Môže sa človek zmeniť a uvedomiť si svoje chyby?

tinap11
2. júl 2022

Čo by ste urobili...odišla som od priateľa 3krat kvôli nevhidnemu správaniu ku mne a k mojej dcére z prvého vzťahu...spolu máme syna...no sme rozideni už 3 mesiac a on sa snaží ako nikdy aby som sa vrátila...ani raz po odchode mojom sa tak nesnažil,plače,presviedča má úplná akoze zmena...len ja sa bojím že keď sa vrátim že zas bude to iste...máme spolu veľa spoločného a mám ho rada no mal blbé správanie ,nevedel dať city najavo mojej dcére nikdy nepovedal ani slovo....môže sa človek zmeniť a prísť nato že robil veľké chyby? Dakujem

luliu
2. júl 2022

@tinap11 pochybujem, že toto zmení, to musí mať človek v sebe

lorin29
2. júl 2022

@tinap11 nezmení sa...

zuzubb007
2. júl 2022

Nezmeni sa, len ti hra na psychiku, nedavala by som mu ziadnu sancu

katka2678
2. júl 2022

@tinap11 Nie....bolo by to to isté....sú to len sľuby

joesvk
2. júl 2022

Z vlastnej skúsenosti. Nezmení sa. A tebe už bude trápne odísť 4x,tak budeš žiť nespokojná celé roky... 😕

palicka
2. júl 2022

@joesvk súhlasím. Nie je to prvý raz. Neviem, aké staré sú deti, ale musia mat riadny hokej v hlave, keď sa schádzate a rozchádzate

luccija
2. júl 2022

3x Ti nestacilo?nezmeni sa

svetlonos
2. júl 2022

Keby si bola sama a najivna, ok. Mozno by si casom zistiöa, aku mas hodnotu a odisla nadobro. A mozno by si bola tak psichicky na dne, ze by ti velni dlho trvalo vyhrabat sa z toho.
Tu ide ale o deti ! Tie sa nemozu a nevedia este slobodne rozhodnut, co je pre nich dobre. A na to si tu ty, neriskuj ich psychiku, zdravie a pohodu. Uz si to treti lrat zvlafla, navrat by bol cesta do pekla.
Debil debilom ostane ! Mal full servis, zenu ktoru mohol deptat a odbavovat sa este aj na jej dcere ignoraciu. Take „blbe“ sa nenajdu vzdy lahko. Nemaj mi to za zle, aj ja som bola urcity cas taka blba a doverciva. On sa dusuje ako sa chce zmenit, ano? Nech to urobi pre svojho syna a pre seba. A taku do drzky urcite nefostal, aby svoj charakter podrobne do bodky zmenil - a uz vobec len za 3 mesiace !
Su to keci. Radsej zit o chlebe a vode, ako nechat nicit svoje deti a seba. Neskoc mu na to. Keby som ti dala citat maily, kore som dostavala po rozchode - to Romeo a Julia su nic oproti tym nadhernym vyznaniam lasky, pokory. Ked som dlho nereagovalo, uz to nabralo uplne iny spad. A predpokladam, ze u teby by to nolo tovnako.
Rozmyslaj, ked si 3 krat odisla, mala si na to dovod. Vtedy sa nezmenil a zeraz zrazu ano ?? Blbost. Neznuc detom, hlavne dcere zivot.

danica2711
3. júl 2022

onedlho budeš stáť pred touto dilemou po štvrtýkrát

keziah
4. júl 2022
vilma7
5. júl 2022

A koľko šancí ešte? Ak mu tri nestačili, určite by som nepovolila 4.ty krát. Ani by som nad tým neuvažovala.

au1994
6. júl 2022

@tinap11 nezmení sa, pokiaľ definitívne neodídeš. Ľudi sa síce môžu meniť, ale ty vieš ako sa k tebe správal a čo ti robil, navyše aj k tvojej dcére, ja by som svojmu dieťaťu nenechala ubližovať v hocijakej forme. Trikrát je už proste dosť, na svete je x iných chlapov.

sense
6. júl 2022

Nevrátila by som sa ale vysvetlila mu ze mesiac dva sekať dobrotu je krátka doba, na to všetko co spôsobil. Ak mu bude na vás záležať bude sa snažiť stále aj keď nebudete pod jednou strechou ale skutkami nie slzami a slovami, kľudne sa stretávate, trávite spolu čas ale každý sa vráti do svojho, nech sa stretáva s dieťaťom, ale samozrejme ze musí na neho aj platiť nielen mat sladké rečicky a plane sluby. A uvidíš ako dlho ho to bude bavit

78787878
9. júl 2022

3x a dost. Bez sance na zmenu, plati v zivote uplne vo vsetkom.