Muž ma nemiluje

janulkaaakuky
1. feb 2022

Idem k Vám po radu alebo skúsenosť. S manželom sme 8rokov zosobaseny a poznáme sa 11rokov,mame dne detičky chlapca 6rocneho a dcéru 8rocnu.vsetko bolo ôk. Krásny milujúci manžel, až kým neprišli skrat aspoň on to tak nazýva. Zmenil sa. Začalo to z ničoho nič v novembri minulý rok. Ignoracia, žiadny dotyk, žiadna pusa, sex tiež vôbec, vela sme sa hádali koli tomu co sa mu stalo ze je taky, nechcel my nič povedať len my stále tvrdil ze už necíti to co cítil. Ze ho mam nechať tak aby sa s tým nejak sám vysporiadal. Začal chod neskoro z prace domov, keď prišiel ani sa poriadne nerozprával. Akokeby stratil o mňa a deti záujme.. Nevedela som si to vysvetlit... Stále len hádka. Vianoce bol s nami ale duchom akokeby tu ani nebol. Keď mal voľno co bolo cez vykend sadol do auta povedal ze zachviľu príde a prieil po 5 hodinách..v acsinou nad ránom. Trvá to stále. Nemôžem mu nič povedať lebo ak začnem nechce sa o tom rozprávať.. Domov malo kedy zavolá keď je v práci.. Co pred tým volal stále zaujímal sa.. Teraz nič... O normálnych veciach sa vie rozprávať ale ak dôjde na city... Nevyhrá nepovie my nič. Stále dookola že to mám nechať zák... Dnes my povedal po 3 mesiacoch trápenia že ma má rád ako matku jeho deti... A ze nieje mu jedno keby sme sa rozviedli. Nja už som zúfalá pretože to jeho odmietanie.. Neviem co mam robiť....ja ho ľúbim a on nie....... Deti sú z toho na nervy hlavne dcéra pretože je strašne vnimava... Povedapovedal my že mám tomu dat čas a keď príde ten správny čas tak my všetko vysvetli... Prečo sa tak správa atď.. Ma problém s dielňou... Mame dom úver.... Véd to asi každý.. No možno ho trápi aj to. Tvrdí že ma depresie.... Vravela som mu ved spolu to zvládneme prekonať... To je takáto kríza prvýkrát.... Ale ne ne viem co to ma zmysel pretože nechce aby som mu nejak pomáhala že on si tým musí prejsť sám.. Som fakt zúfalá lebo neviem co mam robiť... Je to asi až na rozvod.. Pretože my tvrdí že ak sa mam pri nemu trápiť tak mam od neho odyst..... Ale ja nechcem aby sa deti trápili ved najviac by si to odniesli oni... Poraďte my... Pozerám ze veľa vzťahov sa rozbyja počas tejto korona kríži..... tak mam od neho odyst.... tanie ma noci

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@janulkaaakuky od kedy začal s tým skratom skryva telefón,, pozmenil si hesla... Co niekedy nemal s tým problém aby sme si do mobilu pozreli ukázali si... Klame ma, už ma aj napadlo ci náhodou nieje za tým niekto iný... Nejaká iná....

nikpa
1. feb 2022

@janulkaaakuky má inú, na 100%

lilyianka
1. feb 2022

@janulkaaakuky mne skôr príde akoby mal inú. A možno sa mýlim a naozaj ho trápi to co píšeš. Problém s dielňou atď. Nevieš od niekoho zistiť viac? Jeho rodicia,súrodenci, kamoši?
Kam chodí cez víkend keď je preč miesto chvíle 5 hodín?
Ak trpí depresiami treba vyhľadať lekára

lilyianka
1. feb 2022

@janulkaaakuky aha tak naozaj má inú. Ten druhy tvoj príspevok čítam až teraz.... máš jasný dôkaz, zmena hesiel atd

zmrzlinka2021
1. feb 2022

@janulkaaakuky
Ignoruj ho ako partnera a ber ako bezneho clena rodiny. Venuj sa sebe, detom, sportuj, tes sa zo zivota, zo psikov.
Nedaj sa uhnat do kuta - on caka, ze ty sa rozvedies. Ty sa vsak rozhodni byt stastna a nie zavisla na jeho pozornosti ci laske.

pribinak
1. feb 2022

No, nechcem byt zbytočne negatívna, ale asi ste vo vzťahu 3 osoby. Preco by sa inak flakal, schovával mobil či menil hesla?

