Môže sa muž behom týždňa odmilovať a zamilovať do inej ženy? 😀
moze kludne milivat obe rovnako.
Podľa mňa nikdy tu prvú nemiloval
podľa mňa len čakal na príležitosť... na niečo lepšie.
....keď niekoho skutočne miluješ,tak nebudeš vyhľadávať predsa ďalší objekt na zamilovanie sa. Podľa mňa tú prvú vôbec nemiloval
tak toto je blbosť, lebo potom nepozná význam slova milovať.
On iba bol a je nadržaný. To so slovom "milovat" nemá nič spoločné.
Milovať neznamená len chcieť sa s niekým vyspať.
Ano, je to možné. To by ste tomu neverili a pritom tú ženu mohol milovať nad všetko. Prečo to tak je? Identická otázka, prečo sa dokážu ľudia zamilovať, hovoríme tomu "chémia". Nie je možné rozumne vysvetlenie...
K od milovaniu stačí emočný sek od partnera.
Prídete z prace domov, vyzlečiete bundu, partner vám povie, že sa s vami musí porozprávať... nechápete, čo sa deje... ved ste si četovali a všetko ok.
Len vám oznámi, že vás nemiluje, nič k vám necíti, len ľahostajnosť, že ho sexuálne nepriťahujete...
... Je koniec, nenávratne...
Nechápete...ved všetko bolo ok.... emočný šok... plakať, kričať, len pozeráte, nechápete, vy ste mimo a vidíte, že partner je úplne v pohode
...zoberiete bundu a odchádzate z bytu/domu, pretože nedokážete spracovať tento emočný šok
na siesty deň keď vidíte partnera, je vám zima, smutno, ale nedokážete sa ho chytiť, jednoducho, blok a vnímate ho ako cudziu osobu.
Až sa pýtate samého seba, ako ste ho dokázali pred týždňom milovať, ved vám je doslova nesympaticky...
...je to zaujímave, nevysvetliteľné
Sotva