budú sa tiež trápiť. Musíš sa teraz zamerať na seba, je to klišé, ale pomáha to, tak zbehni ku kaderničke, kúp si niečo na seba, niečo pekné do domacnosti, urob si radosť, v noci si kludne poplač, keď ťa deti nevidia. Chlapa si kludne nájdeš, hlavne, že ti zostalo to najcennejšie, o to ten tvoj prišiel (každodennú prítomnosť detí).
Prajem veľa síl, nech to rýchlo prebolí.
Zvládneš to! Hlavu hore Princezná, padá ti korunka ❤️
@77daniela77 omylom😄😄 už som asi driemala na monitor 😄
asi to nebol pre teba spravny muz ked odisiel, skus aj ked je to tazke aj ty nieco z toho vytazit, vysnivaj si takeho akeho potrebujes ty a potom takeho stretnes! napis si niekde vlastnosti ake by mal mat ten novy, (hlavne take co ti na starom vadili ) sem tam si ich precitaj, a vesmir ti takeho privodi, ked si to budes len tak pekne zelat, ked nebudes na tom uplne bezmocne lipnut. zatial si uzi slobodu, lebo cochvila zase budes prat muzske trenky a varit to co ma rad muz. teraz mysli na seba
ked sa chlap necha ukradnut, tak to nie je spravny chlap, neboj sa najdes si spravneho, ktory bude o teba stat a aj o tvoje deti a budes s nim stastnejsia 🙂
ten nadpis znie, ako keby mu priložila revolver k hlave a nemal na výber, chudáčik
Hlavu hore, máš deti v super veku t.j. žiadne bábätká a si mladá... Ber to ako šancu. Čaká ťa iný život a či bude lepší alebo horší, to si môžeš zariadiť sama. Drž sa
Mne do hlava neberie. 25 rokov sa poznajú. majú len 4-ročné dieťa a on zrazu odíde? a to ani jednej z vás nenapadlo, že chyba môže byť aj na strane ženy? že možno to tam už dlho neklape a možno to malé dieťa bola taká jej "poistka" (ktorá mimochodom nevyšla), aby si ho ešte viac k sebe pripútala? to fakt ani jedna z vás nedokáže uvažovať aj z hľadiska toho muža? že to môže byť úplne, ale úplne inak? 😒
@flavica a možno sa nedal ukradnúť, možno už dlho plánoval odchod a je to tu podané priam sedembolestným spôsobom... možno sa chce aj o deti postarať, možno chce aj striedavú starostlivosť a možno a možno a možno..... prdlajs viete, ale ihneď ľutujete ženu a muž je ten najhorší na svete. ja žasnem, že nemáte info z druhej strany a okamžite tu odsúdite možno fakt úbohého chlapa. ale úbohého pri prvej žene
Kazdemu sa raz vsetko vrati...bozie mlyny melu pomaly, ale isto...alebo karma je zdarma...tvojho muza to dobehne tiez, vrati sa mu to vsetko skor ci neskor aj s urokmi. Hlavu hore, zariad si zivot pre seba a svoje deti...
@sandrika1986 bohuzial,to byva iba v rozpravkach. Väčšinou sa to tomu zlému nevráti. To o karme je len povedačka.
@77daniela77 ja ale poznám aj také, čo mali mladého pekného muža, krásne zdravé deti a našli si starých chrenov, ktorí mali akurát dlhy, výživné na krku a vzhľad ako bezdomovec 🤔
Uvonil miesto niekomu,kto bude stáť o teba i deti.......máš 40dsať,to ešte nie je koniec.....ver si....nie jeden prípad poznám,kedy sa mladica zazobaného staršieho milenca nabažila ,on sa chcel vrátiť,ale už nemal kam...karma je zdarma...rob si malé radosti,venuj sa deťom,rodičom...ešte bude dobre.