Začni rozmýšľať že ako sa zariadis ty a deti. A začala by som si asi robiť zásoby vo financiách, lebo ak je v hre ešte nejaké iná dáma, tak peniaze budú ešte veľmi zaujímavé

0silvia0
1. feb 2022

@janulkaaakuky s velkou pravdepodobnostou za zahladel do niekoho ineho a chce s nou byt.

maminkadeticiek
1. feb 2022

Na zaciatok budem prakticka,odstran si fotku z profilu.Urcite nechces, aby tvoje okolie vedelo a klebetilo o tvojich starostiach.Za druhe je mi to velmi velm luto ako sa trapis a cim prechadzas.Niektory chlapi by si zasluzili vytahat za usiska.Asi by som sa ho narovinu spytala co chce dalej s vasim manzelstvom robit.Neviem si predstavit situaciu kde by mi muz povedal ze ho nieco trapi,ma problemy a raz mi to povie.No neexistuje,tu teraz sadaj a povedz mi o co ide,nech je to cokolvek.

tt247
1. feb 2022

Má milenku. Tu tomu nasvedčuje naozaj, ale naozaj všetko. To ti neprišlo na um, že keď skrýva telefón, mení si heslá, chodí neskoro z práce, odchádza preč na niekoľko hodín a vracia sa nadránom, kašle na rodinu, mysľou je inde, háda sa s tebou, je hnusný atď atď, že má bokovku?

madeline1
1. feb 2022

@janulkaaakuky asi sa zamiloval do inej, je to nemila situacia. Daj tomu cas a trvaj na tom, aby bol cez vikendy doma, nech necestuje prec a nech sa nevracia az nad ranom, stale ste manzelia. Vnutorne si moze usporaduvavat veci aj doma.
Otazne je, ci sa ti otvori a povie ako to je a co s tym potom urobi. Pravdepodobne je nerozhodny, tak ta nechava cakat. Ak ho lubis, neodchadzaj od neho, trvaj na tom, nech je doma, viac sa mu venuj a spavaj s nim. Pokial ale bude stale depresivny a ignorantsky s nevhodnymi poznamkani, priamo ho konfrontuj, trvaj na rozhovore a nech ti otvorene povie, ved je chlap a potom si poviete, co dalej.

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@maminkadeticiek jeho odpoveď je neviem

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@janulkaaakuky keď mu volám niekedy ani sa neurčí zdvihnúť mobil, po chvíli zavolá naspäť, no jeho správanie ku mne je dosť drzé... A rozhovor ukončí slovom ako dovidenia.... Alebo dovi... Zmenil si ma aj v mobile.. Už to nieje miláčik ale Jana manželka... Mam podozrenie na jednu krásavicu ale on tvrdí že v žiadnom prípade samozrejme zatlka... Povedal ze ak by ma podvádzal hneď by my to povedal.. Ale neverím mu nejak..

ckocka
1. feb 2022

Ja mužov často bránim ale toto je jasné jak facka.

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@madeline1 zámienku berie v našich hádka h nič mu nemôžem povedať lebo keď mu poviem hneď my odpovie zase rypes? Chcem aby som išiel preč? Človek chce aby bol doma s nami tak som radšej ticho... Povedal my že domov chodí len koli deťom... Ale ako keď on keď sa vráti domov oni už spia... Absolútne sa im nevenuje...

