Muža mi obťažuje kolegyňa v práci

28. sep 2023

Ahojte prosim Vas mam taky problem. Muz robi vj ednom podniku kde su aj zeny. Pred rokom ked sme sa dali dokopy prisla nova mlada kolegyna a zacala ho obtazovat v praci. Nadbieha mu, plieska ho po zadku ma sexualne narazky...raz tesne pred tym ako sme oslavovali vyrocie sa mu nukala do postele. Ked je z firmy nejaka akcia vyhladava ho. Stale mu rozprava ako chce sex a ako dlho to uz nemala. Moj muz jej uz svoje povedal ale nepocuva ho ba ho zacne este vyse obchytavat. Ona by bola schopna ho pretiahnut na mieste. Baby co este mozeme robit? Muz je uz zufali bol aj za veducim, ze ho to obtazuje a on, ze moze byt rad, ze ho taka zenska uhan🙄

pribinak
28. sep 2023

Muž nech kontaktuje nadriadeného svojho nadriadeného a ten to so slečnou vybaví

matkav21
28. sep 2023

Ked veduci nepomohol, tak nech sa stazuje vyssie. Inak toto uz fakt nechapem co je za zenu 😕

alickapusinka
28. sep 2023

Niekde to muselo začať. Niektoré ženy sú také že si zlé vysvetlia nejaký impulz ktorý pre chlapa neznamenal nič a ONA si to vysvetlila po svojom. Myslím si že sama od seba to nerobí. Neviem si predstaviť že žena bije chlapa po zadku. Trápne už len napísať nie to zažiť.

nyusika
28. sep 2023

@alickapusinka ja si hlavne neviem predstavit, ze by niekto taketo dobrovolne znasal.
raz by ma niekto capol po riti (bez toho, aby mi to bolo prijemne, ze ano), tak by som zareagovala tak, aby si to uz navzdy zapamatal.
a tyka sa to aj opacnej situacie -* ewd tyo chlapovi nie je prijemne, ma to dat jasner najavo.
pravdepodobne ten chlap nie je iba dorazny...alebo je situaciua uplne inak, ako to bolo autorke podane.

zuzubb007
28. sep 2023

A muz je cisty mentol? Si nevie poradit z dakou soplanou, razne nech jej povie a pokoj , no neviem bez vetra sa ani listok nepohne ci tato verzia je ta prava, ako mne by raz plesol chlap len tak po zadku to by sa uz druhykrat neodvazil, prepac sa smejem toto mas doma co nevie co ma robit a muz

nyusika
28. sep 2023

@zuzubb007 presne.
bud je uplny tutmak a to teda 0pochybujem, ze o takeho sa cudzie zeny pobiju...alebo je to uplner inak

simik22
28. sep 2023

Len aby ona jeho obťažuje ;)

hugger
28. sep 2023

Hovoriť postupne s ňou, s nadriadeným, HR managerom, riaditeľom/konateľom/vlastníkom firmy. Ak je to medzinárodná firma dať podnet do centrály. Pri každom rozhovore jasne povedať aký bude ďalší postup ak nedôjde k náprave.

Ale treba si ujasniť aj ďalší pohlaď: Naozaj to tvojmu mužovi vadí? Viac alebo menej ako tebe? Lebo si neviem predstaviť čo za muža toleruje nevyžiadané dotyky.

autor
28. sep 2023

@nyusika moj muz je iba dobrak od kosti som jeho prvyvztah a zo zenami skusenost nema tak nemusite byt na neho take hnusne

alickapusinka
28. sep 2023

@nyusika no to tak by som sa zachovala aj aj tiež by som mu dala poriadnu vzduchom zachladenú by si zapamätal. Možno autorkin muž povedal svoju verziu .Jej verzia dotyčnej mohla byť iná. Bez vetra sa ani lístok nepohne.

jamacka
28. sep 2023

No keď to inak nejde počkať si ju niekde z roboty a riadne jej dať cec papulu,ale poriadne nech si to zapameta, nech ma aj monokle.Niekedy ,keď to nejde inou cestou,treba ísť takto natvrdo.

autor
28. sep 2023

@hugger jemu to vadi, vyse razy jej uz povedal svoje ale ignoruje to a neni tojeho vymysel. Potvrdilimi to jeho kolegyne aj kolegovia a sama som bola svedkom na jednej akcii kde po nom vystartovala ked si myslela, ze tam nie som

simca06022011
28. sep 2023

tak ja neviem, ja keby robim aj svojmu chlapovi "zle" tak ked na mna zvysi hlas, tak ma to nenapadne opakova (vacsinou :DDDD) takze jedine ak on si urobi v praci poriadky, ci ma za princa prist bojovat zena, mas ju prist za vlasy vytahat...? nerob z neho tutka, nech sa chova ako chlap :D To ci si necha robit "zle" niekym, nie je o tom, ci ma skusenosti so zenami :D

simca06022011
28. sep 2023

a ked si bola toho svedok, co si nevystartovala po nej ty? taku sprchu by dostala ladovu, ze by sa hanbila aj do prace prist dalsi den, nie to este neprestala :D

jamacka
28. sep 2023

@zuzubb007 Tiež si myslím,keby je chlap tak jej dá aj cez papulu,asi sa mu to lubi

gaja78
28. sep 2023

Nemaju v praci nieco ako eticka linka? u nas to funguje a da sa tu nahlasit vsetko, co sa niekomu nepaci.

