Môže z toho byť vzťah?

31. jan 2024

Dobrý večer. Píšem si a stretávam sa pár týždňov s jedným mužom, bola pusa aj sme sa držali za ruky. Videli sme sa asi 5x. Zdal sa mi ale taký neurčitý v určitých debatách tak som to riešila narovinu a spýtala som sa ho ako na tom sme… odpovedal mi že zatiaľ vzťah nechce kvoli sklamaniu a málo času, ale že určite chce zostať v kontakte a že mu všetko dlhšie trvá a možno sa niečo časom vytvorí.. vidím že mu nie som ľahostajná.. najhoršie je, že ja som sa namotala a teším sa na jeho správy, stretká a zároveň sa cítim sklamane :( Čo mám robiť? Dať tomu čas? Tiež už nemám 20 rokov a čas mi plynie a zároveň už som dlho nemala nikoho takto rada ako jeho a dlho som si s nikým tak nerozumela :(

vanilkovazmrzka
31. jan 2024

Nevyspi sa s nim. Potom mas nadej ;)

autor
31. jan 2024

@vanilkovazmrzka o to nám prioritne ani jednému nejde :D

vanilkovazmrzka
31. jan 2024

Hm tak potom treba inu taktiku 😃 naplanuj nejake stretnutie, ktore bude uplne meganajviacsuper, a ked budes na nom vidiet, ze sa citil najviacmegasuper, potom sa na par dni stiahni. Uvidis, ci mu budes chybat.

sofia1979
31. jan 2024

Nieje ženatý keď nechce vzťah. Bývate ďaleko od seba? Prečo nemá čas kde pracuje

dzulli1980
31. jan 2024

Táto mantra "že vzťah zatiaľ nechce", môže trvať aj 10 rokov ... muži takto nefungujú, oni buď vzťah chcú alebo nechcú ... a MOŽNO sa časom niečo vytvorí? ... nič sa nevytvorí.

autor
31. jan 2024

@sofia1979 nie je ženatý..a síce nie sme z jedneho mesta ale má teraz náročnejšie obdobie v práci..

sofia1979
31. jan 2024

Je už starší? Ma viac ako 30?niekedy tí starší už sa im ani do toho nechce. Ďalšia vec ak nieste z rovnakého mesta tiež to môže byť istý blok, alebo ta len skúša. Tak skúšaj aj ty jeho. Alebo mu povedz na rovinu ze chceš normálny vzťah.

zanka777
31. jan 2024

Koľko máte rokov?

autor
31. jan 2024

Máme obaja do 30

deedol
31. jan 2024

v tom veku (neviem kolko pred 30, ale tak asi nie 29, ci?) by som sa po 5 stretnutiach nepytala, ako na tom sme. keby to na mna vybalil chlap, tak by som sa zlakla. osobne som radsej, ked sa to necha trocha plynut.

pralinka25
31. jan 2024

kde ste sa spoznali? ja teda fakt asi nechapem dnesnu dobu ale kazda takato tema je v podstate rovnaka az mam pocit ze vsetky si pisete a stretavate sa s jednym chlapom. neuveritelne. vsetci su zaneprazdneny sklamany boja sa chcu ist na to pomaly a nakoniec z toho nikdy nic nie je. len sa ti chlapi tak akosi motaju, nevedia sa rozhybat ani nevedia co chcu.
uprimne? hladala by som dalej a toto brala maximalne nezavazne.

blondiee83
31. jan 2024

@pralinka25 a vies, preco z toho nikdy nic nie je? Lebo niekde inde, resp. u nejakej inej, z toho uz nieco je.
Autorka - mozno sa mylim, ale v drvivej vacsine pripadov chlap vztah bud chce alebo nechce, malokedy sa stava, ze neskor, uvidime, co z toho vznikne. Rovnako kecy - sklamany som - ak je sklamany, vtedy ani netuzi s niekym sa stretnut a uz vobec nie 5x.

alickapusinka
31. jan 2024

Ste z jedného mesta a ON nemá čas. Tak to žiadna láska asi nebude.

deedol
31. jan 2024

@alickapusinka "nie sme z jedneho mesta" pise v prispevku

pralinka25
31. jan 2024

@blondiee83 tiez si myslim.

cokolvek nejednoznacne nestaci na kvalitny vztah. chlapi velmi dobre vedia co chcu. zeny mzno nie vzdy ale chlapi v tomto mju zvacsa jasno. chlai to maju tak: chcem a idem si za tym. a potom je tu este nechcem ale nechavam si zalohu, nechcem ale nic ine nemam, nechcem ale mam ine veci ktore su prioritou atd.....

anketkarka
1. feb 2024

Neviem o čom je táto téma, keď píšeš, že si sa už namotala. To keď Ti tu poradia, že isté si jedna z mnohých, tak ho necháš plávať? Po 5 stretkách nepoznáš dobre ani Ty jeho a ani on Teba a riešiš čo z toho bude? Keď si sa poriadne namotala, aj tak už objektívny pohľad na neho nemáš. Ružové okuliare. Však tomu daj čas. Fakt nechápem čo čakáš ani tu na koni ani od neho.

lenicka999
1. feb 2024

Nič z neho. Hľadaj ďalej

moonlight1210
1. feb 2024

Je to otrepane, ale ak muz zaujem ma, tak ho ma a vies o tom. Nemas otazky, ci je toto uz zaujem, ci este nie.

Ak zalubeny muz v zivote riesil, ze mal tazky rozchod, sklamanie, vela prace, malo casu - to prve je zrazu passe a to druhe sa snazi si zariadit tak, aby si cas urobil. Minimalne sa snazi udrzovat kontakt volanim, ci pisanim, ak nema naozaj cas prist, ci uvolnit sa z prace. Snazi sa byt zaujimavy (nazormi, uspechmi, rozhladom v roznych oblastiach,…) a vtipny. Chce vidiet, ze ta rozosmial, chce od teba pocut, ako ho ocenujes, davas rada najavo, aky je prave v tvojich ociach skvely (sikovny, mudry, rozhladeny, v zivote zorientovany, pre teba jednoducho alfasamec). Chce ti napisat, aky mal den. Chce ti pisat dobre rano, dobru noc, pamata si, co si hovorila a nadvazuje na to, pyta sa na to, zaujima ho to.

Nehovori veci typu, ze si nie je isty, ci ten vztah chce, lebo by ti mozno nevedel dat, co potrebujes. On vie, ze sa chce snazit, aby to vsetko splnil, aby mal tvoje ano. Nechce riskovat, ze tvoja odpoved bude, ze to teda s nim radsej ukoncis teraz na zaciatku.

Ako ano, su vztahy i manzelstva, kde si zena toho svojho muza doslova “vychodila”. A presvedcila ho, ze ona za to stoji. Tak nakoniec je rad, ze to nevzdala a bola trpezliva.

Otazka je, ci tebe by to takto stacilo.
Mne skor on znie, ako niekto, kto hlada prievoznika. Teda zenu, na ktorej si vylieci svoje bolacky a konecne bude pripraveny sa zas odovzdat do vztahu. Ale s inou.

danica2711
1. feb 2024

neurčitý, sklamaný, potrebuje čas, o sex mu prioritne nejde...vo veku okolo 30 rokov to v preklade znamená, že z jeho strany proste nepreskočila iskra. Asi by ste obidvaja mai hľadať inde

viestta
1. feb 2024

Po piatich stretavkach uz riesis vztah? Vsak toto este nepreslo ani do fazy randenia. Kde sa ponahlas?

monro
4. feb 2024

Je mozne, ze ma rozbehnutych viac zien. A stale si vybera.