Vie muž v tomto znamení aj prejaviť city, myslím povedať žene že ju miluje, kúpi jej kvety a tak.Alebo sú chladni vo vzťahu?Viem ze je to individuálne, ale všade počúvam že je to najhoršie znamenie medzi mužmi.
To podla znamenia posudzujes charakter cloveka? Cudne.
ked ti vodnar povie, ze ta miluje, tak to uz mysli sakra vazne a aj tie kvety maju 'cenu zlata'.. netrusi sladke recicky a kvetinky len tak 'zbuhdarma'
ale su ludia, co si viac potrpia na kvantitu ako na kvalitu, tak pre tych vodnar radsej nie 😉
vodnari su skveli spolocnici, ale nie su vhodni do vztahov, celkovo sa nechcu viazat, a maju kopec reci, ale skutek utek, a zodpovednost im tiez vela nehovori, ale mozno su taki len pri zenach, na ktorych im nezalezi
@liz_lemon to su polovica chlapov zien z Mk vodnari, nie?😃
Absolutne na toto neverím, ale že ani trošku, ale nakoľko mám muža vodnára, tak ti odpoviem 😄
Môj muž je extrémne citlivý a lásku mi vyjadruje neustále. Prelietavý isto nie je- som jeho prvá frajerka (teraz už manželka). Je to o povahe, nie o tom kto sa kedy narodí.
@stanulienkat a mozno su
Tiež mám muža vodnára. City prejavuje každý deň, zodpovedný až moc.
astrológia je viac ako slnečné znamenie.. urob si tabuľku a máš mapu človeka
Pošlem ti otca? V živote mojej mame nič nekúpil sám. Ani k sviatku ani na Vianoce. Keď som bola malá,tak kým sa dalo, tak kupovala jeho švagriná, potom dlho nič. Keď som vyrástla,tak som kupovala na Vianoce ja, potom moje žezlo prebrala bratova žena. Keď ma narodeniny,tak pôjdu do obchodu a povie jej aby si vybrala kvety a zaplatí ich spoločnou kartou 🤣🤣. Toľko k vodnarovi
Nič s týmto znamenie nemá🤣
Môj Vodnár mi vyjadruje city krásne. Aj povie ze ma ľúbi, aj kvety kúpi, aj darčeky. Ale kým dospel k rozhodnutiu, že so mnou chce prežiť život, to trvalo a v tom čase bol ten vzťah pocitovo viac kamarátsky ako partnerský. Ak sa už staneš láskou jeho života, iné ženy ho nezaujímajú. Zodpovedný úplne nie je, ale vôbec nie je horší ako iní chlapi.
no neviem ja som vodnárka síce žena.Ale viazať sa viem.Teda vzťah.A nemením ako ponožky.Jediné čo nemám rada, tak ak mi niekto stále dýcha na krk a v kuse chce byť somnou...že nemám volnosť .Sesternica je ale bliženec má velke šťastie na vodnárov chlapov a sama tvrdí že oni stále utekajú že doma ich neudržíš😀 že v kuse dačo vymýšlajú len doma nebyť zavretí a utekať medzi kamošov a to mala tých vodnárov viac a všetci boli ako cez kopírak
Mne to môj hovorí každý deň, práveže sa mi zdá,že veľmi prejavuje svoje city,takisto aj k deťom, často im hovorí ,že ich ľúbi,a to mám dvoch chlapcov.
Keby som si mohla este raz vybrat, Vodnar by to iste nebol.
Ja som mala dlhoročného priateľa vodnára, vedel mi vyznať lásku, aj povedať, že ma miluje, no na vážne rozhodnutia nebol, ...no vtedy mi to vyhovovalo, keďže som sa neplánovala usadiť. Do dnešného dňa je slobodný, samotársky typ.
Este ze na mojho manzela tieto veci vobec nesedia 🤣 ale tak ja ani neverim horoskopom
Moj otec bol vodnar …kvety doniesol ked ho napadlo, tiez si potrpel na Vianoce a na vyrocia atd , bol vyborny spolocnik ale obcas zil na inej planete. Jeho kamosi boli dolezity, ale za inou zenou by nesiel ani keby ho tam mama zaviezla …
Moj muz je vodnar, na znamenia zverokruhu vsak neverim, takze je mi to jedno. Sme spolu 17 rokov v dovolim si tvrdit stastnom a harmonickom manzelstve. City prejavuje skutkami, nie slovami. Na kytice nie je, pretoze podla neho to rychlo zvadne, radsej mi kupuje crepnikove kvety a sperky. Mam veeeelmi vela sperkov, na kazdy sviatok a vyrocie nejaky dostanem. Je velmi rodinne zalozeny, ja a deti sme pre neho vsetkym, urobi pre nas vsetko. nic z toho vsak podla mna nesuvisi so znamenim zverokruhu, vsetko je to o povahe a o vzore, ktory ma od svojich rodicov.
rodinný príslušník je... môžem povedať že je rodinne založený - miluje svoju ženu a deti.... ale : nevie dodržať slovo, klame, zavádza , zveličuje, niekedy človek nevie či má všetko deliť 20timi čo povie, chválenkár, a je neskutočne nenažratý čo sa týka peňazí...
@deti95060810 mám čudného vodnára. Moc toho nenahovorí, čo povie to platí a peniaze nerieši ☺️
Zaujímavé každý je aj tak iný
Z mojej skúsenosti je vodnar vo vzťahu veľmi chladný a zapozeraný sám na seba
S jednym Vodnarom som sa rozviedla, iny mi poslal do prace minulý týzden krásnu kyticu k narodeninám. A to som povedla, že už nikdy dalšieho Vodnara nechcem...
Nedá sa pausalizovat.
Este som nepocula ze by to bolo najhorsie znamenie :D pre mna najlepsie, moji vodnari boli vzdy 100% pritazlivost a vasen
@vanilkovazmrzka ja som počula, že najhoršie znamenie na vzťah je škorpión, no ja som vodnár a muž škorpión a veľmi si rozumieme, aj keď podľa horoskopu by to vôbec nemalo klapať, ale tak nie je všetko o znamení, všakže? 😁
Môj muž je vodnár a je to jeden maximálne zodpovedný, milý a citlivý človek.
Podľa znamenia by som sa určite neorientovala a nedávala tomu žiadnu váhu.
Moj tato je vodnar. A kludne mame hocikedy prejavil lasku. A to boli spolu 35 rokov. Aj mama bola vodnar a ona bola chladnejšia a mala take ine prejavy lasky ale nikdy som nepocula, ze by otcovi povedala lubim ta. Ale zase sa o neho starala, Cize to bol jej prejav lasky.
Môj je vodnár. Už takmer 20 rokov mi každý deň hovorí že ms miluje a to aj pri každom telefonáte. Aj kvety donesie, prechádzky a je až veľmi rodinne založený. Neviem, možno mám doma unikát. 😅
PRE MNA osobna je to velmi chladne znamenie , napriek slovam ci nejakym ,,darom" .
Schvalne pisem pre mna, nech tu niesom x krat oznacena ze ine zeny s nimi ,,problem" alebo take skusenosti nemaju. To ma nezaujima , kazdy mame svoje ...😄