Muž, ktorý čaká dieťa s bývalou

18. aug 2023

Začali by ste si s muzom ktorý ma bývalú priatelku tehotnu, teda čakajú spolu dieta ale už nie sú spolu? Z jej vlastnej vole, on ju neopustil. Je zevraj v 5tom mesiaci a spísali si dohodu o výživnom a stretávaní ktorú dajú na sud takze žiadne dotahovacky by nemali byt.

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2023

Nie, ak Ti hovori pravdu, tak je velmi pravdepodobne, ze to este on nema spracovane, ak Ti klame, tak je to este horsie.

autor
18. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl neklame, dal mi citat ich SMS.

viestta
18. aug 2023

Nie, nikdy by som nechcela byt naplast na nevydareny vztah. Ani fukat jeho urazene ego ak ho ona poslala v vode. Vsak pred par mesiacmi si este uzivali, potom rozisli a on uz novu riesi? (ked tak pocitam, tak max po 4 mesiacoch)
Odporucam hlboku uvahu o tom, preco ho ta byvala poslal k vode ked zistila ze je tehotna? Toto nebolo len tak z rozmaru, jedine ze by bol vpred vybraty a pouzity len ako spermomat.

jan510
18. aug 2023

Nie nezacala, lebo beha od jednej k druhej vo velmi kratkom case, znak toho ze nevie byt sam

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2023

Ako som uz pisala, ani jedna verzia nie je dobra, takze stale plati velke NIE.

pribinak
18. aug 2023

Nie. Ja by som nechcela byt nejaká náhrada
A navyše keď sa to dieťa narodí veľa veci sa mize zmeniť a aj ich vzťah a postoje

Nemá doriešené jedno a už hľadá novú frajerku? Dajaky rýchly je

autor
18. aug 2023

@viestta oni vraj nie sú spolu už pol roka zistila že je tehotna až mesiac a pol po rozchode.. zevraj 🙈

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2023

Nie su spolu pol roka a je v piatom mesiaci😀

ropucha6
18. aug 2023

Nie…tolko chlapov po svete, zbytocne komplikacie. Navyse by som sa citila ako druha kolaj, mozes cakat, kedy si to byvalka rozmysli a bude ho chciet spat.

samimami777
18. aug 2023

To je na tebe či to budeš "akceptovať". Musíš počítať s tým že ak je to normálny zodpovedný chlap tak bude mať svoje dieťa na prvom mieste pred tebou, bude s ním tráviť keď bude väčšie víkendy, sviatky , prázdniny , bude tráviť dni, niekedy možno týždeň dva vo vašej spoločnej domácnosti, budú mu prednejšie sviatky s dieťaťom ako ísť napr k tebe , to isté dovolenka , tiež asi bude s ex v častom kontakte ohľadom dieťaťa, jeho vývinu, zdravotnom stave, škôlky , školy... Je na tebe či by si jeho dieťa časom ak by ste ten vzťah mysleli vážne vedela akceptovať, vídať ho u seba doma a starať sa oň keď bude u vás. Tiež ak by ste chceli v budúcnosti dieťa už to nebude pre neho 'poprvé " a nebude to s tebou asi tak prežívať ako by si ty možno chcela. Ale úprimne , ak je jeho partnerka len v 5tom mesiaci tak mi to pripadá veeeeľmi skoro na nový vzťah z jeho strany, hlavne keď ešte nieje ani dieťa na svete. Čo ak po narodení dieťaťa si matka zmyslí že chce predsa len pre dieťa kompletnú rodinu a on sa k nej vráti? Ty budeš za 4 mesiace na neho namotaná a ostali by ti oči pre plač.

lelelienka
18. aug 2023

Urcite nie

mimikarol
18. aug 2023

Nie. Tehotná žena len tak pre nič za nič nepošle k vode otca svojho dieťaťa, to robia skôr chlapi

natalusiiik
18. aug 2023

Stalo sa mi presne toto iste pred cca 12 rokmi.. az na to ze teda mne sa moj ,,drahy,, neunuval povedat ze ona je tehotna 😂 az ked porodila.. no a moja uprimna rada znie, ber nohy na plecia lebo ak si mas prejst tym cim som musela ja, tak si budes hlavu bit o stenu.. bud rada ze ti to povedal a ver mi, lepsie spravis ak z toho vztahu vycuvas kym je este cas ❤️

natuliatko777
18. aug 2023

Spolu su neni pol roma a ona je v piatom mesiaci a zistila tehotenstvo po mesiaci ?? 🤣🤣🤣🤣 tak to ta dobre klame

viestta
18. aug 2023

Matematika ti ide ako? Pol rok je 6 mesiacov, ona je v piatom mesiaci. To jej poslal spermie postou?

heleninamama
18. aug 2023

Ty máš hrb, si škuľavá alebo šmatľavá, keď o takomto niečom vôbec uvažuješ?

aaaa1111
18. aug 2023

v pohode vztah. budes sa musiet starat o cudzie decko, peniaze, ktore mohli ostat tvojej rodine, tak budu kazdy mesiac chodit cudzej zene a cudziemu dietatu. podla mna kazda jedna tuzi po takom zivote

deti95060810
18. aug 2023

NIE... dosť veľká pravdepodobnosť že sa ku ex vráti.

deti95060810
18. aug 2023

@viestta 😀😀

dskjhfdlkdjhl
18. aug 2023

@heleninamama nejde jej matika a este je aj skareda? No, to snad neee😝

julia260292
18. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl volako to ani mne nevychádza 🙈 a nechápem ako môže baba tomu veriť. Ja by som do toho nešla..
Mal da bez detna baba a takto sa s tým zahadzovať? Očividne jej klame alebo niečo tam je čo nevychádza ani jemu 😀🤣

winki13
18. aug 2023

Nie a nie....ak si slobodna a bez detí neviaž si na krk chlapa s dietatom....nikdy.

martinka13
18. aug 2023

Nie, nikdy. Nik nevie aký vzťah budú mať, keď sa dieťa narodí. Dieťa je záväzok na celý život....

autor
18. aug 2023

Veď keď jeho ona už nechce, myslite že je šanca že sa to zmeni? on povedal ze jeho priateľka by mala rodiť za 3-4 mesiace povedal. Tak mi to vychádza že je v 5tom. Nechce mu poslať ani tehotenskú knizku nic.

autor
18. aug 2023

*byvala priatelka

jan510
18. aug 2023

je ti jasne, ze vzdy bude s nou komunikovat, vzdy za nou bude odbiehat...? toto chces? a nebojis sa, ze jej len urobil napriek ked ho ona nechce, ze si hned nasiel teba?

daniela2202
18. aug 2023

V žiadnom prípade 👉

lenkakravcova
18. aug 2023

Ešte je tam možnosť ze to dieťa nie je ani jeho..
Ale keby bolo, tak by som do niečoho takého nešla.

zirafienka
18. aug 2023

... no keď tak rozmýšľam..., je to stránka naozaj hojdací modrý koník. Ale každý deň tu zakopnem o nejaký primitívny príspevok/príspevky. Veď na mnohé už odpovede nie sú, alebo sa dookola opakujú a sú rovnaké, kedy sa stretne kretén s primitívom. Áno a teraz mi napíšte, že mám rolovať ďalej a nečítať. Ja to vôbec nečítam pre poučenie, ale skôr pre zvedavosť, aký rozumový potenciál v 21. storočí, vychovaný na internete, mobile s chabou slovenčinou možno aj okolo mňa chodí😢

lizatko1009
18. aug 2023

Teba očividne ťažko prehovárať a dávať rady 😂