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@madeline1 spávať so mnou nechce povedal my že mu to tak vyhovuje, a zvláštne je pretože ešte pred krízou so mnou spal veľmi často

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@lilyianka lekára odmieta... Povedal ze ja sa mam ísť liečiť... Pritom vidím ze je vnútorné do seba uzavretý, nepohnem s nim nijako.... Co sa týka lekára.

ivik4
1. feb 2022

To akoze kde bol zakazdym prec tak dlho ze chodil nad ranom ? 🙄 mozeme hadat...

whatever1
1. feb 2022

@janulkaaakuky 99percent je zalubeny do inej. Nechce byt za hajzla co opusti rodinu tak radsej caka ze sa s nim rozides ty. Tym ze si ho nevyhodila mu davas istotu ze sa moze vratit keby hocico, neboji sa ze ta strati. A ako sa hovori, clovek si uvedomi cenu toho co mal az ked o to pride. Pobal mu kufre, nech si ide za svojou milovanou, s velkou pravdepodobnostou ti ho coskoro vrati. Ked opadne vzruso z toho ze robia nieco zakazane, uz to nebude ono...

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@ivik4 vybral sa na cigarety na benzínku naposledy a prisiel domov po 6hodinach...rano o pol. 5.. Ja som nespala vôbec a keď prišiel tak som mu dala facku už som sa neovladla...ale žiadne vysvetlenie som nedostala... Až na druhý deň že ho mám nechať tak aby si všetko vyriešil a ze keď príde správny čas všetko my vysvetli... Ale ja sa ho pýtam kedy ten správny čas príde keď ja už nebudem mať záujem? Odpoveď znela... To je jedno ci budeš alebo nebudeš mať záujem a musím uznať za vhodne a aj keď spolu nebudeme na deti mám nárok a raz ti to vysvetlím... Nikdy by som si nemyslela ze by v tom mala byť iná nakoľko nebol taký typ človeka... Radšej sa staral o dom, zveľaďovať,,, je automechanik vášnivo zahrabany až po lakte v autách...

macka10
1. feb 2022

no nic, ja zvycajne len citam, ale tu mi to neda. Ja viem, mas to tazke, lahsie sa to napise ako zrealizuje, ale ty proste teraz musis. Takze nech uz je to cokolvek, hlavu hore a kasli na to, nechaj ho tak, ked chce ist, nech si ide. Ty s detmi si robte pekne dni, smejte sa, tancujte, nebud smutna a depresivna. Deti, su teraz tvoja najvacsia priorita, dostan ich do pohody co najviac, ale vysvetli im, ze tatino ma problemy, preto je iny, ma vela prace, atd. Hlavne nech sa ukludnia a su v pohode. Ty sa o seba staraj, bud pekna, nastav sa pozitivne a rob vsetko prijemne. Vecer ked deti zaspia si poplac, dostan to zo seba von a rano zase s usmevom. Na muza kasli, nevtieraj sa mu, ale nebud ani oduta. Ked sa ti prihovorí s usmevom odpovedz, nehadaj sa, neries s nim ziadne tieto citove veci. Upec kolac, vytvor rodinnu pohodu. Ked je doma, povedz ze si ides zabehat, do fitka, ku kadernicke, nechaj ho s detmi sameho. Bude to trvat dlho, velmi dlho, ale casom on pochopi, ze chce byt znovu sucastou rodiny.

0silvia0
1. feb 2022

@macka10 dobre pises...

