Môže si chlap nájsť ženu i napriek tomu, že nie je možné mať s ním sex?

ondrej222
10. okt 2023

Ahojte ,mam taku otazku?,myslite si ze si moze najst chlap zenu ,priatelku aj ked neni mozne snim mat sex. Dovod je vyvojova vada.Dakujem za realne odpovede bez posmeskov.

janinah
10. okt 2023

ano,podla štatistiky tuším 11 percent parov žije ako brat a sestra,len to musi vyhovovať obom

ivangeline
10. okt 2023

Urcite. A v pripade,ze problem ma chlap uz duplom. ;D Je mnoho zien,kt to nechyba... a v dnesnej dobe zvlastnosti... to nechyba vraj mladym ludom niekde v Azii.. a najskor to dojde aj tu.

anjelicek26
10. okt 2023

Myslim, ze je to mozne...vela zien nema na sex absolutne chut, niektore maju uz vlastne deti s prveho vztahu, tak neriesia ani toto...treba to otvorene komunikovat pri parametroch online datingu, ze taku stretnes na ulici je napravdepodobne, ale existuju. Nevesala by som hlavu.

janagem
10. okt 2023

Aj keď sa Slovensko rado tvári že nie - na SVK je napríklad aj dosť asexualov ( naprike tomu že to väčšina drží v tajnosti, lebo sú ubijani rodinou a okolím) takže ja byť tebou sa nebojím. Veľa ženam to práve vyhovuje.

jankak50
10. okt 2023

@ondrej222 Sex nemusí byť iba vaginálny. Skus si o tom nájsť viac na nete. Pokiaľ teda nemáš aj psychicky už dane že život bez akéhokoľvek typu sexu.

zafir01
10. okt 2023

@ondrej222 záleží na mnohom inom . V čase keď som si našla môjho muža ,by to pre mňa určite prekážka bola .mala som 19 ,a sex bol pre mňa ( a stále je ) veľmi dôležitá súčasť života .
-Môže mať dotyčný svoje deti ? ( je vyvinutá tvorba spermií ? ) . To by bola ďalšia vec ,na ktorú by som sa pozerala v tom veku .
- uspokojiť ženu sa dá aj inak . Pomôcť si si inými hračkami , avšak je to iné .
A teda súdim ,že tá žena musí mať sex na nižších priečkach ,a zároveň ten muž by to musel mať inymi jeho pozitívnymi vlastnosťami dostatočne vyvážiť .
- odráža sa ta vývojová vada aj na psychike u toho muža ? Je to dôležité ,ak mám žiť s niekým ,kto nie je vyrovnaný ,sebavedomí aj s "hendikepom" .keďže zrovna toto je taká vec ,na ktorej si muži dosť zakladajú ,alebo sa tak tvária .

Odpoveď teda ,určite je to možné ,ale nie je to jednoduché

zafir01
10. okt 2023

@ondrej222 a ešte vec ..ženy tu spomínajú len svoje uspokojenie ... mne by bolo ľúto ,sk by som nemohla ks uspokojiť svojho partnera ,je to niečo ,čo by mi veľmi chýbalo

soldi
10. okt 2023

Su aj asexualne ci frigidne zeny. A intimita ma mnoho podob, nielen penetraciu. Urcite to mozne je 🙂

peter0123
10. okt 2023

@ondrej222 áno, poznám taký manželský pár. On mal nehodu v mladosti, ona bola žial zneužívaná v detstve. Stretli sa v práci, pracujú s deťmi,sú spolu asi pätnásť rokov.Postupne si adoptované štyri deti

bloger
10. okt 2023

@ondrej222 Určite môže ale nie je to jednoduché.

joesvk
10. okt 2023

Je to možné určite.Treba však byť pri hľadaní úprimný. A hlavne by mal dotyčný začať hľadať medzi ženami,ktoré neriešia túžbu mať deti.

anjelicek26
10. okt 2023

@joesvk alebo uz deti maju... tam to vyjde narovnako...tuzba naplnena.

zafir01
10. okt 2023

@joesvk
@anjelicek26 ale v mnohých prípadoch môžu mať deti cez iui napr,aj je zachovaná funkcia semenníkov . Ale to nevieme .
Skôr píšem .mne by bolo ľúto ,že môjho poartnera nemôžem " potešiť " .takže to musí byť ozaj žena ,ktorej má týchto veciach tak nezáleží

deti95060810
10. okt 2023

možné je kde čo...len musíš nájsť tiež takú partnerku ktorej sex nebude chýbať... čo si myslím že asi ťažko...

bronkax
10. okt 2023

Ja s mojou hlavou neverím čo ti tu píšu 😀 ešte som nestretla človeka ktorý by nemal sexuálny život ja sama si to predstaviť neviem. Jediný spôsob ako by to fungovalo je že by si toleroval partnerke iných sexuálnych partnerov. To je skôr možné že nájdeš takú ako takú ktorá sex nebude chcieť. Takže jediná možnosť je polyamoria.

marsmykkok
10. okt 2023

Chcela som napísať že jasné. Ja ak nemám partnera, sex mi chýba výnimočne, viem žiť aj bez toho. Nie som nejaká "sexuálna mašina" . Ale zase druhá vec, ak mám partnera, priťahuje ma, tak hlavne prvé mesiace alebo rok-dva je človek viac "nadržaný" a vtedy by mi to asi chýbalo. Ale ak by partner stál za to, vedel mi to nahradiť inak (aj iné veci sú vzrušujúce nielen akt vsunutia) tak možno by to išlo.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
10. okt 2023

