Muž si vypisuje s inou

bubo103
15. nov 2022

Zdravím. Chcela by som poznať váš názor aj keď 90% z váš bude isto aby som odišla. Hlavne by som chcela vedieť ,čo urobili ženy v mojej situácii
S priateľom sme 5 rokov mame skoro 2rocnu dceru .
Keď bola dcera malinka som ho tiež videla si vypisovať ale sám to ukončil bol pokoj. Teraz mesiac dozadu zase začal. Čakala som ,že to opäť ukončí ale priam opak ,zintenzívnuje sa to a ani sa tak nesnaží už schovávať. Stretávať sa isto nestretavaju. Dnes večer keď dám malu spať chcem si to vyriešiť. Len by som chcela vedieť, čo urobili ženy v mojej situácii.

pribinak
15. nov 2022

@bubo103 lubis ho? Ak áno, tak zabojuj

bubo103
autor
15. nov 2022

@pribinak ľúbim, určite aj on mňa . Neviem prečo to robí. Hlavne kvôli malej ,ktorá je neskutočne za ním ako diva

p.j.jacky
15. nov 2022

@bubo103 ja tá asi nepotešim . U nás to skončilo rozvodom .

bubo103
autor
15. nov 2022

@p.j.jacky ako to bolo u vás ak s tým nemáte problém

stanulienkat
15. nov 2022

Určite ťa ľúbi....preto si vypisuje s inými

paulinka17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulinka17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7lenka11
15. nov 2022

riešila som to isté s mužom, no ešte dávnejšie, boli sme čerství manželia.. pomohol až otvorený rozhovor, ale fakt otvorený, v ktorom som mu dala najavo, že takéto správanie nebudem akceptovať a ak to bude pokračovať, tak reálne uvažujem o odchode.. aj som to fakt chcela urobiť.. bavili sme sa vtedy dlho, potom bola tichá domácnosť dva dni a nakoniec prišiel za mnou on sám, že si to celé premyslel, prehodnotil, uznal si chybu a skoncuje s tým.. naozaj to skončilo.. dnes sa bavíme veľmi otvorene, aj keď príde reč na túto jeho kolegyňu, narovinu mi povie, o čo ide, minule sám predo mnou otvoril diskusiu, kde riešili pracovné veci.. neviem, čo sa deje v práci, ale tak verím, že naozaj drží slovo, neostáva mi nič iné len mu veriť, hlavne teraz, keď o dva mesiace čakáme prvé dieťatko

54tinka54
15. nov 2022

@bubo103 ak ťa ľúbi, prečo by to robil? Takto prejavy lásky nevyzerajú…
Skôr by som povedala, že mu prestalo na tebe záležať, keď mu je jedno, ako sa musíš v takej situácii cítiť.
Takže určite by som sa ho narovinu opýtala, kvôli čomu to robí (možno mu niečo vadí na vašom vzťahu) a ako si predstavuje vaše ďalšie fungovanie. Lebo ty predpokladám že nie si ochotná toto akceptovať.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kornelies
15. nov 2022

@bubo103 Si trosku naivna, ked si myslis, ze ked je dcera za nim diva, on nebude podvadzat. Byt otcom neznamena, ze nebude sexovat, ci s tebou alebo inou. Bohuzial chlapi vypisuju, lebo chcu sexovat.

pribinak
15. nov 2022

@bubo103 zlatko, daj si dole ružové okuliare.

Ty ho lubis, ale on je otázny
Chlap ktorý lubi svoju polovičku a váži si ju, nemá potrebu vypisovať iným ženám

Opýtaj sa ho prečo to robí? Ak tá lubi, musí jednoducho prestať. Ak nie, nech si zbalí veci a vypadne preč
Musíš mu dať jasne na javo, že ty druhe husle hrať nebudeš

mirko84
15. nov 2022

@bubo103 u muzov viac ako na slova treba pozerat na city. Prejavuje tu svoju lasku aj inak ako len slovami? Ak sa podiela na domacnosti, vychove, robite spolocne aktivity tak potom bojuj. Ak mu robis servis, staras o dieta, mate intimny zivot a on sedi na gauci a vypisuje si s inymi zenami ale pravidelne povie ako velmi ta “lubi”, tak by som sa zamyslel ci to nehori len preto, aby si bola spokojna

nikpa
15. nov 2022

@bubo103 keby mu záležalo na tebe a celkovo na rodine tak si so žiadnou nepíše. A ešte tým ako sa to ani nesnaží skrývať, ti jasne dáva najavo ako tá má v paži. Zobuď sa, čím skôr tým lepšie.

lienka.7
15. nov 2022

@stanulienkat presne to napadlo aj mňa, lubi ju ale pise si s inynou/inymi🤣🤣🤣
@bubo103 ked sa to uz nesnaží ani schovávať, tak ta ma uz uplne na salame.

princeznaaa12345
15. nov 2022

Napíš večer ako to dopadlo. Držím palce

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wheel
15. nov 2022

Ja neviem,mozno sa mylim, ale toto "zoznamkove" vypisovanie je u mna vysada takych mentalne jednoduchsich ludi. Nepoznam nikoho kto by to praktizoval a to ani slobodni.

