Ahojte, môže omrzieť chlapa to keď vám každý boží deň napíše on prvý a vy ste jemu nenapísali ani jeden raz prvá? 🤷🏻♀️ Ale na druhu stranu keď ma naozaj záujem to neriesi či? Vaše názory
Za mna ano, mne by to prislo tak, ze kym sa neozvem ja, druha strana to neurobi a teda asi nema zaujem
@really8 akurát mi napísal, že jemu nevadí keď píše prvý len on
pokiaľ je zaľúbený ...
keď si nájde iný objekt záujmu - prestane s tým okamžite
Mate 15 rokov aby ste si vypocitavali kto kedy komu prvy?
Ja mam za to ze ked plynie konverzacia tak nikto nepise prvy. Jednoducho odpise na predoslu spravu.
Nejde o to ze vadi nevadi. Ale neskor mu trkne ze ty asi zaujem nemas ked nie si schopna sa ozvat. Tak naco sa vnucovat
A preco nikdy nenapises prva? Na toto si najprv uprimne odpovedz.
A preco mu nenapises prva ty?
@madeincssr Tak ja som nebola nikdy zvyknutá chlapovi písať prvá na dobre ránko a pod..🤷🏻♀️ preto
Omrzi-neomrzi... tak bud to tam je a pisu si spontanne bez ohladu na to kto napisal vcera prvy alebo to tam nie je a jeden sa snazi udrzat to zubami nechtami a druhy to berie vlazne.
Jeden môj ex mi povedal, že by bol rád, keby som mu občas prvá napísala niečo milé na dobré ráno napríklad atď., tak som sa snažila, aj keď ja by som si takéto sladké správy nepotrebovala posielať vôbec 😅 keď hovorí, že mu to nevadí, tak asi mu to nevadí, dôležité podľa mňa je, či prejavuješ záujem v iných veciach, ako odpisuješ, či si nájdeš čas na stretnutie, či si máte čo povedať…
jasne, ze ho to coskoro prejde a hodi na teba bobek. Vo vztahu ma fungovat jing-jang, doplnanie sa. Nemusi to byt 50:50 samozrejme, ale pobluznenie casom opusti a potom budes mat oci pre plac, ze preco zrazu ochladol. A tam uz niet cesty spet.
S takymto pristupim to mozno casom ani nebudes mat komu pisat :D 🙂
Ty si nebola zvyknuta pisat chlapovi prva. Boze. Sorry za uprimost ale to fakt riesis taketo hovadiny? No tak si nechaj utiect dobreho chlapa lebo ty nie si zvyknuta napisat prva. Rozum mi stoji.
Raz nenapíše lebo si povie, že tebe je to aj tak jedno. Ty by si potom ani nezisťovala čo sa deje len aby si nepísala prvá?
Podla mna ZAUJEM (a investovanie casu) je, nielen v zacinajucom vztahu, dost podstatna vec, zvyk nezvyk (pohlavia snad uz vnimame rovnocenne). Myslim, ze kazdy (aj drsne sa prezentujuci chlap) obcas rad pocuje [iniciativne] mile slovo, pochvalu, ocenenie... Teba take cosi nepotesi?
Ty už tu jednu diskusiu aktuálne máš. 😉 Ale u teba toto nie je ten pravý problém.
Ako by povedali staré mamy ,dievča má robiť drahoty🙂Ale ja dodávam , že aj tie musia mať svoju mieru,lebo ho to po čase prestane baviť.
načo si založila druhú tému vlastne o tom istom...
Je to cudne, aby vypisoval stale len on, tak ze by bolo na mieste, keby ho to prestalo bavit.
Ano stratí o teba zaujem
Ja mám skúsenosť, že nie.
Ak ti napise 10x po sebe ako prvy bez toho aby si obcas ako prva napisala ty - tak by som od neho utekal. 🙂
Mna by to omrzelo. Skor ty vyzeras ze nemas zaujem a riesis.