Môže sa chlap zmeniť?

12. okt 2023

Skoncila som.vztah s nim, odisla som od neho s nasim dietatom.
Su to necele 2 mesiace a on ma denne prosi, aby sme sa vratili, nechce zit bez nas.
To, co bolo dovodom mojho odchodu zrazu uz riesit vie.
Mam to risknut a vratit sa k nemu, alebo zostat zit s dietatom sama?

viestta
12. okt 2023

Nie, nevracaj sa. Nikto sa nezmeni, ani ty ani on. Tie diametralne rozdiely sa casom objavia zas a zas bude problem. Ked chce byt otcom, tym moze byt aj ked nebudete spolu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. okt 2023

@viestta nemam na mysli jeho povahove vlastnosti, bol to jeden konkretny problem, ktoreho riesenie rok odkladal zo svojej pohodlnosti. Az ked som odisla, zacalo sa to hybat a zrazu to ide.

glorikarebeka
12. okt 2023

Záleží od toho prečo si odišla

viestta
12. okt 2023

Dobre, toto vyriesil. A myslis, ze ked pride iny problem, tak uz bude pouceny?

reanda
12. okt 2023

tak ked vyriesil problem, dala by som tomu este sancu.. ale len, ak ozaj chces.. kvoli sebe, nie kvoli nemu, ze ta prosi

babulkomale
12. okt 2023

Jedine k horsiemu, bohuzial.

minenkak
12. okt 2023

Nevracat a ostať bez neho ,nemusíš zostať sama, nájdi si kľudne nejakého chlapa , ženskú čo tebe vyhovuje

barbora0308
12. okt 2023

Ja osobne neverim, ze su ludia schopni sa nejako velmi zmenit. Niektori dokazu na sebe pracovat a snazit sa byt inym (co dosiahne naozaj iba malokto a idealne za pomoci odbornika), ale po vacsine si myslim, ze je to iba potlacanim svojich presvedceni a vlastneho ja, aby ziskal spat doveru svojich blizskych...povacsine sa vsak znova vracia k svojmu povodnemu ja.

zooeynka
12. okt 2023

Podla toho co bol problem....ak alkohol, hazard, dlhy, byvanie u jeho mamy a podobne chutovky tak nie....

marca12
12. okt 2023

V urcitom smere sa dokazu ludia zmenit. Otazne je,co by mal zmenit. Ak to uz teraz dokaze,dala by som mu sancu.

tykat
12. okt 2023

Zalezi co bol problem a ako dlho ho bude ochotny drzat pod kontrolou. Ine je prestat hadzat ponozky ku posteli a ine je prestat chatovat s nejakymi babami.

slovakboy
12. okt 2023

Áno chlap sa môže zmeniť. Hlavne keď pred tým trpí. Ak si ho dobre vytrápila a vystrašila, tak sa uvedomí. Prezraď čo to presne bolo? Lebo ak bol lenivý vymaľovať byt, tak to môže byt aj nabudúce. Ale ak napríklad nechcel riešiť prácu alebo odstahovanie sa alebo prerušenie kontaktov, tak to sa už opakovať nemusí. Povaha sa mu nezmení nejako zasadne, ale môže vyzrieť do lepšej zodpovednosti. Presne ako som vyzrel ja 🙂

autor
12. okt 2023

@slovakboy bolo to stahovanie. Kopec vyhovoriek ze este pockame atd no a zrazu sa to uz da

slovakboy
12. okt 2023

Tak to mu daj ešte šancu. Musí brat vážne aj tvoj názor.

domkakvet
12. okt 2023

Ano v tomto pripade mu daj este sancu.

amelie2017
12. okt 2023

Ja by som mu sancu dala, kedze je tam dieta. Ak ste nemali ine problemy, alebo ak sa tie vyresenim tohto problemu odstrania, skusila by som to. Mohlo sa stat, ze si urcil priority, uvedomil si, kto je pre neho naozaj dolezity.

taga
12. okt 2023

Kvoli stahovaniu si sa rozisla s chlapom??
Mozno by bolo na mieste naucit sa komunikovat, argumentovat, aby ste sa naucili dohodnut sa na veciach a nemuseli ist takyo do extremov pri zakladnych zivotnych rozhodnutiach

pkgirl30
12. okt 2023

žiadna z nás ti tu neporadí, každá do toho vložíme nejaký osobný zážitok...ty musíš vedieť ako dobre ho poznáš ...vzťah je o kompromisoch, o komunikácii a o zmenách a práci na vzťahu...ty musíš vedieť či za to ten vzťah stojí, či sa milujete natoľko aby ste to vyriešili, hľadajte spoločne odbornú pomoc ak si neviete rady

zuzanna33
12. okt 2023

Vždy keď tam je dieťa odpustiť sa dá ale nie všetko no šancu by som tomu dala aj keď ľudia sa nemenia ale môžeš si to neskôr vyčítať že si to aspoň nevyskúšala.

lilitela
12. okt 2023

Autorka, ja by som dala sancu, podla mna je to dobry signal, ze bol ochotny. A ak nie su ine vazne problemy. Otazne je , ci to nezobral ako vydieranie, ci ti to nebude predhadzovat, ale to si ho uz ty poznas.

januska12323
12. okt 2023

Ja by som dala šancu ale nie preto, že ťa prosí ale kvôli dieťaťu a riešeniu problému. Ak bol toto jediný problém teda.

nikpa
12. okt 2023

Ak tam je už dieťa a okrem tohto problému ste si rozumeli, ja by som mu ešte dala šancu. Ale len jednu jedinú.

subartic
12. okt 2023

@slovakboy súhalsím s tebou , muži dokážu vykonať zmenu ak sa siahne na ich komfort . A tým nemyslím pranie, žehlenie alebo ostatné veci. Zväčša je to v prípade ak dostane rozvodové paiere zo súdu ,ak žena mu je neverná , alebo od neho odíde s deťmi ,vtedy začnú konať. Muži konajú päť minut po dvanástej hodine , je to bohužiaľ ich charakteristická črta, neriešia problemy ,nechávajú ich vyhnívať a čakajú že sa nejako vyriešia sami . Takouto výstrahou vela mužou doslovne dozreje , zvlášť ak im to partnerka dá doslovne vyžrať.

stevvvka
13. okt 2023

V tomto prípade by som šancu dala, ale nevracala by som sa hneď. Dala by som mu najavo, že teda zvažujem návrat, ale nechala by som si ešte pár týždňov, ako sa "zmení" a ako sa bude správať, keď vie, že zvažujes návrat, ale nie si si istá. Nie nechať sa doprosovat a hrať nedostupnu, ale vy komunikovať všetko, čo bolo zdrojom hádok, začať nanovo, s novými hranicami vo vzťahu. Možno by poradňa pre vás dvoch nebola od veci.

mrva
13. okt 2023

Daj mu sancu. Chlapi obcas potrebuju riadnu kopacku, aby sa prebrali