Muž je v kontakte s ex

23. júl 2024

Neviem kde začať. S manželom sme spolu 10 rokov, máme spoločný dom, obaja dobrú prácu, každý svoje koníčky. Deti nemáme zatiaľ ani jeden netúžime po dietati, chceme este tak 1-2 roky počkať ( ja 28r a on 35r). Povedala by som že mame taky pohodovy zivot bez vacsich problemov a nezhod. Ide o to ze predomnou mal jeden 3rocny vztah. Ta zena ma dnes uz dieta a tak isto manzela. Cez vikend bola u nas oslava a ked muz zaspal (spolocensky unaveny) mi nedalo a troska som si ho preklepla. Viem nema sa to, nepatri sa to ale nieco ma pokusalo. A nasla som konverzaciu vymazanu s danou osobou. Bolo tam len od nej ze “ ano ano mas pravdu bolo to take ine,stare dobre casy ;)´ a on “to ano, stale sme si mali co povedat” a co bolo pred tym netusim. Za tych 10rokov som uz 2-3x zistila alebo zahliadla ze si pisali a neviem pochopit ze preco, co ho taha k nej po tych rokoch a neviem co mam robit… povedat mu to nechcem co som urobila ale zas nechcem byt klamana. Teraz ide na sluzobku na 5dni tak uz teraz mam stres ze urcite si budu vypisovat. Ta dotycna za svojich mladych cias striedala chlapov jedna radost ..aj to bol dovod ich rozchodu ze ho podviedla. Co mam robit? Nechat tak? Alebo riesit?

zuzanka.zuzu
23. júl 2024

aj ja som v kontakte s ex 🙈 vďakabohu za môjho manžela ❤️ ale určite sa sem nahrnú tie ktoré povedia že je to emocionálna nevera 🙄

bambi16
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sima234
23. júl 2024

Aj môj muž je v kontakte s bývalou snúbencou a čo? Ved je to súčasť jeho minulosti, čo sa má teraz tváriť, že sa nepoznajú. Aj ja keď stretnem ex, tak pokecáme 😉

dominikamacakova
23. júl 2024

Nechávajú si zadné dvierka. Ja by som trvala na zablokovaní tej osoby, alebo rozchod. Som zlá 😀

autor
23. júl 2024

@zuzanka.zuzu no zalezi ako to beries, nemala by som problem s tym keby si korektne pisali a aj by mi o tom povedal ale vadi mi ze ta konverzacia je vymazana .. preco?

retatka
23. júl 2024

Tiež máme x-rokov kontakt s ex ale nemažem konverzácie a nezatĺkam že sme v kontakte .To je podstatný rozdiel
Jedine ,žeby si bola stíhačka ,a preto všetko zmaže aby bol kľud …

danica2711
23. júl 2024

no tak si mala pohodový život, potom si mu bezdôvodne a trápne vliezla do mobilu a teraz máš stresy a dilemu. Tak buď zatĺkaj svoju trápnosť a nechaj sa tým (možno bezdôvodným) podozrením zožierať, až vám to časom tak či tak zničí vzťah alebo sa mu s vlezením do mobilu priznaj, vyjasnite si veci a uvidíš, čo sa stane - ale aspoň to bude na rovinu. Ale z toho, čo píšeš, nejakú tendenciu k otvorenému jednaniu nevidím, takže asi možnosť A

vroni
23. júl 2024

Ja som s mužom cez 20 rokov a som v kontakte s bývalým. Vždy, keď sa rozvádza s ďalšou manželkou, vyznáva lásku mne, somár. Ale vieme si aj pokecať, pomôcť, môj muž vie, že sa bavíme, aj keď frekvenciu a obsah nesleduje. Ale nájsť ho, ako mi lasuje v telefóne, tak by mal sakramentsky problém (muž), mať doma šibnutu stíhačku je pre mňa no go.

zelenina1
23. júl 2024

1. Lozit do cudzieho telefonu je hrube narusenie vzajomnej dovery.
2. Pisat si s byvalkou a zaroven priebezne vymazavat konverzaciu - ano, obaval by som sa minimalne emocionalnej nevery.

Obaja ste narusili doveru vo vztahu - ale viac fandim tebe. Nechal by som to vo faze sledovania - pokojne mu este raz vlez do mobilu. Ak bude stale priebezne vymazavat konverzaciu - tak mas problem ktory musis nejakym sposobom riesit. Ale najprv musis mat "nabite".... Inak skoncis ako stalkujuca hysterka, ktora robi z komara somara.

lienka.7
23. júl 2024

@autorka pokial sú korektne vzťahy a uzatvorené co bolo a nespomína sa zbytocne co bolo medzi nami kedysi, nemám s tým problém.
Túto to zjavne tak ale nie je. A to problém je.

vyrovnanaosoba
23. júl 2024

Aj mne by to vadilo. Už len preto, že konverzáciu vymazal. A nič ich nespája, nie sú kolegovia, ani spoločne deti nemajú.
Trvala by som na vysvetlení.

zelenina1
23. júl 2024

@vyrovnanaosoba Povie jej len ze si "pisali"...a o com? Aale pohodka, len ako sa mame a co mame nove.... Efekt to bude mat len taky, ze si typek zacne davat este vacsi pozor. Liezla mu do telefonu - cize ak mu to chce splechnut do oci, musi si byt ista.

vroni
23. júl 2024

@zelenina1, ja mám na mobile nastavené individuálne mazanie správ (čiže sa mazu podľa intervalu nastaveného na to konkrétne číslo). Zase sa netvarme, že zmazať správu je nejaké rafinovane zničenie stop.

vyrovnanaosoba
23. júl 2024

@zelenina1 ja som taká, že rovno sa pýtam hneď. Nečakám na dôkazy, ani nečakám, kým to zájde ďalej. Hneď, teraz.

wikiwiki
23. júl 2024

@sima234 Prosím? 😀 Tak vypisovať si a občas si pokecať pri náhodnom stretnutí, je asi trošičku rozdiel, nemyslíš? 😀 Ja nechápem, ako toto môžeš porovnávať 😂 😂 Rozum sa mi zastavil.

spanielka44
23. júl 2024

Ja by som v žiadnom prípade na toto nepripustila aby bol v kontakte s ex a to majú spolu dieta. Nastastie žijú v zahraničí, keď pošle fotky malého je to ok ale “chýbajú mi stare casy” a veci podobne balim mu kufre a chod odkiaľ si prišiel. My sme si na zaciatku nastavili hranice a raz keď som sa rozišiel/rozviedol tak tam to konci… ja s mojim sme si tymto už prešli stanovili sme si čo je ok a čo nie a nastastie mame na veci rovnaký názor a je nám super 😊

radulkova
23. júl 2024

ak sa vy dve poznáte, alebo o sebe aspoň viete, tak by mi to asi nedalo a len tak medzi rečou by som mu s najväčším kľudom oznámila "dnes som v obchode stretla tvoju ex, tak sme prehodili pár slov" ...podľa jeho výrazu budeš vedieť ktorá bije 😅

julia_romeo
23. júl 2024

ja som v kontakte s ex. aj na dovolenky spolu chodime. nie kazdy pali mosty za sebou. to robia vacsinou jednoduchsi..

domkakvet
23. júl 2024

Na co ma byt s nou v kontakte a este spomynat na stare dobre casy.