Ahojte baby. Pred nejakým časom som sem písala,že som aj so synom(2r.) Odišla od priateľa. V ten večer prišiel domov opitý. Hrášok a kričal. Tak som zbalila malého a odišla som k našim. 2 týždne sa nezaujímal. Keď som si prišla po ostatné veci asi pochopil,že sa už nevrátim. Teraz mi vypisuje ako mi vezme malého a že ho už nikdy neuvidím. Myslíte,že to môže zájsť až do takej situácie,že by mi ho súd zobral. Som na nervy.
Jasné,že som v poriadku. Len človek ktorého atakujú dennodenne sms už začína premýšľať všelijako.
To je typicka vyhrazka zbabelych slabochov.
Neboj sa.dieta matke len tak nevezmu,toboz nie take male.
A navyse,alkoholikovi by ho iste nezverili...
Steka naprazdno, bud pokojna.
Neboj sa, bývalý sa mi takto isto vyhrážal keď som odišla. Podaj si ako prvá návrh na sud návrh o zverenie do tvojej starostlivosti, výživné a stretávanie. Hlavne pokoj sú to len vyhrážky ktorými ta chce vystrašiť.
Ach baby. Nikdy som nečakala,že to takto dopadne. Vždy som sa snažila ustúpiť ak sme sa niečo chytili. Ale pohár mi už pretiekol.
mňa zaujal ten hrášok🙄 co sa s nim stalo?
@pravdivy_chlap prisiel domov opity hrasok a krical 😂
@janynyna daj si zverit dieta neodkladnym opatrenim do vychovy a urcit styk s otcom a vyzivne.
@pravdivy_chlap
@zlostitko Tipujem, že chcela napísať slovo ,,hrešil" a telefón jej to zmenil na ,,hrášok".
Nevezme ti ho, to by musel byť veľmi silný dôvod, aby také malé dieťa dali otcovi. Pokiaľ nie je matka nejaká asocialka, fetacka, pijanka, alebo nežije pod mostom v krabici, tak nemá reálne šancu len tak to vziať dieťa. To sa veľmi prešetruje. Typické vyhrážky, zastrašovanie, chce byť geroj, a vylakat ta, aby si sa vrátila. Ani náhodou mu neustupuj.
@pravdivy_chlap áno malo tam byť hresil.
@janynyna mne sa tiež ex takto vyhrážal, dokonca keď mal maly 4 mesiace mi povedal, že si ho dá do striedavej starostlivosti 😂 teraz bude mat v decembri 2 roky a od tých 4. mesiacoch za ním ani raz nebol a ani ho nevidel 😃😃 takze neboj, chlapi majú len silne reči, aby ťa vystrašili 🙂
@janynyna ono je to obvykle tak že súd mu určí styk s dieťaťom a ten býva obvykle každý druhý víkend + rozdelia sa sviatky ako Vianoce, neskôr školské prázdniny....tu čítaš len prípady že chlapi si neberú deti, obvykle si ich ale berú - niektorí len pár krát do roka si spomenú že si chcú zobrať dieťa, iní si ho berú pravidelne....sused si napr. berie dcérku pravidelne + ak bola chorá, dávala mu ju aj vtedy mimo termíny lebo jeho žena pracuje z domu, teraz u nich bola celý august....takže je to individuálne, svojho chlapa poznáš ty ako sa asi zachová, striedavku mu pravdepodobne nedajú, ale neskôr o ňu môže požiadať...moja rada, napriek hádkam sa snažte o dobré vzťahy, nie robiť si prieky....