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@whatever1 vyhodiť ho nemôžem nakoľko dom je síce napísaný na nás oboch ale on platí úver, všetko je komplikovane... Ja som bez práce nakoľko syn je stále chory... Nechodí ani do škôlky a ja ho nemám kam dat aby som si našla prácu... Je to všetko tak zložité... Nemám prácu tým pádom som závislá s deťmi na ňom... A on je na koni... Byt mam, no načo my je keďže by som ho nemala z čoho platiť kým si prácu nenájdem nepohnem sa ďalej aby som deti zabezpečila. A on je na koni lebo vie ze an keď poviem ze odídem tak ma vysmeje a povie.. Kam by si šla....

ckocka
1. feb 2022

@janulkaaakuky Klasický scénár. Ale zas vieš aké máš možnosti -
1) kašlať naňho, prehltnúť hrdosť a ďalej robit manželku
2) ziapať naňho, prehltnúť hrdosť a ďalej robiť manželku.

puklica13
1. feb 2022

@janulkaaakuky bože môj žena.. on je na koni,lebo ty mu to dovolíš.. mne by teda bolo suma fuk ci prasi nejakú inu( a on prasi, lebo byť 6hodin na pumpe je čistá bachorka) ale to ze sa nestará o teba, nezaujíma a nevenuje vám 2 a ani deťom.. toto by bolo niečo čo proste neakceptuje vo vzťahu,lebo to proste vzťah nie je...veď mu navrhni priateľský vzťah, pod jednou strechou,ale každý si bude robiť čo chce,lebo on to aj tak robí, a ze aj tých chceš byť občas s niekym,kto ťa objeme a povie ti kompliment, tak by bolo fer aby sa vtedy postaral o deti. z uvidíš čo sa stane...len ono, to musíš aj chcieť spraviť.. bez emócií rovnako ako on

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@ckocka chodí do práce ale aj od marca si berie do nájmu dielnu... Neviem ci chce začať podnikať.... Ale berie to všetko len na seba... A ja mu vravím haloo ja ja? Ja kedy pôjdem do prace... Musíme si to nejak rozdeliť, tak my vraví ze mam vydržať kým sa zakoreni... A potom si mam hľadať prácu ja... Pretože nemá nám kto pomôcť s deťmi.... Ale zatiaľ som na to sama.... Co sa týka deti. A je ťažko nájsť si prácu s dvoma deťmi predškolskom a 2.ckou.akk praca je ale všetko nepretržite prevádzky a to si nemôžem dovoliť keďže on čas na deti nemá... A kto by sa my o nich staral... Od rána do 14.00 v Prešove si niečo nájsť je kalamita... Som kaderníčka, tiež rozmýšľam otvoriť živnosť ale v dnešnej dobe. Je ťažko... Aka praca sa my naskytla od všetkého ma odhovaral.... A kto bude s deťmi??? To bola jeho otázka pri každej mojej príležitosti... Co ak budú choré? Co potom... Toto som počúvala stale

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@puklica13 zvykol si na to ze deti sú so mnou... Ja som sa bola prevetrať tiež,, s tým rozdielom natankovať povozila som sa v okolí.. Moja cesta trvala zhruba 45minut....a keď som prišla domov dostala som odpoveď... Bolo ti dobre??? Čakal ta na benzínke??? Ja som sa pozrela na neho a začala sa smiať... Takéto niečo že som šla sama niekam na 45minut som urobila prvýkrát od kedy mam deti.... Stále všade chodím s nimi.... A ešte my dá takú otázku?

ckocka
1. feb 2022

@janulkaaakuky Žena s deťmi je vždy v partnerstve i manželstve vo viac rizikovej pozícii, je dobré na to myslieť dopredu.

janulkaaakuky
autor
1. feb 2022

@lilyianka problém s dielňou je taky ze muž mal spoločníka... Muž mu to od základou postavil.... A odrazu si ten majiteľ spomenul na to ze ho nepotrebuje... Našiel si iného mechanika a muža odtamadial chce vysachovat...tak vraj ho trápi aj to... Ja už neviem čomu mam veriť...

puklica13
1. feb 2022

@janulkaaakuky mala si mu povedať, áno čakal...a?

ummimaryam
1. feb 2022

Nechutne, co sa v dnesnej dobe deje. Nevera je uz akoby normou. Ludia klesli na uplne dno.