Môže sa niekto zaľúbiť zo dňa na deň do inej osoby?

6. apr 2023

Ahojte, môže sa niekto zaľúbiť zo dňa na deň do inej osoby? A pritom týždeň pred tým rozpraval ako ma ľúbi. Predchádzala tomu hádka ohľadom správania toho človeka. Je to vôbec láska? A ku komu vlastne. Je to vôbec normalne? Viem že sa to deje a je to kruté

syslik81
6. apr 2023

mohol byt zapozerany do inej ale nie si byt isty .. vahal a hadka to v nom vygradovaa a rozhodol sa .. zo dna na den to neprislo ta 3tia osoba ta uz bola ...

deti95060810
6. apr 2023

tiež si nemyslím že to bolo z čista - jasna...
tretia osoba tam už bola niekde v ústraní, len váhal a čakal čo s tebou...

ckocka
6. apr 2023

A nie je jedno či sa zalúbil, alebo len nechce teba? V každom prípade nie je o čo stáť, prečo by si mala chcieť byť s niekým kto nechce byť s tebou?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. apr 2023

@deti95060810 vobec to nebolo znať v ničom. A nepochopi ten, kym sa to nestane jemu

deti95060810
6. apr 2023

nebolo znať ? tak alebo si si to nevšimla, alebo ten dotyčný to dobre zahral... ale ver mi tá tretia osoba tam už bola dlhšie...

autor
6. apr 2023

@syslik81 hovoril mi ze ma ľúbi. Tak aký je to človek

autor
6. apr 2023

@deti95060810 ved už teraz viem. Nie nebolo to znat chcel byt stále so mnou a po hádke sa urazil. A na otazky odpovedal klamstvom do oci ktore som odhalila.

deti95060810
6. apr 2023

urazil sa? možno ho to prejde...nechaj ho vychladnúť...
Horšie je to s tým klamstvom.... zničil tvoju dôveru a to sa len tak nedá napraviť...

autor
6. apr 2023

@deti95060810 vychladnut? Ved si o tyzden narazil inú a pred tyzdnom "lubil"mna

autor
6. apr 2023

@deti95060810 hral to dobre

lienka.7
6. apr 2023

@autorka človek toho nerozpráva ze az... bola si zial až ta "druha volba" a hádku využil len ako zámienku na rozchod. Bežne sa to stáva.

syslik81
6. apr 2023

lubit a milovat 2 rozdielne veci .. lubit ta moze - alebo je len zmateny .. no ak medzi vami nebolo vsetko ok tak uz to mohol brat len ako frazu alebo aby ta umlcal .. nie pre kazdeho je zatazko povedat lubim ta aj ked to tak nieje alebo ak ma len rad alebo nevie ... neznamena to ze on je ten zly .. hold toto sa stava ...

autor
6. apr 2023

@lienka.7 je to špinavost

autor
6. apr 2023

@syslik81 povedal bud so mnou. Je to necestne oje.. t človeka

sasitimi17
6. apr 2023

a ako dlho ste boli spolu ?

syslik81
6. apr 2023

si teraz nahnevana odvrhnuta ... ale bud rada,ze sa priznal .. ze vies ze ta nechce.. asi to medzi vami ruzove nebolo uz dlhsie . najdes si ineho cestnejsieho v tvojich ociach .. nikdy nevies kedy sa do podobnej sytuacie dostanes ty a zamilujes sa do ineho kym si s druhym - je to tazke neublizit jednej a byt stastna sama s druhym

autor
6. apr 2023

@sasitimi17 2roky

autor
6. apr 2023

@syslik81 a on, keď by raz pocitil ze ake to je, ked niekoho ľúbiš a on, nestojis mu ani len za to aby ti to slusne povedal

ckocka
6. apr 2023

Tak by si logicky mala byť rada že si sa ho zbavila, nie?

autor
6. apr 2023

@ckocka lubila som ho. A poza chrbat ma oklamal

ckocka
6. apr 2023

Jasné, a teraz by si chcela čo? Aby sa vrátil, dať ho zbičovať, alebo poslať do vyhnanstva?