Ked ma clovek 20 no budiz, ale akonahle clovek dosiahne 25-30 uz nevies co skor tak nejak prirodzene, zarabas, travis cas s dietatom, pripadne s partnerkou, v praci, premyslas, investujes, zhanas najomnikov ked nieco prenajimas atd atd. Alebo sa len pohybujem v zlej vzorke obyvatelstva, pretoze vo svojom okoli naozaj nemam nikoho kto by mal na toto cas.

ankare
15. nov 2022

@bubo103 och, no nezávidím Ti to.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ciusinka
15. nov 2022

Moj exmanzel si tak zacal vypisovat necely rok po nasej svadbe, doma mu nic nechybalo, proste asi z dlhej chvile, vypisoval si so zenou svojho byvaleho veduceho, takze s vydatou s deckom..spravy typu ako by chcel byt v satni ked sa ona prezlieka atd, no skoro ma vykotilo, ked som to videla..Dala som tomu sancu, ved kto by sa chcel necely rok po svadbe rozvadzat, vsak? Ale uz som mu nikdy nedokazala uplne verit..No a ako to dopadlo? Po 8 rokoch manzelstva, 12 rokoch dokopy spolu, s 2,5-rocnym dietatom ma odkopol kvoli kolegyni..Keby som to bola vedela, rozisla by som sa s nim uz ten rok po svadbe, ked som mu prisla na tie vypisovacky..

ika11123
15. nov 2022

@bubo103 zamilovaný človek toto nerobí

bubo103
autor
15. nov 2022

@ninka297 on ma 37 ja 28 , myslím si ,že je dosť vyspely😔

wheel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bubo103
autor
15. nov 2022

@wheel nie sme zobraty. Mame dom ktorý máme na hypo ale dom je písaný len na mňa, vlastne všetko okrem auta je na mňa. Co sa týka peňazí vždy nám dával všetko čo mal keď poplatil co trebalo . Toto zas nemôžem povedať. No keby sme sa rozišli neviem ako by to bolo. Nechcela by som tu ostat keďže ja som sa sťahovala 3 okresy ďalej od môjho domova a nemám tu okrem úžasnej susedy nikoho . Z jeho strany sa o nás nezaujímajú takže ani svokrovcov ako keby nemám.

bubo103
autor
15. nov 2022

@pribinak presne tak to plánujem, všetko narovinu si vysvetliť a nech sa rozhodne co spraví, čo mu je prednejšie

bubo103
autor
15. nov 2022

@7lenka11 dúfam, že takto nejako to skončí aj u nás. Dúfam že ma dosť rozumu na to

katarinka89
15. nov 2022

@bubo103 on možno by mal byť vyspelý ale nie je a ty zrejme máš tusaka že to je na zlej ceste ale koli citom a dcére si v pomykove. Lepšie je ukončiť ako sa trápiť

miadi
15. nov 2022

Mala by si ho viac zamestnat. Mala ho zboznuje ? Super tak ich nechaj vecer samych doma a ty chod niekde. Zacni sa venovat viac sebe tak aby mal on viac zodpovednost doma. Neviem ake mas v okoli moznosti no chod na kruzok plavanie alebo jazykovku jogu tanecnu hocico aspon 2x v tyzdni . Budes viac medzi ludmi nieco sa naucis zoznamis sa nebudes taka okukana doma .a on bude mat menej casu vypisovat inej. Popri tom Rob plany na vikendy rodinne vylety a nejake projekty okolo domu co by mohol on vyrobit . Proste Daj mu kopec roboty zamestnaj ho. On sa nudi a mà moc volneho casu ( plus je trochu blb) on nema vobec dovod dumat kde si co robis ako sa mas tak mu ten dovod Daj.

sissy27
15. nov 2022

@bubo103 to je ale blbé nastavenie, že nech sa on rozhodne, čo mu je prednejšie. On zostane v tom čo doteraz - doma full servis a k tomu nejaká bokovka, len to bude lepšie skrývať. To ty sa musíš rozhodnúť a musíš sa na to aj pripraviť, lebo tárať do vetra sa neoplatí. Jasne mu urči hranice - buď sa preberie a dá na prvé miesto rodinu, vernosť a úctu voči tebe, alebo môže ísť. A pokiaľ sa to zopakuje, tak už žiadne rozhovory, ale jednoducho zbaliť sa a ísť. Medzičasom ti ešte odporúčam požiadať o zverenie dieťaťa do tvojej opatery a kľudne aj o určenie výživného, aj keď spolu žijete (manželia predsa nie ste). A nevyhrážaj sa rozchodom, keď to nemyslíš vážne.

monalisa1111
15. nov 2022

@bubo103 utekaj, pokiaľ si ešte mladá a nemáš druhé, tretie..dieťa s niekým, kto si Teba a Vaše dieťa očividne neváži. On si "len tak" či "z nudy" s niekým nevypisuje. Nenechaj sa zase oblbnúť, ako prestane. Neprestane.
Všetko sa dá poriešiť, aj hypo aj dom. atď. P. S. čo taká mladá baba robí s takým starým capom? ( česť výnimkam)