Muž začal veľmi piť, ja som ho podviedla a zvažujem rozchod

18. sep 2024

Ahojte, potrebujem nestranny nazor na moju situaciu. Z muzom sme spolu 9 rokov. Pocas korony zacal velmi pit. Skoro rok bol stale naliaty alkoholom. Snazila som sa mu pomoct, podporovat ho v liecbe. No v tom case nechcel o tom ani pocut. Bol casto agresivny. 2 krat bola u nas policia. Ja som ho v tom case podviedla z kolegom z prace. Romanik u mna trval asi mesiac. V tom case sme z muzom spolu nespavali asi 8 mesiacov. Velmi sme sa vzdialili, myslela som ze ho uz nelubim. Odisla som od neho, no boli sme stale v kontakte. Nakoniec sme sa k sebe vratili, nasluboval mi ako sa pojde liecit a vsetko mozne. Ja som mu dala sancu, a on dal sancu mne po mojej nevere. Bohuzial, z alkoholom nikdy uplne neskoncil. Zredukoval pitie, ale uplne neprestal. Az tento rok, sekol s tym. Zacal sa liecit. Chodi sam na terapie, berie lieky, hlada si pracu. Teraz mame celkom pokojne obdobie. Vidim ze sa snazi. No ja mam pocit ze u mna city k nemu velmi ochladli. Velmi casto rozmyslam o odchode, no potom si poviem ze teraz ho chcem opustit ked sa dal konecne dokopy. No na druhej strane si hovorim, som mlada, preco mam zit v manzelstve v ktorom sa necitim stastna? Mame obaja nieco po 30-tke. Deti nemame. Nedarilo sa nam, aj ked sme podla lekarov obaja zdravi. Ja mam za sebou velmi tazke obdobie v praci, plus sme mali nejake rodinne problemy. Som uplne unavena zo vsetkeho. Neviem ci je to iba moja kriza po tridsiatke, alebo ho uz naozaj nelubim 😞. Co by ste robili na mojom mieste?

deti95060810
18. sep 2024

nemáte deti, manžel pije, už ho moc neľúbiš... si mladá, chceš takto žiť ešte ďalších min. 30 rokov?
ja by som rozmýšľala o rozvode.

gribka1
18. sep 2024

Ty vieš, či ho ľúbiš, ale asi nie. Bohužiaľ nekončia všetky vzťahy happyendom.

jaskolka
18. sep 2024

On pil, bol agresívny, ty si ho podviedla, vzdialili ste sa, neľúbis ho, deti nemáte... O com akože celý ten váš "vzťah" je?

vanilkovazmrzka
18. sep 2024

Ja by som este nejaky cas pockala, aspon nejaky priestor mu dala ze ako mu pojde liecba. A musis si sama pripomenut, preco ste sa dali dokopy, co sa ti na nom a na vasom vztahu pacilo. Ze ci to tam stale je, len je to zahadzane bahnom alkoholizmu a nevery, alebo je to uz nenavratne prec. My ti nemozme povedat co mas robit…

autor
18. sep 2024

@gribka1 prave ze neviem. Citim sa uplne zmätena

gribka1
18. sep 2024

Ublížil ti, odcudzili ste sa, a tie city sa nikdy nedajú do poriadku. Môžeš si to urovnať v hlave, ale už je tam ten zárez pochybnosti. Skôr mám obavy, že sa vylieči, ty sa s ním rozídeš a on začne znova piť a ešte si to budeš vyčítať. Nie si v ľahkej situácii ani náhodou. Veď si daj čas, a uvidíš, pár mesiacov ťa nespasí.

sevrin
18. sep 2024

Skús odlúčenie na pár dní, možno týždeň-dva. Ak ti nebude chýbať, je to jasné.

ivangeline
18. sep 2024

Spomeň si, čo sa ti na ňom páčilo. Troska okorente vzťah. Intímne témy.Hlboké rozhovory. Nové miesta na rande. A pod… Popracuj aj na sebe. Ma ti byt dobre sama so sebou, neprenášaj svoje problémy a frustráciu na druhu stranu, že on za to môže a ma s tým niečo robiť. O tom vzťah nie je. Najmä, keď na sebe pracuje,nepije..

maminkadeticiek
18. sep 2024

Kedze nemate deti,tak by som to nepredlzovala a rozisla sa.Nevidim ziaden dovod ostavat.

autor
19. sep 2024

@gribka1 ano toho sa najviac bojim. Ak sa snim rozidem a on zacne zase s alkoholom budem si to velmi vycitat 😞

autor
19. sep 2024

@ivangeline dakujem ☺️

mirithia
19. sep 2024

To nie je tvoj problém. Poziadaj o rozvod, zaplatíš 60 eur. Cca 5 mesiacov si počkáš kým bude rozvod a máš veget. Najprv sa rieši rozvod, do hodky ste rozvedeni. Nemáte deti, ide to sikovne. potom majetok.. Pozor, zozen si kvalitného právnika na rozdelenie majetku, ak nejaký spoločný máte, aby ťa neojebabral. Veľa šťastia 👍

princeznaayla
20. sep 2024

Ty brdo. Tak to je telenovela Toto.
Ste tak hrozne mladi bezdetny parik a on uz chlasta prvu ligu..uz ta ab napadlo..policia bola u vas...zas chlaatal..ty si spala s inym..nemame deti..no to je sila toto uz Len citat. Ty ho us nelubis podla mna

autor
20. sep 2024

@princeznaayla ano, bohuzial vyzeralo to u nas ako velmi zla telenovela. Teraz je relativne pokoj. A citim sa velmi zmätena

janludvig
24. sep 2024

Choďte na terapiu do poradne, nevzdávaj to.

autor
25. sep 2024

@janludvig chodili sme pravidelne na parovu terapiu. On chodi tiez pravidelne k psychiatricke a psychologicke

princeznaayla
25. sep 2024

neviem alkoholika by som fakt nechcela mat pri sebe je to vazna vec

janludvig
25. sep 2024

Ak má záujem a snaží sa tak ho podrz. Bude ti za to vďačný a raz ti to vynahradí.