Ahojte,
Poprosim uprimny nazor bez nejakych ohladov. Som rozvedena, mam 8 rocneho syna, 35 rokov. Minule leto som sa zacala stretat s jednym muzom, ma 45 rokov, je slobodny. Islo nam obom najma o intimne stretavanie, obaja sme dlho sami. Spolocne milovanie funguje perfektne, bez najmensieho problemu. Obaja sme zabezpeceni, vlastne nehnutelnosti, vyborna praca, nehladam sponzora… denne si piseme, podporujeme sa, stretavame sa ale len 2-3 krat do tyzdna, ked je syn u otca a nespi doma. Mala som meniny, boli Vianoce, dostala som krasne darceky, nosi mi kvety, je velmi mily. Chce este vlastnu rodinu. V utorok sme sa milovali, bolo to plne nehy a ja som sa mu priznala, ze ak to bude takto pokracovat, ze sa zamilujem. Spytal sa, ci to teda chcem ukoncit, ze jemu to takto vyhovuje…. Zabolelo to. Ako by ste pokracovali? Skoncili? Je nadej, ze aj on moze nieco zacat citit?
Komu by to nevyhovovalo? Uspokojí sa, občas ti kúpi darček ale oficiálne to vzťahom nie je tak môže odísť kedy chce. Keď chceš ešte rodinu tak hľadaj vzťahy nie len sex.
pravdaže môže. mne sa to stalo a sme spolu už dlho. tiež to bolo na začiatku väčšinou o sexe.
Keď chce ešte vlastnú rodinu, pritom má vzťah kde sa len navštevujú 2-3x do týždňa, tak to vyzerá tak, že rodinu chce s nejakou inou ženou?
Podľa mňa muž sa zamiluje skôr ako žena. Takže ak sa doteraz nezalubil, tak už to z neho strany asi nepríde.. Ukonči to, aby si sa netrápila a ak predsa len niečo cítil tak sa ti ozve.
@autorka ak ti dal takú odpoveď, tak vzťah s tebou neplánuje. Možno ťa ma rád, ale nemiluje ťa...
A rodinu chce s kym?
Asi nate pravdu, ja uz nieco citim. Ono je to tak, ze do decembra sme sa stretli asi len 3-4 krat, raz za mesiac, od januara je to taketo intenzivnejsie. Ked pride, nejdeme hned do postele. Najskor sa hodiny rozpravame, dame kavu, vieme o sebe vela. Preto mi to prislo take ine ako len cisto stretko za ucelom sexu. Okrem exmanzela som nikdy ineho partners nemala, neviem chodit v nezavaznyvh vztahoch. Samozrejme som dufala v nieco viac…. 😔
Nema nikoho - to o tej rodine povedal hned na zaciatku. Ze este tuzi po zene a dietati. Svojho syna do toho samozrejme netaham, zoznamila by som ho az s vaznym partnerom.
Fuu, ten ťa zrušil ako žiadosť na byt 🥲😑
Tak toto je sila. On by ešte chcel vlastnu rodinu, ty si vo veku, kedy by si mu ešte mohla porodiť dieťa a keď mu prejavis cit, tak ta odpalkuje, že jemu to takto vyhovuje. Podľa mňa sa do teba už nezalubi, lebo si sa mu už osvedčila ako žena, ktoré je ľahko prístupná na sex s mužom a o svojej budúcej manželke má iné predstavy.
Au
@grof_monte_christo Môže to byť tak, aj keď sa to zle počúva, číta.
Píšeš, že chce ešte vlastnú rodinu.... potom, s kým ju chce??? ... dosť asi blbé, ak nie s tebou 😑
Povedal ti na rovinu ako to vníma teraz a nemyslím, že sa to samé od seba zmení... je mu s tebou zjavne fajn, rád s tebou trávi čas, má sex, ale asi s tebou nevidí budúcnosť, možno si nevie predstaviť byť nevlastným otcom alebo kto vie prečo... má pravdu v tom, že ak to tebe takto prestalo vyhovovať a očakávaš od toho viac, mali by ste to ukončiť, lebo sa budeš len trápiť... povedz mu ako to cítiš, nemáš čo stratiť... možno po ukončení tohto vzťahu-nevzťahu zistí, že mu chýbaš a chcel by viac, možno nie a pôjdete obaja ďalej svojím životom... ale vždy lepšie ako sa v tom utápať, čakať na niečo čo sa možno vôbec nestane, prípadne na to, že jedného dňa za tebou príde s tým, že stretol niekoho s kým chce vážny vzťah a s tebou končí... strácate čas obaja momentálne
Ak k nemu nieco citis, skonci to. Ak ti vyhovuju nezavazne stretnutia bez buducnosti, pokracuj. Ale pochybujem, ze pri dennom pisani, stretavani sa par krat do tyzdna, to este beries nezavazne. Ak to skoncis a jemu zacnes chybat, mozno vas to posunie dalej. Ked nie, mas sancu najst niekoho, kto ti city bude opatovat.