autor
6. apr 2023

@ckocka nie.

bloger
6. apr 2023

To máš pravdu je to kruté. Takto sa zahrávať s niekoho citmi. Raz zistí, že kým zbieral kamienky stratil diamant.

autor
6. apr 2023

@bloger zrejme nie

bloger
6. apr 2023

Neboj sa aj jeho to dobehne.

marca12
6. apr 2023

Zazila som to volakedy davno. Z nicoho nic a nic tomu nepredchadzalo. Ziadne hadky,ziadne neskore prichody,zmena spravania nic. Proste to prislo a bolo po priatelovi. Ale ktovie ako to bolo v skutocnosti,ci sa dokazal pretvarovat a ja som bola nevsimava. Kazdopadne uz sa stalo a netrap sa tym. Pozeraj dopredu a neanalyzuj. Casom sa to mozno ukaze,vezmes si ponaucenie. No pokial je to cerstve aj tak to triezvo neuvidis,tak sa zbytocne budes trapit myslienkami,co si mohla inak urobit alebo ako sa mohol tak rychlo zapozerat do inej.

autor
6. apr 2023

@bloger hm. Prezentuje sa ako stastny nový vzťah

svetlonos
6. apr 2023

Autorka,
existuje to. Bolavsom slobodna bez zavazkov. Stretla som muza, v momente ked som ho zbadala som onemela, ohluchla, ostala bez pohybu ako paralizovana. Nepocula som par sekund ako na mna ina osoba hovori, vnimala som len jeho a svet okolo mna prestal doslova existovat na tych par sekund.
Bolo to nieco nenormarlne silne. Dokonca sa obavam, stretnut ho ako vydata s detmi tak mam o pruser zarobene. Podotykam, ze nie som ten typ a aj ked je problem vo vztahu, snazim sa ho riesit a nehladat spasitela v inom "zachrancovi". Proste nevera v manzelstvevs detmi pre mba cisty horor. Ake v jeho pripade viem na milion percent, ze by to problem bol.
Takze stava sa aj ta laska na prvy pohlad. Nikdy som tomu neverila velmi, skor som to povazovala za krasnu romantiku z knihy ci filmu.
Samozrejme, pokial su v sucasnom vztahu nezhody, je o to tazsie odolat takejto okamzitej pritazlivosti.
On ti naozaj vobec nemusel klamat, ked ti hovoril milujem ta a ostan so mnou.
Aj kamoske sa stalo, ze sa zamilovala do ineho, napriek dlhorocnemu vztahu s prijemnym muzom.
Mala brutalne vycitky svedomia, dokonca odisla z prace, v ktorej ten muz a ona robili. Ostala s tym dlhodobym partnerom a snazila sa vratit vztah tam, kde bol.
Po roku skusania to aj tak neslo a skoncili s tym kolegom. Su uz manzelia a naju dve deti. S byvalym ostali dobrymi priatelmi, i on si po roku nasiel teraz uz manzelku a tiez maju deti.
Takto su obaja stastni, len s inym partnerom.
Tak sa skuz nad tym zamydkiet aj takto. Zrejme aj na teba caka niekto iny, s kym budes stastna.

katkami123
8. apr 2023

Asi budeš ešte veľmi mladá, keď veríš chlapovi, keď ti povie, že ta lubi, ze je to tak… chlapi toho nakecajú… láska sa overuje časom čo je ochotný ten muž pre teba urobiť, podstúpiť a byť ti oporou v ťažkých chvíľach. Ja osobne na zaľúbenie zo dňa na deň neverím a ani som ho do teraz nikdy nezažila. Poznám len oššiaľ, pobluznenie, zaľúbenie sa skôr do tej idei, ktorú som si v hlave o danom vytvorila, ale určite to nie je láska. Láska je dlhodobá, preskúšaná rôznymi životnými situáciami o ktorej sa dá hovoriť až po niekoľkých mesiacoch a rokoch a je omnoho silnejšia a trvácnejšia ako ktorýkoľvek oššial, poblúznenie a ani sa mu nepodvodvolí.