kamoška toto teraz nedavno riešila ale ona riešila aj rozvod, vyhrážky ako jej deti zoberie, ako jej neda vyživne čo chcela a podobne .. nakoniec prišiel na súd a odsúhlasil všetko čo mala v návrhu na rozvod aj výživne akurát nema určene kedy bude mať deti ale dohodou s matkou, ona mu nikdy nebranila ani brániť stretavať sa s detmi nebude pokial na to nebude mať silný dôvod.. takže na tvojom mieste si dam žiadosť na zverenie dieťaťa do tvojej opatery, striedavku veľmi teraz nedavajú skôr každý druhý víkend, pripadne ta dohoda ak sa da dohodnuť.. a ano nie vždy nemajú otcovia záujem o deti.. takže musíš sa pripraviť že ak bude mať zaujem ty by si mu mala umožniť sa s malým stretavať lebo aj on je len jeho otec aj ked si ty s ním už nerozumieš
Tiež som si tým prešla 🙂 mala mala 10 dní, keď chcel dávať návrh na striedavu takže tiež som mala peklo.. Po 4 mesiacoch sme mali súd, zverili mi ju, určili mu 2x do týždňa na 2hod prísť, cez jeden týždeň ma ut a STV 15 17 a druhy týždeň sob a ned 9 11 a 15 17 hod. Mala bude mať 11 mesiacov a od súdu tu bol 2x, aj to len na pol hodinu 🤣🤣🤣takže kľud
On je nasratý,že sa nechcem vrátiť.
@tinqua u nás ten záujem ani nenastal, nieto aby začal končiť 😅😅ale je fakt, že ex mal novu frajerku cca mesiac po rozchode, mala mala vtedy 2 mesiace
@janynyna keď je chlap v úzkych útočí na najzraniteľnejšie miesta a pre matku je to dieťa. Môžeš ho tak akurát polutovať, ale v žiadnom prípade sa ho neboj. Nie on o Tom rozhodne, u koho bude dieťa. A súd ho na 98 percent zveruje matke. Zvyšok sú alkoholicky a fetacky, preto im deti berú.
Skoda ze som si neodlozila článok s rozhovorom s právnickou presne na tento typ chlapov. Ako vyrazit vietor z plachiet gerojom co sa vyhrážajú.
Napr.ze by museli nakupit vsetko potrebne pre dieťa
(Ved mu napíš list a daj zoznam ze ano drahý, od 1.9.pojde k tebe a toto kup aby si mal doma.4x pyzamo, minimalne 4 tricka dlhy rukav, 4 xkratky, 4 mikyny, 6 tielok, 10 slipov, 10 ponoziek, 5 pancuchy,
100 plienok, 2 bundy tenke, 2 čiapky, papucky, sandalky, 2 tenisky, balik vreckoviek, sprchac, krem, olejcek, zakladne medicinske pomôcky, kefku a pastu, vankus,paplon, 2x obliecky a 4 plachty, 2 osusky, 4 uteraciky, nocnik....
Pastelky, papiere, pexeso,
A teraz potraviny - 2 jogurty na den, 2 rozky celozrnne, cca pol kila ovocia a zeleniny, 1l mlieka na 2 dni, skatulu cerealii, tu mas vzorovy rozvrh stravy na tyzden.
V pondelok rano vstava o 8.00 tak o 9.00 si ho prevezmi a o týždeň si ho vymenime, o 9.00 mi ho odovzdas...
U mna bude presne týždeň, 24hodin v kuse, potom presne tolko u teba. A nezabudni v utorok ma hudobnu a stvrtok hernu v detskom centre.
Ak u teba ochorie ides k lekarke a si OCR....
Asi tak.
Nedaj sa vytocit, nedaj sa zastrašovať, netrap sa , to su iba silne slova lebo si mu natrhla EGO !
Aj keby si bola v strese, nedaj mu to najavo, len sa usmej ze ta nerozhadze a si ok. Ano si otec, ano zober si ho ale cely tyzden v kuse a ani hodinu menej. A mimochodom ak budes meškať volam policajtov - unos maloleteho.nevesaj mu na nos ze nie...
A ze sa vyhraza súdom - zasmej sa mu ze uz si podala navrh a rozhodne v prospech dieťaťa.
Jasne ze nie.take kecy majusetci,jednym uchom dnu druhym von.
@janynyna nemôže. Ak nepije, nedrogujes, máš kde bývať. Zvyšok sú len na tlaky ktorým treba odolovat a smiať sa na ňom.
@janynyna preco by ti ho mal zobrat?? Pijes? Fetujes? Si nesposobila sa o syna postarat? Ak nie, tak nemaju dovod ti ho zobrat.