Kúp si radšej erotickú hračku, je ľahšie ju odložiť do šuflíka ako sa zase dostávať nejaký čas z tohto vzťahu -nevzťahu..očividne už zaľúbená si..
Tak on ti veľmi jasne dal najavo, že nemá záujem o nič ine ako len sex stretka.
Jeho reči, ze chce ešte rodinu, tak možno aj vraví pravdu, ale bohužiaľ nechce ju s tebou, to je jasne ako facka
Dakujem naozaj za uprimne odpovede - ano, je pravda ze nemam vela sebavedomia. Trvalo mi, kym som s niekym sa zacala stretavat. Uprimne, chybali mi dotyky a milovanie, uz roky. V beznom zivote som na nikoho nenatrafila, v praci som sefka zenskeho kolektivu, venujem sa synovi na plno, vikendy travime na vyletoch a prirode v dvojici, nebolo kde koho stretnut. Preto som prekonala hanbu a stretla sa s muzom zo zoznamky, po dlhom pisani. Asi naozaj tomu chyba ta ucta, kedze som nu hned “skocila do postele” a asi caka na niekoho lepsieho. Dakujem, bude rozumnejsie to bez nejakych dram ukoncit, normalne… zivot pojde dalej. Mozno este niekoho stratnem. Raz…😔😔😔
a ved si to skus dat teda do roviny ze si uzivaj ten sex a hladaj spriaznenu dusu dalej kludne aj na tej zoznamke.
Autorka podľa mna si to zle pochopila alebo on sa vyjadril zle. Podľa mna tu rodinu chce s tebou. Určite sa ho opýtaj
pozri sa na Kate, tá pustila k vode Williama a to bol princ 😀 paparazzi ju vyfotil s inými a hneď Vilko zavolal aby to znova dali dokopy 😉
podla mna on len hra formu, lebo sa boji odmietnutia.. Chlapi vzdy myslia na tu pesimisticku alternativu. A ty ak si to povedala sposobom, ze to vyznelo, ze sa nechces zalubit a radsej by si to ukoncila, aby to "takto neslo dalej", mozno len nechcel byt za debila a tvari sa, zevsak on je nad vecou. 🤷♀️ ja myslim ze najprv rozhovor kam smeruje on a kam by si este rada smerovala ty, a potom uvidite ci mate smer rovnaky alebo to ukoncite. Neskonci to len na zaklade nejakej tvojej domnienky... chlapi sa nie vzdy vedia vyjadrit spravne a uprimne a domyslat si nieco je najhorsie co moze byt...
Ja som bola zaskocena, tak som len povedala, ze to ukoncit nechcem. Lezali sme, boli v objati. On povedal len fajn, pobozkal ma a uz sme o tom nehovorili… odvtedy komunikujeme normalne. Tak zvazujem, ci sa k tomu vracat alebo skoncit, podla mna a aj vas to bolo jasne odmietnutie.
Užívaj si život, tu a teraz, každý prítomný okamih. Nevieš čo ťa v budúcnosti čaká a ak máš byť šťastna, tak buď, keď len pár mesiacov. Pracuješ, venuješ sa synovi, máš nárok aj na svoj osobný život
Píšem z vlastnej skúsenosti, najlepšie roky som obetovala deťom a teraz mi chlap v živote iba zavadzia. Hľadám čas sama so sebou.
🍀
Vylož mu karty na stôl, nech máš čisté svedomie, že si bola úprimná a skúsila to a keď jasne povie, že nechce vzťah, tak sa pohni ďalej.
a mozno sa len chytil toho AK to bude ....
mozno z toho vyvodil ze chces skoncit. vies co mna niekedy udivuje ako si vedia ludia niektore veci vysvetlit inak.
podla mna sa k tomu este vrat. mozno nie hned pri dalsom stretnuti ale predtym ako urobis razne rozhodnutie skuste sa o tom porozpravat ale bez domyslania narovinu.
@autorka To by chcelo hlbší rozhovor o vašej spoločnej budúcnosti. Možno nechce rodinu so ženou, ktorá má už dieťa s iným, možno nechce ženu, ktorá s ním šla do postele príliš rýchlo.. A možno mu nič z toho neprekážalo, snažil sa, ale nedokázal sa do teba zaľúbiť. On sa po pol roku stretávania, spávania a obdarovávania darčekmi do teba nezaľúbil. Dokonca sa spýtal, či to teda ukončíte. Myslím, že on je už rozhodnutý, v akej rovine si ťa chce držať.
A nepresviedcam sa, ze ma isto v kutiku duse miluje😀 citim sa odmietnuto a trochu hlupo. Mrzi ma to, ze som mu to vobec povedala…
Myslim, ze nie. Ak ti on povedal, ze to jemu "takto vyhovuje", myslim, ze ti dal dostatocne jasne na javo, ake ma s tebou zamery. Pre tvoje dobro by som to ukoncila.