Muž zo zoznamky

12. jún 2024

Zdravim. Potrebujem poradit. Pisala som si mesiac s jednym chalanom zo zoznamky. Vsetko ok, mali sme spolocne temy, zaujmy, ba aj mi napisal, ze sa mu ako zena pacim. Nuz chceli sme sa stretnut, a v tom bol kamen urazu, kedze sme sa nevedeli zosuladit, az mi skorej prislo, ze sa az tak nechce stretnut, aj ked posledne sa pytal von on.
Napisala som, ze som uz trochu zmierena, ze sa nestretneme, kedze mi pride, ze na jednom stretku sa snad da dohodnut a u neho akoby bol problem.. Ale on hned taky prekvapeny, ze ci si to naozaj tak myslim, a ze ak hej, tak to nema zmysel a mam pravdu. Plus k tomu, ze dobre sme zacali ale zle skoncili.
Neviem, ci som na neho akoze moc tlacila, ked sa vzdy ozyval prvy a pisanie bolo vpohode odlahcene. Mam za tym hladat iny objekt zaujmu?
Nezablokoval ma, ale na poslednu spravu uz neodpovedal.
Mam pretocit ten povestny list, alebo este sa o neho zaujimat? Prosim vas, neodsudte ma, naozaj to bol prvy chalan po minulom zlom vztahu, s ktorym som si sadla.
Dakujem vopred za rady.

tim23
12. jún 2024

Podľa mňa je zadaný a zľakol sa

egonsk
12. jún 2024

tam to pokryvkavalo asi uz od zaciatku, inak by ste sa boli stretli a nebol by ta tak lahko pustil k vode. Ak bol on kazdodenne ten iniciativnejsi, tak ani borca to nebude bavit stale, ledaze by mal este iny objekt rozpracovany.

tramtada31
12. jún 2024

No to vyzerá, že niekoho má alebo nemá záujem. Totiž, hneď to hodil na teba, že to zmysel nema

zooeynka
12. jún 2024

Ver, ze keby mal ozaj zaujem tak sa zladite. Tsm bude ina zena a ty si bola len v poradi. S inou to asi vyslo tak vychladol a uz nemal zaujem sa stretnut. Uprimne to on takto nenapise, radsej to zaobali kydmi ktore vlastne davaju vinu tebe. Ser na neho.

ladypepa
12. jún 2024

divna doba podla mna. uz som sa stretla s tým že chlapi potrebuju len pisat, nepotrebuju sa stretávať, takze bud nieco ma, alebo mu takýto spôsob života vyhovuje. Ty sa netrap, urcite si na neho moc netlacila.

mondolina
12. jún 2024

si po zlom vzťahu a pýtaš sa či si na tohto tlačila? 🙈 že sa po mesiaci nie je schopný stretnúť?
sa zobuď.

sissy27
12. jún 2024

Boze, manipulator a citovy vydierac 🚩🚩🚩
Tak on sa “nevie” (rozumej nechce) dohodnut na termine, ale z teba sa snazi spravit debila, ze vlastne je to tvoja chyba a on teda konci s tebou…🙄
Mozes nanho zabudnut. Mimochodom nechapem ten mesiac vypisovania, teda ak nezijete kazdy na inom kontinente. Ved lepsie je stretnut sa cim skor a hned viete, ci ma zmysel pokracovat.

tiika
12. jún 2024

Vieš, reálne nevies, čo za tým môže byt, kým ti to sam úprimne nepovie (môže byt zadaný, hanbi sa za svoj výzor, chcie si len s niekym písať a to stretko bola len taktika ako ta udržať…).
Ak neodpovedá, ťažko ho k niečomu prinútis a lepšie je pohnúť sa ďalej.
Ak by sa ozval, skúsiť sa otvorene spýtať, či mu niečo bráni v tom stretnúť sa (nepodsuvat mu svoje závery a nazory). Ak nie, nech navrhne termín a ty s ním suhlas. Ak to potom zmení, vieš na com si.

danica2711
12. jún 2024

že vôbec rozmýšľaš nad tým, či sa o tohto ešte zaujímať... zabudnúť a ísť ďalej a radšej sa zoznamovať v realite, nie cez zoznamky, to by si aspoň hneď vedela, ako dotyčný vyzerá

januska12323
12. jún 2024

Ak si niekto za týždeň dohadovania nenájde hodinu na rande ako by chcel riešiť vzťah? To sa týka jeho aj teba. Máte taký nabitý program alebo sa vám proste nechce.

monicka144
12. jún 2024

Čo? 😀 Však keby veľmi chcel, tak by sa s tebou stretol už dávno, nemyslíš? 😀 Príde mi to teda dosť zvláštne a tiež mi hneď najprv napadlo, že zrejme bude zadaný, takže asi by som sa naňho priveľmi neupínala.

majka36912
12. jún 2024

Fuuu, takychto podivinov je plny internet dievca. Vykaslala by som sa na neho na tvojom mieste. Ono je jednodoche byt cez spravy mily, akoze sa zaujimat, hrat to na spolocne zaujmy, ale clovek predsalen vie o druhom zistit podstatne viac prave z toho osobneho stretnutia. Mne ked niekto tak ludsky sedel, behom tyzdna ci dvoch som navrhla stretko a tych som jednu dobu mala toooolko, ze az. Cez net mi prisli strasne fajn, ale ked sme sa stretli, tak som sa len modlila, nech to skonci 😆 Cize o nic neprichadzas. Radsej hladaj niekoho, kto si nebude chciet len donekonecna vypisovat.

iv007
12. jún 2024

Mal rozrobene viacere adeptky do postele a ina ho proste zaujala viac. Kasli na neho, ja si vsak myslim ze casom sa ozve. Muzi sa radi takto hraju na macku a mys.

tiika
12. jún 2024

Ešte mi napadlo, že on nemusí byt vôbec ten za koho sa vydáva, kľudne to môže byt nejaký starý dedko, partia vyrastkov, mladá baba, ktorá si cetovanim zarába… takze taki sa v živote nestretnú ani ti nepovedia pravý dôvod. Lepšie sa je odstrihnúť, zabudnúť, než sa tým trápiť.

buba183
12. jún 2024

Už keď ti začne blikať že niečo nie je v poriadku,treba to ukončiť.

rodinka20
13. jún 2024

Koľko má rokov ?