Muž mojej kamarátky

1. jan 2025

Ahojte, boli sme s partnerom a dcerou na oslave u kamosky a jej muza s tym, ze tam aj prespime. Co to sa popilo a neskoro v noci, ked sme sa ukladali spat som odkladala pohare do umyvadla. Kamoskin muz sa postavil do kuchyne a ako som ho obchadzala potiahol ma za ruku. Kamoska to videla a hned kamenna tvar. Mne ostalo z tej situacie trapne, potrebovala som sa zdekovat. Odlozila som zvysok a rozlucila sa. Rano som si ju zavolala do izby a povedala som jej, ze co sa stalo a proste ci to bola nejaka forma jeho humoru alebo co, tiez sa aj co to popilo. Nebolo mi to prijemne. Ona ze to nemam riesit, ze jej je z toho zle a ze si kladie otazku ako dlho to spolu tahame, co ma zarazilo a povedala som jej ze nic take sa nedeje, vobec. Na co opat zopakovala, ze neriesit. Ked prisiel do kuchyne jej muz bola napata atmosfera a aj sa mi ospravedlnil na co som povedala, nech to uz nerobi..a nejak to islo do stratena. Nemam rada konfrontacie, ja sa nehadam radsej sa stiahnem, tak som bola viac menej ticho. A potom sme sa spolu s nou bavili normalne az kym sme neodisli domov. Aj ked bolo citit, ze nie je ok. Ja neviem co mam teraz robit. Ci nechat tak, kym si to oni medzi sebou nevydiskutuju, alebo sa tvarit,ze sa nic nestalo. Zase ked sa nebudem ozyvat aby to nebrala,ze si beriem vinu na seba a uz vobec nepotrebujem, aby ostala v tom, ze my dvaja spolu nieco mame...co by ste robili vy?

ukgirls
1. jan 2025

nech si to oni poriesia a ty uz neries-nic zle si nespravila.. ale jemu by som sa vyhybala

lindous
1. jan 2025

Toto všetko lebo ťa POTIAHOL ZA RUKU?? 😅 Ja teda neviem, mne to príde extra prehanná reakcia zo všetkých strán... ja by som viac neriešila, nechala vychladnúť

jazzy03
1. jan 2025

Ja ked vidim, ze anonym, uplne od veci problem a konci to “ ...co by ste robili vy?”, mam pocit, ze brigada MK plni svoj mesacny plan😁😇

autor
1. jan 2025

@lindous ano, je extremne ziarliva, ale nikdy by mi nenapadlo, ze by bola na mna...za taku blbost..

mabenn
1. jan 2025

takze, kamoskin muz ta bez tvojho pricinenia chytu za ruku, ona ta konfrontuje obvinenim ako dlho to spolu tahate a ty sa pytas co robit? no nie su ani jeden v poriadku za mna a ty s tym nic nemas

lija22
1. jan 2025

este raz potiahol ta za ruku. a?

kiki68
1. jan 2025

@mabenn no poznam take zeny a su extrem ziarlive, podla man tam kamaratstvo skoncilo. Na mna svokrova zena patologicky ziarlila, lebo som pomohla rozkrajat morku na plechu, ako keby sa tam neviem co dialo. Opodial stal svagor a muz a vsetci sme sa bavili.

zmrzlinka2021
1. jan 2025

Autorka,
Veď povedz kamoške pravdu. Ty si šťastne vydatá a v živote by si nemala záujem o iného muza

autor
1. jan 2025

@jazzy03
@lija22 ja viem, pre niekoho p**ovina, pre niekoho nie. Hlavne, ak dost ziarli. Ja by som tiez neriesila, ved a co? Zasmejem sa, trepnem blbu poznamku a neriesim. Hlavne, ked mal vypite...ale jej by som sa krvi nedorezala v tom momente..a to ma serie. Lebo nepotrebujem, aby ma teraz vnimala ako potencionalnu hrozbu vzdy, ked ma uvidi.

ejsan1988
1. jan 2025

Na tvojom mieste neriešim nič, ty zato nemôžeš aký je jej muž, mala by si ho dat do kľudu ona , a za kamošku by som ju nepokladala keď ty povedala ako dlho to tahate .

gribka1
1. jan 2025

Nerozumiem potiahol za ruku...

januska12323
1. jan 2025

Ty už nič nerieš iba by si bola za podozrivú.

mikitilik29
1. jan 2025

A tvoj partner co na to?

