Muž stále sľubuje a hovorí o zásnubách

12. nov 2024

Aky mate nazor na to keď muž po veľmi krátkej dobe začne hovoriť ako si vás vezme za manželku a budete matkou jeho deti? Mne sa to stala vo všetkých mojich vzťahoch, ale pravdaže to boli len prázdne reči a aj som za to rada. Teraz mam ročný vzťah všetko klape ale aj tento mi hneď po 2 týždňoch vzťahu začal hovoriť taketo veci. Ja som nikdy žiadnemu chlapovi nehovorila, že by som sa chcela vydávať a žiaden tlak nevyvíjam. Zaujimalo by ma či to myslia muži vážne alebo to je len spôsob ako môžu ženy rýchlo emočne namotať?

zuzinka888
12. nov 2024

Skor ta chcu viac spoznat - ci chces svadbu- aku.....ci chces deti a tak a nevedia sa to narovinu opytat. A mozno sa do teba bezhlavo zalubia ze to tak citia a natahuju cas - lebo sa boja velkej zmeny a straty slobody.

karolinakovac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rorino
12. nov 2024

Mne to môj povedal po prvom rande.A odvtedy už beží 18. rok.

deti95060810
12. nov 2024

asi len namotať...normálny muž nedáva takéto sľuby po 2 týždňoch

annamarin
12. nov 2024

Mne sa to tiež deje.. Tiez by ma zaujímalo, či klamú alebo čo... Ale príde mi to také, že skôr sú takí nevyspeli + vela emocii v ten moment. Neberú tú tému dosť vážne.

marianarem
12. nov 2024

Mozno ta pritahuje taky impulzivnejsi, emocnejsi typ muza a vyberas si stale podobnych. Mne sa to napriklad nikdy nestalo a pravdu povediac, ja som taka racionalnejsia a taketo reci tak skoro by som nebrala velmi vazne a skor by to pre mna bolo odradzajuce. Ale poznam pary, co o tom uvazovali uz hned takto od zaciatku a aj im to naozaj vyslo.

vilma7
13. nov 2024

To sa akože fakt pýtaš? Sama máš skúsenosti s tým, ako ti to chlapi vraveli a stále.si slobodná...