Muž mi klame

31. júl 2023

Priateľ mi klame.Viem že mi klame a keď sa ho na to opýtam tak povie ze nie a sľubuje ze neklame. Môžem mu povedať ze viem o tom ze mi to ten daný človek povedal alebo hoci co a aj tak bude tvrdiť ze neklame. Co mam robiť?

tosomja
31. júl 2023

Asi by bol bývalý, žiadne klamstvo netolerujem.
Ale musela by som si byť na 100% istá, že klame.

deti95060810
31. júl 2023

ešte počkať a uistiť sa vo viacerých veciach že ozaj klame...
potom už len rozchod....

syslik81
31. júl 2023

ak si si na 100% ista ze naozaj klame tak jedine odist od neho ..

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
31. júl 2023

A v čom ti klame?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tramtada31
31. júl 2023

Muži klamu svojim partnerkam aj v banalitách, aby nemali pic**g od nich 🙂 podľa mna sa to zmenit nedá. Otázka je, v akých zásadných veciach klame. Napr môj kamos oklame frajerku, že si zabudol v robote nabijacku a tvari sa, že ju nevie najst doma, len aby mu nenadavala, že si ju zabudol. Toto je podľa mna riadny extrem

koniarova
31. júl 2023

Veď napíš v čom.

autor
31. júl 2023

@tramtada31 toto je veľmi dobre ešte keď len takto klame

autor
31. júl 2023

@karinka223 mala som viacero dôkazov a ešte mi to potvrdila osoba ktorá ho kryla

autor
31. júl 2023

Veľa z vás sa pýta v com. Klamal mi ze nežuje, nehrá automaty, že sa nerozpráva s jednou co proste pred jeho ksichtom tverkovala a také veci a pritom úplnou náhodou mi povedala ze už vie o danej veci ze jej to on včera povedal, nevedela by si vymyslieť to co som chcela jej povedať keby jej to on skôr nepovie ale to je ešte v pohode proste veľa vecí

zuzina1988
31. júl 2023

stacia mi uz spomenute “automaty”.
to nie je partner do zivota.
a tiez neznasam klamstvo ( potvrdene) . vadi mi aj zlozvyk niektorych ludi klamat v malych veciach, to si trenuju potom aby im vychadzali aj tie velke?? ci na co to je dobre.
a na co mi je taky clovek v zivote, nespolahlivy, aby mi robil nervy???

podmostom
31. júl 2023

@zuzina1988 toho som sa obavala, ze automaty... Ak hra automaty a je zavisly tak klamstvo je sucast hry. Kazdy zavisly na automatoch a podobnych srackach klame. Oni to vnimaju inak, sibe im z toho. Jedine co pomoze je LIECENIE. V opacnom pripade prisu len dalsie a dalsie klamstva a coraz horsie to bude.. A toto co znamena? - Klamal mi ze nežuje

marca12
31. júl 2023

Co najskor by to mal byt byvaly. Neviem,co cakas. Hra automaty a tym,ze sa prizna, budes to akceptovat? To je konecna gembler a klamar.

autor
31. júl 2023

@podmostom zuvaci tabak

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminkadeticiek
31. júl 2023

A naco si s nim?O co ti ide ze tu davas taketo temy?Zas nejake decko...

daniela2202
31. júl 2023

Dovi - dopo.... to nezmení a teba trafí šĺak 👉

tanyag
31. júl 2023

Takže klame, že nežuje, že nehrá automaty a nestretáva sa a neslintá nad riťou "jednej", ale ináč je úžasný, milý, pozorný, dal by ti aj modré z neba, stará sa o teba atď.atď.atď.

alickapusinka
1. aug 2023

Mne stačilo hra automaty. Viackrát som písala že automaty sú najväčšie zlo. Moju svokru svokrove hranie uložilo do hrobu. Zdravú ženu. Psychický ju to zničilo. Toľko čo sa ho naprosila to psychický nezvládla a dostala ťažkú mozgovú príhodu a zomrela.

autor
1. aug 2023

@maminkadeticiek som s nim kvôli nášmu dieťaťu a sú aj pekne chvíľky..

autor
1. aug 2023

@sheila121 jeho brata frajerka(správanie jak štetka ) pred mojim priateľom..