kandelabra
1. jan 2025

S nou by som to neriesila - vidis, ze aj tak si mysli len to, co ona sama chce. Jej muzovi by som sa vyhybala, mozno to spravil len lebo mal vypite ale aj tak prekrocil tvoje hranice. Jediny, s kym by som to prediskutovala, je tvoj manzel - aby vedel co sa stalo, keby sa s tymto podarenym parom este do buducna nieco zomlelo alebo mu niekto chcel donasat vymyslene klebety. Tiez bude chciet asi vediet, preco je s kamaratmi dost napata atmosfera...

miadi
1. jan 2025

Bola by som urazena. Ze ta obvinila ze to tahas s jej muzom. To je moc silna kava tvarit sa ze nic .

luccija
1. jan 2025

Nič...normálne sa jej ozvať a viac sa v tom nepitvat.Ty nemôžeš za to, čo on spravil.Aj tak si neviem predstaviť čo tým potiahnutím za ruku chcel...akože ta pritulit?
@kiki68 ona si myslela, že chces mať niečo so svokrom😂

ankare
1. jan 2025

Nečuduj sa jej, jej muž je evidentne kvietok. Podľa mňa má ten kasanova viac za ušami.

kiki68
1. jan 2025

@luccija hej, ona ma zial problem s alkoholom a bludy. Takze aj biele mysi po tej morke na pekaci behali ako bonus 🙈🙈🙈😂😂😂

luccija
1. jan 2025

@kiki68 aha tak to chudák svokor mať takého "pacienta" doma to musí byť ťažký život.

cimage
1. jan 2025

Nechala by som to tak, max by dom povedala muzovi co sa udialo, ale podla opisu nic. Maju viac problemov, tak podla toho reaguje kamaratka a uz vidi problem aj tam kde nie je. Viac by som si nechcela s nimi kazit vecer.

sevrin
1. jan 2025

Keby ťa vyprcal medzi dvermi pred kamoškou, tak by som sa zapojil do diskusie, ale v tomto prípade robíte z komára celé stádo somárov.

pralinka25
1. jan 2025

no kamoska si zrejme muza pozna a vie preco reaguje takto. ty samozrejme za to nemozes. on bude urcite mat za usami kadeco

hellwant
1. jan 2025

predpokladam, ze autorka myslela potiahol za ruku v snahe pritiahnut si ju ku sebe.Nie styl potiahnut iba trochu za rukav, ze hej pockaj Inak by to fakt nedavalo zmysrl

uhrikovci
1. jan 2025

My sme trávili Silvestra som znamymi a ich deťmi. Štrngali sme si na nový rok, ja zo slušnosti s kamošom štrng nazdravie a kamoška s mojím mužom pusa na líca a ja že aha jak sa muckajú, Milan hybaj sem a cmuk na líca kamoša 😂 smiali sme sa na tom neskutočne. 😂😂😂 prečo tráviš čas s takými ľuďmi. 🤷‍♀️ dôvera musí byť.

oceanahory
1. jan 2025

Potiahnutie za ruku sa v dnesnej dobe povazuje za flirt? Alebo mi nieco uslo? 🤔

moonlight1210
1. jan 2025

Ziarlivcovi staci cokolvek, co mu pride, ze prave odhalil tajny vztah.
Pohlad dlhsi, ako on zvlada psychicky spracovat, usmev, povedanie vtipu, zartovna poznamka, nahodny dotyk, nedajboh nejaka pekna poklona, ci bohchran bozk na lice na rozlucku.

Nehovoriac, ze jej muz mal idiotsky napad ta v domyslavej dolezitosti, podperenej alkoholom, skusat chytat pred jeho vlastnou zenou.

Povedz svojmu muzovi, co sa stalo, aj co si teraz ta druha zena namysla. Skor, ako to urobi ona (nemusi, no moze). Mal by to vediet od teba.
Aj to, ako sa preto teraz neprijemne citis. Akoby ta ohovarali. Nech pochopi do buducna, preco trebars uz odmietnes sa s nimi stretnut.

Mam podobny zazitok. Mame znameho, co je velky lichotnik a suknickar. Raz sa mi prihovoril, ja som sa zasmiala a jeho zena ma sprdla, ze jej mam prestat robit do muza. Tiez som si hovorila wtf?.

ahhola
1. jan 2025

Asi by si si mala dat na cas timeout"od kamosky, pokial nie ste kolegýne a nevidite sa denne, no to by si tiez mohla vylozit tak, ze ste naozaj nieco spolu mali... Skus jej povedat... To co si videla, mi bolo tak trapne, vobec som to necakala a predstav si, ze by to videl moj muz, nie ty. Nepodvadza ta nahodou? 💘