Dievčatá potrebujem poradiť,mám dvojročnü dcéru s mužom,ktorého velmi milujem,chcela by som,aby sme spolu zili, on vsak nechce,obcas sa stretneme vyspime sa spolu,ale to je vsetko,nikdy nic viac,co by ste urobili na mojom mieste? Urobit hrubu ciaru a ukoncit to,alebo este pockat ci sa nieco zmeni? Dakujem za rady
urobiť hrubú čiaru , podať si žiadosť o výživné , prestať sa s ním stretávať a spávať. Na svete je dosť kvalitných mužov.
Máš na viac, ako na to, aby si niekomu robila matrac, keď si zmyslí a hodí sa mu to. Ešte sú na svete seriózni chlapi, určite si nájdeš nejakého fajn, ktorý si ťa bude vážiť ako ženu a matku
Nikdy nic viac?
To ho ani k dcerke nic netaha?
Dufam ze ti na nu aspon prispieva.
Obcas sa stretnete na sex?
Prosim ta,co na nom milujes?
To ze ta nechce,ze mu je jedno ,ze dcerka nema rodinu a zazemie?
Ze ta ma len ako rohozku a podlozku,ked ma prave chut?
A ty ho cakas a snad mu este aj podakujes,ako dobre,ze vobec prisiel....🙄🙄🙄
NEPONIZUJ SA!!!!!
Myslim,ze ho az tak nelubis,si na neho len zvyknuta a spaja vas to dieta.
Ukonci to...alebo aspon mu povedz ze chces pauzu,porozpravaj sa s nim.
Nech si to rozmysli ale nech uz nemrha tvojim casom.
Ci chces takto zit az do smrti?
Sex nie je navzdy,raz pride cas,ked uz nebude/s moct a co potom?
Zavre za sebou dvere a bude sa tvarit' ved dobre...vsak nic ti neslubil????
To je sebec a grobian.prepac
Poslala ho kade ľahšie, si mu len na sex tak to ďakujem, ja to nechápem tieto ženy keď nechce chlap nič sa nezmeni a robiť rohožku, najlepšie je sa ženy furt pýtajú tieto otázky a odopoved aj tak si spravia po svojom, každopádne ak máš účtu treba to riešiť zo dňa na deň
Treba sa posunúť ďalej, nechaj ho a začni bez neho.
urobiť hrubú čiaru... a mimochodom, stretávať sa a vyspať sa spolu niekedy? No ok, chápem ak to tak vyhovuje obom, ale silno pochybujem, že takýmto správaním by si žena pritiahla chlapa k sebe. Celé zle 😕
Blbe je,ze k nemu prechovavas,takéto city,v opačnom prípade by som ti povedala uzi si a zober si od neho co potrebujes, takto ti to asi iba ubližuje....a to,ze s nim chces žiť je síce pre zalubenu ženu pekná predstava,no namiesto zakopavania o chlapa 24/7 si radšej uzivaj s dieťaťom klud a pokoj bez chlapa...
Co na nom milujes? Ved on Ta ma len na sex, aj to mozno nie si jedina. Cimskor sa odstrihni, nech plati na dieta a Ty si zi svoj zivot bez neho.
Prečo by on niečo menil ?
Najlepšie je jemu — príde šuchne si a papa .
🤦🏼♀️
Snažte sa zvýšiť si sebavedomie, sebadôveru a sebaúctu.
Muž môjho dieťaťa je môj zať. Čo je to za názov???
Ahoj, prepáč, ale nie si ľahká žena a byť niekomu len na občasný sex, to by si dala veľmi zlý príklad svojej dcére. Utni to, hoci ho miluješ, ale on teba má len na sex. Ak sa má k dieťaťu, tak udržuj s ním kamarátsky vzťah kvôli dieťaťu, ale nespávaj s ním. Váž si trošku sama seba a nebuď pre niekoho len sexuálna partnerka. A možno časom on zistí, že mu chýbaš nielen po tej sexuálnej stránke a zas sa to medzi vami urovná a budete rodinou v pravom slova zmysle, nie len sexuálnymi partnermi.