Ahojte, chcem počuť od vás názor na moju situáciu.
Zistila som, že môj muž si pol roka píše a telefonuje s inou.Povedal mi, že je to bývalá kolegyňa z práce a po 3 rokoch si na ňu spomenul, tak sa jej ozval, lebo sa mu s ňou skvele kecalo. Keď som mu našla spravu v mobile všetky konverzácie si rýchlo vymazal. Bavili sa iba o rodinných problémoch, o mne a mojom dieťati ako nás miluje a že by som potrebovala kamarátku a bol by rád, keby sa s ňou skamarátim. Že ju bral ako kamaráta, ktorému sa vykecá a porozpráva o spoločných záujmoch, a chcel počuť aj názore na rodinu od druhých ako len odo mňa. Mám mu veriť ?
@zuzka618 myslím, že sa ,,nudí,, a potrebuje trošku vzrúša v živote.
@kvetinka75 máme 7 mesačné dieťa, robil to 6 mesiacov. Myslím, že má vzrúša dosť. Ja som sama na dieťa a on chodi na týždeň preč.
@zuzka618 ja si myslím, že muž a žena iba kamaráti nebudú. Buď jeden, alebo druhý bude cítiť niečo viac.
A je to od neho trápne, že on sám ti hľadá kamarátku, práve takú, s ktorou si rozumie on najlepšie. Myslím, že by mu vyhovovalo keby sa nielen počuli, ale aj vídali skrz teba (jej kamarátky) 🙈
Priateľstvo medzi mužom a ženou existuje, sama takých priateľov mám a dlhoročných. V tomto prípade neviem, vyzerá to tak, že tvoj muž chcel byť s tou ženou viac v kontakte ako ona. Podľa tej jednej správy: Prečo sa neozývaš, ty sa na mňa hneváš ... by som usúdila, že sa začala sťahovať, možno konverzácia prekračovala hranice a stiahla sa.
@elizabet173 mne to tiež nejde do hlavy, že prečo a keď som sa ho opýtala, povedal, že potrebujem kamarátku a ona je jedna z rozumných. Ale ja som mu povedala, že vtedy keď ju kontaktoval naše dieťa malo mesiac a ja som kamaratku nepotrebovala, pretože som nevedela kde mi hlava stojí.
Aj ja mam takeho kamarata. Moj muz o tom vie. Ani ho osobne nepozna, ale veri mi. Co sa tyka kamaratovej manzelky. Tiez si myslim, ze ak by videla nase spravy, tak by si ich musel vymazat. A pritom vacsinou ak riesime rodinne problemy, tak som vzdy na jej strane a kamaratovi dohovaram, ze my zeny(matky) to teda nemame lahke. Kamaratovi velakrat aj vynadam, ze sa zachoval zle. Nehladaj za tym nic ine. My s kamaratom si fakt obcas posielame aj totalne kraviny. Ja vsak mam to stastie, ze nemusim skryvat pre mojim telefon a vacsinou mu aj ukazem, ak mi pride nieco extra zabavne. Ver muzovi, nech pred tebou nemusi skryvat telefon ani on.
@mamamasama len on si mobil všade braval so sebou tak keby sa nema za čo hanbiť mi to ukáže
@zuzka618 to tak vobec nemusi byt. Ale na 90% som si ista, ze moj kamarat to robi tiez ,aby sa nemuseli hadat, lebo jeho manzelka by mu aj tak neverila, ze medzi nami skutocne nic nie je.
@mamamasama to aj on mne povedal, ze by sme sa hadali.
@mamamasama a ona je slobodna nema nikoho
@tosomja nemas pravdu...moja najlesia "kamaratka" je uz 30 rokov muz...nikdy sme jeden od druheho nic nechceli, len si super rozumieme, pomahame si, kecame o vsetkom, nikdy ma ako muz nepritahoval...myslim, ze je to aj v jeho pripade tak...on je zenaty o par rokov menej ako som ja vydata....mame deti a vsetko je tak ako pred tymi 30 rokmi..nase deti spolu vyrastali...
Teoreticky si myslím že áno, v tvojom prípade nie.
@zuzka618 nepoznam tvojho manzela. Kazdopadne ak mas pochybnosti, musis si to vybavit s nim. Ak ta tvoj manzel lubi, bude hundrat, ale kontakt s nou moze na tvoju prosbu prerusit. Teda moj by to pre mna urobil a ja pre neho tiez, ale aj tak si myslim, ze za tym nic nie je. To by si urcite citila.
@erikavesela len ona je slobodna, keď som jej napisala či by sa jej to páčilo, keby ma muža a toto jej robí za chrbtom, povedala že nie
@elizabet173 on chodi na tyždeň preč, ja ho nemám pod dohladom
Mám viac kamarátov mužov. Niektorých poznám dlhšie ako svojho manžela. Ja som odjakživa mala s chlapmi také súrodenecké vzťahy. Všetci sú zadaní, niektorí majú deti. Môj muž väčšinu pozná osobne, prípadne pozná aj partnerky a deti. V živote nebolo nutné schovávať kvôli nim telefón. Nikdy mi nepísali nič, čo by nemohol môj muž čítať. Takže áno, kamarátstvo medzi ženou a mužom môže existovať, ale tvoj chlap sa, podľa mňa, správa kapánek čudne.
Vsak si citala o com si pisu, tak kde je problem?