zuzubb007
28. sep 2023

A ked si to videla, predpokladam, ze si bola tisko ako muška a nesla si jej hned jedni vynadat ze mam pravdu? Vy budete obidvaja cudni mozno do trojky by sla s vami a muz by nebol proti

alickapusinka
28. sep 2023

@jamacka no jasné toto je verziu povedal muž otázne ak by pátrala aby sa nedopátrala že ON prvý začal. Bitkou sa nič nevyrieši nevieme čo tam bolo. Možno nejaký podnet dal autorkin muž a teraz sa sťažuje.TO čo je za chlapa že si takú vec nevie vyriešiť. Zbil by kolegyňu čo by s toho mal iba zbytočné opletačky. A okrem toho ak sa mi to nepáči tak ju dôrazne upozorním a nie idem ju čakať pred robotu a zbijem ju. Môže ju zle udrieť spadne niečo sa jej stane a bude doživotne platiť. Tak sa nechovajú dospelý ľudia. A neriešia si tak problémy.

simca06022011
28. sep 2023

Zase nebudte agresivne, zeny sa nebiju ;) ale ked ju pred kolegmi umiestni, komentarom, ze sa sprava ako stetka a nech ho neobtazuje, ze je zadany. Tak neverim, ze sa neskludni.

martul
28. sep 2023

Mal by si to vyriešiť muž. Nahlas pred všetkými jej povedať aby mu dala pokoj, že ho nezaujíma, s takýmito ľahkými ženami nechce nič mať, lebo má doma úžasnú ženu, ktorú miluje a nech to už konečne pochopí.
Podľa mňa keď ju takto verejne strápni tak prestane.

olimuc
28. sep 2023

Vsak nech jej da prilezitost, zavola ju k vam domov a ked sa vyzlece, vyhod ju z domu a handry cez balkon. Ak by vymyslala, cele na kameru a na tu òstudu nezabudne. Nikto sa jej nedotkol a ked je sprosta a vyzlieka sa, kde nema … smola … samozrejme aj hotel je moznost … este efektivnejsie s publikom

nyusika
28. sep 2023

@martul hlavne nehovorit, nech mu da pokoj...lebo ona si z neho kludne moze len prdel robit - vidi, aky je tutmak, tak mu robi takto akoze humor...naprieky.

nech jej pekna nahlas a pred vsetkymi povie, ze uz je to fakt trapne, on nerma naladu na taketo lacne vtipky a nech sa takto sprava k niekomu, komu to nevadi.

romi0310
28. sep 2023

Moj muz je tiez dobrak od kosti, ale urcovat hranice si vie aj napriek tomu. Pochybujem, ze zdrava zena, ktorej by bolo razne vysvetlene, ze nieco nema robit, to bude robit nadalej. A nejaka mentalka by asi zamestnana nebola. Aby to nebolo tak, ze pod lampou byva najvacsia tma...ty za neho orodujes a chudacika ho lutujes a realita moze byt taka, ze nieco ti zatajuje. Nikdy sa mi nestalo, zeby ma obtazoval nadalej chlap, ktoremu som jasne ukazala, kde je jeho miesto. Ale kolegyne, co s nim okato flirtovali a poskytovali urcite sluzby, tak do tych si extremne dovoloval....lebo mohol. Viem, ze zeny su extremne potvory, ale nikomu nevlezu do postele nasilim ;)

martul
28. sep 2023

@nyusika
jasné, dobre ju strápniť nahlas pred všetkými. Lebo také, že ona aby si ju počkala a fyzické ataky to je také ponižujúce a spôsobí ďalšie problémy.

adrianap83
28. sep 2023

Fyzicky to určite neriešte, najskor riadne slovne zahanbit a neskôr pozbierať dôkazy, a vedúci vedúceho, ak nepomôže polícia. Ona je možno psychicky chorá...neviem si predstaviť normálnu ženu, čo toto neustále robí, na verejnosti.

rozkvet1
28. sep 2023

Nič v zlom ale tvoj muž je az prílišný dobrák ktorý nevie jasne dat tej žene najavo kde má svoje hranice. Buď je tutmak alebo sa mu takéto dobijanie páči. A keďže nemá skúsenosti so ženami, zrejme mu to fajne lichotí. Nezávidím ti lebo keď si to on nevie sám vyriešiť tak ty to budeš trpieť

juliet86
28. sep 2023

keby tobolo opacne riesi to policia.... a malo by sa to riesit tak isto. rodova rovnost. ja by skm podala trestne oznamenia

deti95060810
28. sep 2023

že tej slečne nie je trápne...hanbila by som sa ako pes na jej mieste - pliaskať cudzieho chlapa po zadku a rozprávať ako dávno nebol sex....morálne dno.
čo robiť - asi ostrejším tónom slečnu poslať do čerta - aj v spoločnosti ostatných kolegov.

adrianap83
28. sep 2023

@deti95060810 no šak toto, ze jej to vôbec nie je trápne, sú dg, pri ktorých tento ostych odchádza, preto si myslím, ze nie je ôk. Treba riadne oficiálne riešiť, ako šikanu.

suve99
28. sep 2023

..no, pred rokom ste sa dali dokopy - takže nie je Tvoj muž, ale len priateľ a milenec, partner - nie Tvoj muž.. pokiaľ doteraz nemal skúsenosti so ženami, mu to asi viac lichotí, ako vadí...

K téme : zavolať si vedúceho, ženskú a chlapa a vyriešiť to.. ak to nepôjde, takéto veci sa riešia cez vedenie firmy, napomenutie, prípadne rozviazanie PP... určite by som nič neriešila cez Modrého koníka a net...