Je nepodstatné kedy a prečo, ale udrela som priateľa do rozkroku rukou. Bolo to len také capnutie dlaňou, ale viem, že to dosť bolí. Bolelo a on ma na oplátku buchol po zadku. Lenže logicky má chlap viac sily, čiže to fakt bolelo. Nikdy predtým má tak silno nebuchol a viem, že to bola len protireakcia, ale na sekundu som sa zamrazila, lebo mi to od neho prišlo dosť agresívne. Je to nejaký znak agresivity? Alebo to len ja príliš prežívam?
A u teba je nejaky znak agresivity?
a tvoje capnutie do rozkroku nie je znakom agresivity?? a dovod, preco si to urobila, je dost podstatny..
Áno si agresívna. Mal by sa a tebou rozísť.
Buď rada že ti capol len po zadku.
@crazy_cat_lady capla som ho, lebo ma už obťažoval a nerešpektoval moje odmietanie. Ja by som si nedovolila udrieť ho silno.
Tak ak je to tak, ako si pisala posledny prispevok, tak by som sa s nim rozisla, znak agresivity je uz obtazovanie a nerespektovanie slova NIE. Ale agresivne si reagovala aj Ty.
Chlap, ktory nerozumie ak zena povie NIE je tupec, bez ohladu ci ta svacol po zadku, ci nie
mna zaujalo: "Nikdy predtým má tak silno nebuchol", cize slabsie hej... super. naco je dobry takyto toxicky vztah? on nerespektuje odmietanie a potom sa bijete? 🙄 dufam, ze si neplanujete rodinu.
@kiwi3 myslela som tým, že ma tak silno nebuchol po zadku. Slabšie hej, ale tiež len po zadku. Na tom mi nepríde nič divné
Ak ta capne po zadku v ramci predohry, tak to je vasa zalezitost. Ale capat po zadku pre ine dovody? Vsak ani deti necapeme po zadku. Ci?
Celé choré.
@viestta veď práve. A ja som jeho capla fakt len preto, nech už do mňa nedobiedza, keď som trikrát odmietla. Ale on ma buchol tak so zaťatými zubami, že mi pripadalo agresívne a zľakla som sa. Navyše vie, že som doma bola týraná, tak mi to od neho neprišlo ako správna reakcia. Aj keď asi nad tým nerozmýšľal a urobil to automaticky.
@autorka ak partner nevie pochopit ani na tri krat nie, tak tvoja reakcia mi pride primerana. nepride mi ale v poriadku jeho obtazovanie.. stalo sa to prvy krat?
ak nechceš, aby ta niekto fyzzicky napádal, nerob to ani ty. stále sa mozeš postavit, povedať nie, odísť a riešiť to inak. ty si tiež nemala právo ho udrieť , je jedno že je to chlap, je to v prvom rade človek.
@crazy_cat_lady počkať. To zas nechcem, aby vyznelo slovo “obťažovanie” inak ako som myslela. Myslela som, že ma akože furt hladkal, obtieral sa a dával si moju ruku do jeho rozkroku, aj keď som vravela, že nechcem. A argumetovala tým, že je veľa hodín, som oblečená a musím už ísť domov. A keď neprestával, tak som ho tam capla.
A áno, prvýkrát.
cele choré.
Este raz a znova. Chlap, ktory nechape ak zena pobie NIE, je magor. Vsetko ostatne je nepodstatne.
Aj ja som svoju ženu dnes poriadne vycapal po zadku... jaaaj, to nepatrí do tejto debaty, to len s radosťou spomínam 🙂
@autorka nechcela som zase z neho spravit nejakeho nasilnika, ale stojim si za tym, ze taketo spravanie nie je v poriadku, pokial dobiedzal a ty si mu jasne niekolko krat povedala nie.. je uz asi len na tebe, ako to vezmes, ty vies, aky mate vztah, co si jeden voci druhemu viete/mozete dovolit
@marseillefan 😂😂😂
@banderaska29 no ak ju neustále obťažoval, obtieral sa o ňu a dával si jej ruku do jeho rozkroku napriek tomu, že ona niekoľko krát povedala nie, tak mi to skôr príde ako sebaobrana a reakcia na jeho násilné správanie. Možno sa snažila odísť, ale on ju nechcel pustiť. Mňa by skôr znepokojilo jeho správanie predtým a následne jeho agresia.
Celá situácia úplne zle zvládnutá. On mal tvoje nie samozrejme rešpektovať, mohlo sa stať že sa ťa takto v tomto prípade nešťastne pokúšal zvádzať (ale to už iba vy dvaja viete aký máte vzťah).
Ty si ho ale určite kvôli tomu nemala udrieť, normálne si mu mala povedať že nie znamená nie a sex teraz nechceš. Vysvetliť mu že to neberieš ako srandu ani ako predohru a naozaj chuť na sex nemáš
To že ťa pleskol bola reakcia na to že si ho pleskla ty. Tiež si to mohol odpustiť a riešiť situáciu inak. Presne tak ako si si to mohla odpustiť ty.
@evelynmozagalega zasa takto to uplne nepopísala 😀 proste sa mala postaviť a odísť, aj tak bola na odchode. ja by som si nikdy nedovolila udrieť niekoho mimo tréningu (robím thajský box) proste sme ľudia, tak isto neuznávam fyzické tresty na deťoch, pretože to je maximálne ponižujúce.
@banderaska29 ale napísala to správne. Držal ma za ruky a ja nemám toľko sily
@autor citujem ta: @crazy_cat_lady počkať. To zas nechcem, aby vyznelo slovo “obťažovanie” inak ako som myslela. Myslela som, že ma akože furt hladkal, obtieral sa a dával si moju ruku do jeho rozkroku, aj keď som vravela, že nechcem. A argumetovala tým, že je veľa hodín, som oblečená a musím už ísť domov. A keď neprestával, tak som ho tam capla.
A áno, prvýkrát.
ak ta drzal za ruky po tom, ako si ho capla, tak sa tiež bránil v tom, aby si to nahodou neurobila opat. stale iba opakujem, nerob inym to, čo nechceš, aby robili tebe
@banderaska29 držal ma predtým. Lebo aj predtým som vravela, že už idem domov a nechcel mi dovoliť, ale to bolo akože ešte v takom milom zmysle, že nechce, aby som ešte išla. Takže som sa vtedy nemala ako dvihnúť a odísť
tak sa s ním rozíd a mas po probleme. neviem čo chceš ešte počut.
Capat do rozkroku "zo srandy" no co ti ja viem, ano je to znak agresivity.