@bronkax no len pán nenapísal aká stará má byť partnerka... ženy po istom veku až tak po sexe žiadostivé nie sú...

bronkax
10. okt 2023

@deti95060810 áno....po 60ke už nie

missviolet
10. okt 2023

ano, ja by som presne takeho brala, som asexualka... a jednoznacne nie som jedina, proste urcite percento populacie to tak ma

janagem
10. okt 2023

@bronkax je zaujímavé tvrdiť že jediná možnosť a jednoducho zamiesť čast populácie pod koberec len preto že si to nevieš predstavit

kiwi3
10. okt 2023

@janagem asi bude problem v tej hlave, ked "si to s nou nevie predstavit". ale ved dobre.

ja sa inak dost zaoberam takymito vecami, asexualitou, transexualitou aj roznymi inymi odlisnostami skoro cely zivot, dost ma to vzdy zaujimalo. a zakazdym som prekvapena, ze takmer kazdy si vie najst partnera. aj zena, ktora ma 300 kil aj zena, ktora sa narodila ako muz a stale je na zeny, aj clovek priputany na vozik, ochrnuty od krku dole... bud su to ludia, ktori to vyslovene vyhladavaju (tie konkretne odlisnosti) alebo taki, ktorym na tom nezalezi a zaujima ich nieco ine ako fyzicka krasa. pri asexualite/ nemoznosti sexu je velmi vysoka pravdepodobnost, ze clovek stretne niekoho podobne ladeneho, len treba byt otvoreny moznostiam/ neupadat do beznadeje. a ano, ja si tiez myslim, ze sex sa strasne precenuje, nechcem vediet, co zazivaju ludia, co to nemozu alebo nechcu mat vobec a ze ich je dost...

mamkalentedkova
10. okt 2023

No...myslím ,že áno ,že možné to je .Naozaj veľa žien po sexe netúži a ak by aj,jazyk a prsty snáď používať vieš ? Či?

Ale myslím že sú vo vzťahu aj oveľa podstatnejšie veci ,ako sex .Napríklad vzájomná tolerancia ,opora ,dôvera ,spoločné záujmy a mnoho iného ,čo chýba vo viacerých vzťahoch ,kde sex funguje ...

janagem
10. okt 2023

@kiwi3 presne tak. Veľmi ma potešilo, že sú aj otvorení ľudia v dnešnej dobe, ktorí si uvedomujú že ľudia majú rôzne zážitky a všetky sú valid ❤️

bronkax
10. okt 2023

@janagem myslieť si že zdravá žena mu bude verná a spokojná po jeho boku je dobrá blbosť. Ste strašne naivné. Radíte mu tú asexualne ženy ktoré majú určite aj iné veci v hlave na ruby. Už som tu čítala aj o žene ktorá má traumu lebo bola znásilnená. Vážne? To má hľadať znasilnenu ženu? A áno možnosť je aj polyamorny vzťah a ten je asi najviac pravdepodobný. V dnešnej dobe sa podvádza jedna radosť prečo by nemohol mať otvorený vzťah.

janagem
10. okt 2023

@bronkax povedala si mu "jediná" možnosť. Po druhé. Reálne si práve nazvala asexualov psychicky chorými? Ak áno už si nemáme čo povedať. Niečo také povedať o skupine ľudí o ktorej nevieš nič (očividne ani z vedeckého hľadiska ani z ľudského) je odvážne.

bronkax
10. okt 2023

@janagem nejdem sa tu s tebou hádať je očividne že tu sa naše názory rozchádzajú a len hlupák sa bude biť kto má pravdu. Pekný deň prajem.

janickacrazy
10. okt 2023

@bronkax asi si veľmi mladá, ked takto rozmýšľaš, ale pochop, že ľudia sú ozaj rozni, niektoré ženy nie sú zaťažené na sex a pokiaľ to je žena, ktorá má už dieťa, je rozvedená, možno sklamaná, možno nábožensky založená alebo proste sex k životu veľmi nepotrebuje, tak taká ocení vzťah s takýmto mužom a bude spokojná. Druhá vec je , že sex nie je len ten samotný akt, ale aj orálny sex napr., čiže možno ten dotyčný dokáže ženu uspokojiť aj inak ako "klasicky." Ja osobne poznám pár, kde muž má vážne zdravotné problémy už dlhé roky a jeho žena ho neopustila, aj ked "normálny" sex nemá už roky, stále ho miluje a je to úžasný chlap.

bronkax
10. okt 2023

@janickacrazy ja som nepovedala že také ženy neexistujú ani že tomu nechápem. Ja som sa snažila povedať že sex je zdravý a zdraví ľudia proste sex majú aj do 60ky. Je to normálne. Asexualita je zas niečo iné podľa mňa nezdravé. Už len z psychologického hľadiska. Ja takých ľudí nepopieram áno existujú ale je to ako hľadať ihlu v kope sena. Jednoduchšie je nájsť polyamorny vzťah. Proste tú parnetku uspokojí po všetkých stránkach okrem sexu. Na sex bude mať niekoho iného. To je si myslím viac bežné.

janinah
10. okt 2023

@bronkax z psychológ.hladiska bude pre ženu určite super,ze sex s jedným a všetko ostatné s druhým,že?....toto ti príde zdravé a normálne? Áno,existuje to,ale to neznamená,že je to taka výhra pre všetkých zúčastnených.