Muž mi vyčíta čo bolo predtým ako sme spolu začali chodiť
Vyčíta mi to že predtým ako som s nim začala chodiť som bola s iným chlapom. Je to podľa vás normálne ?
Nie, nie je to normálne a u mňa by to bol závazný dôvod nebyť s nim
Je to k..ot
pre mna je to tiez dovod na rozchod,,,, davam si otazky typu, naco by bol so mnou niekto komu vadi moja minulost, ktoru neviem zmenit, kvoli comu je vobec so mnou ak so mnou nie je spokojny? ja by som teda s nikym takym nebola, ani rada by som ho nemala.
@ali12377 ja sa čudujem ze prečo treba niekomu zavesiť na nos co bolo. Co bolo bolo. Teraz je iná situacia
@markusrasford minulosti neuniknes a raz ten kostlivec zo skrine vypadne. Co potom, keď blbec začne toto riešiť? Každý máme minulosť a tu už nezmením. Bud ma berie aj s minulosťou, tak ako ho ja beriem aj s minulosťou alebo Čau Mano...
Choréééé...čisto red flag!!! Nechce vedieť ake mali penisy a čo ste stvárali v posteli? Poznám takého...tu ide o maličké ego tvojho priateľa. Vždy vždy ti bude vyhadzovať minulosť na oči. A nebodaj on bol panic??? Rozišla by som sa..
@viestta to ako tak pochopím. Ale prečo by mal kostlivec vypadnúť? Véd to bolo v inom vzťahu v inom čase. Nič nikoho dotoho. Ja o svojej minulosti nehovorím. A keby sa to neľúbilo no tak smola
@markusrasford pozri sa, ja tiež podrobnosti nevykladam, ale v hrubých rysoch som ozrejmila, že som nežila v celibáte. Tak ako v hrubých rysoch viem o jeho vzťahoch. Ale ak by mi vyčítal minulosť, veľmi rýchlo by ju nemal komu vycitat.
Mna sa moj manzel na take veci ani nikdy nepytal… a naco by to aj bolo dobre, uz minulost nejde zmenit
Muž? Si za neho vydatá? Prečo s tým začal teraz ?
Nie je. A to ho zacalo trapit teraz? On je panic?
To je ako baby pisu velky red flag... kazdy zil svoj zivot pred tym, plny emocii, lasky, spoznavania, sklamani... a kazdy na to mal plne pravo... ked mu to vadi, nech si ide nejaku 15 rocnu zabu cerstvo zo zakladnej skoly obletovat...
Policajt by ti povedal: mala si predvídať.
zalezi preco ti to vytika. Ak mu pocas sexu povies, ze Janko bol lepsi ako ty moj Ferko, tak to ho moze rozhodit a vytknut ti, ze preco teda si s nim, ked Janko ti bol lepsi... Detto ak tvoj Ferko nevie vymenit ziarovku, ale Janko dokazal natahat i komplet elektrinu a ty to svojmu vyvolenemu par krat mrsknes, tiez ti to zacne vycitat.
Ved napokon ani zeny neostanu ticho, keby im chlap povedal, ze jeho predosla ho lepsie preblafla a pri polohe konika bola jak tornado... 😉😂
S tymto ta pekny a pohodovy zivot necaka. Co riesi. Co bolo,bolo. Ja ani netusim,ake mal vztahy predomnou ani neviem s kym chodil,je mi to jedno. Nikdy som nevyzvedala. A ani moj nevyzvedal o mne. Vyrovnany clovek toto neriesi.
Vyrovnany clovek pozna minulost svojho partnera a neriesi co bolo . Minulost je minulost. Nic viac nic menej .
Tak mala si predvídať a vedieť, že ti vstúpi on do života a nie sa vláčiť s iným. 🤣
Raz tu jeden chlap písal, že odpustil svojej manželke, že pred ním (keď ešte o existencii svojho budúceho nemala ani zdania) niekoho mala, urobila chybu a poučila sa z nej.
Zamilovať sa je chyba milé dámy.
Takže nie normálne to nie je, ale taký by si mal hľadať pannu len žeby on nenatrafil na takú harpiu čo mu to šplechne do ksichtu, že na ňu nepočkal.Akonáhle chlap vytiahne tému ,,nepáči sa mi, že si mala predomnou iného, iných,, tak sa s ním tteba rozlúčiť lebo to bude každý jeden deň o tom istom O jeho mindrákoch.
Ako moze byt tato vycitka normalna? Skor by som povedala, ze muz ma problem so sebou.
Normalne to nie je. Keď mu to vadí, v poriadku, ale mal si nájsť takú, čo nikoho nemala.
Nemá k tebe úctu. Nemá to zmysel, nezmení sa to. Počula som aj také, že chalanovi to od začiatku vadilo...inak super baba aj pekná, aj dobrá....a chalan sa po rokoch s ňou rozišiel, že to jednoducho nedáva. Keď to opakuje aj po čase, keď ťa už pozná...zameral sa len na to a chce ťa ukamenovat ako farizeji....žiaľ utekaj, lebo budeš ľutovať.
nie nie je to normálne...., ty si predtým už žila s jedným chlapom? Žiarli na neho, alebo mu vadí, že si s niekým pred ním už žila? On nemal nikoho pred tebou?
Mu povedz ze pokial chce vytahovat minulost ktora sa zmenit nedá, do*erie si pritomnost aj buducnost, ktoru ma vo vlastnych rukách. Tam nie je o com. Zila si si po svojom a bud to akceptuje alebo moze odist.
Je to ok, povedz mu ze ho chapes a kym to neodcinis tak budete rozideni. A potom ruky na prsia, utekaj a nezastavuj.
Je to manipulovanie , ty si mu v dobrom povedala o sebe aby ste nemali tajnosti a on to teraz vyťahuje. Cisty manipulátor.
V zrelom veku sa uz neriešia bývalé vztahy.Moze sa povedat,bol som vo vztahu vtedy a tolko,bol som zenaty a mam 2 deti...len zakladne info a dosť. Ked vztah zacne fungovat,stane sa,ze sa minulosť zacne otvarat a rozoberat.Ale to by uz mal clovek vediet komu to hovorí a byt si isty,ze tym sa nic nemení. Dnes je to vycitka o byvalom vztahu,zajtra to bude predavac v Tesco ked sa opyta ci nevadi,ze je o 20dkg viac,potom to bude mama,za ktorou staci ísť podla neho raz za tyzden a ona raz za pristku tebe 1x za mesiac a nakoniec by nebolo vhodne chodit von s nikým okrem neho...Takze bud si buchnut po stole a ukazat kde je jeho smer so stupidnymi komentmi,alebo paaaapaaaaa
A on bol panic?