Muž sa fláka a ja ťahám takmer každý jeden celý víkend sama pri deťoch, už to pomaly ani neriešim, on mi nestojí za to. Lenže on, deň predým ako sa zas vyparí, sa potrebuje na mne ešte ku všetkému poriadne odventilovať (akoby toho na mojich pleciach bolo málo). Vulgárne mi nadáva, atakuje ma všemožne, ponižuje ma a kričí na mňa pred deťmi dokonca.
Tak sa pýtam, prečo to asi robí? Vie mi to niekto vysvetliť?
Či ma zlé svedomie, alebo nás potrebuje udupať koľko sa dá? Alebo prečo to podľa vás robí?
asi si potrebuje sam pred sebou ospravedlnit, ze zas kasle na rodinu a deti tym, ze si ho "nasrala" a tak ma pravo ist 🤷♀️ tazko povedat a teda obdivujem ta, ze takto zijes (mna by to asi kvoli detom stvalo)
Podľa mňa nemá v hlave žiadnu stratégiu, je len sám sebou, arogantnym buranom, ktorý si neváži svoju rodinu.
@petamich štve ma to presne ako píšeš kvôli deťom, ale nič s tým neviem zatiaľ spraviť. Nebol vychovaný pre rodinu. Najviac ma nahnevá, keď sa ide hrať na super tatka po tomto všetkom. Túto hru s ním už ale ja nehrám.
ukáže ti svoju prevahu a potom keď vidí že si sa zas nezmohla na odpor tak usúdi že si môže dovoliť ZAS a ZNOVA sa vytratiť ....
neváži si ťa.... má ťa v paži.
Tiež by som za tým nehľadala nič racionálne, proste to je agresívny hlupák, ktorý si ťa/vás neváži... nesnaž sa vysvetliť si to a obhájiť si tým jeho dôvody...
@lindous ale chápeš čo myslím? Mám ho už v paži vlastne s ním už ani v živote ďalej nepočítam. Nejak extrémne mu nevyčítam kde bol, max že si nesplnil povinnosti na ktorých trvám. Nevypytujem sa ho kde bol. A on napriek tomu, že som ticho keď odchádza a ticho keď sa vráti sa potrebuje predtým poriadne pohádať (čo ja ignorujem ale vyčerpáva ma to).
Otazka by mala byt skor te oreco si este s nin? Co jediny chlap na svete to je ci co?
Je to slaboch, a aby sa cítil silnejší, ventiluje si na tebe svoju agresiu.
Toto nerieš. Rieš to, že v tomto žijú vaše deti
A tebe toto jedine vrta v hlave? Netrapi ta ako zijes?
Robi to preto lebo ta nema rad a series ho. Tak sa na teba vyvrieska. Neviem aku inu logiku chces pocut.
Žiadne stratégie, je to somár a ty mu to dovolíš tak prečo by nehulakal.
@beata_k
@januska12323 keď si už príliš dovoľuje tak ho dám dole ako sirotu (mimo deti), ale inak celý mesiac vydržím ho mať v paži. Keby ma nehnevalo ako žijeme, tak volím iné reakcie verte mi. Ja len chcem pre deti a mňa kľud. Píšem že s ním nepočítam ďalej, takže dôsledky si samozrejme ponesie aj on, nie len my :(.
A ako dlho to uz takto fungujete?
Evidentne mu rodinný život nevyhovuje. Hádkou vytvára atmosféru, že si ho naštvala a musí odísť. Takto sa "očisťuje" pred okolím a hlavne pred deťmi. Vytvára si alibi.
@mantilka práve presne takto si myslím že to on má. Že vlastne ja som tá zlá ktorá za to všetko môže, že on chudáčik musí ísť z domu. A ja sa môžem sama aj pretrhnúť čo skáčem okolo malÿch detí ako opica, varím, periem, vešiam, umývam riad, upratujem, utieram prach, vybavujem, zariaďujem. riešim lekárov, oblečenie, obutie, sople odsavam, prebalujem……… a on je chudáčik ? Je, je vychcaný a manipulatívny chudák. Verim tomu (a aj sa mi to viac krát potvrdilo), že keď odídeme raz nadobro od neho, tak ešte aj náš odchod prekrúti vo svoj prospech, že on nás tu chcel, a staral sa o nás svedomito.
A tvoja stratégia je aká že s ním ešte stále ostávas HM?????
Nema ziadnu strategiu, je idiot … nechapem ale tvojej strategii … preco si ho este definitivne nevyhodila alebo ty neodisla… co je na nom pozitivne … peniaze, barak alebo zlaty vtak?
Pozri si na youtube videa od Jána Dvořáka ci ho v tom nenajdes.. som si takmer ista ze ano. Tiez mam s tym skusenost zial
Možno to robí účelne aby sám pred sebou ospravedlnil čas,ktorý netravi s vami
Rozmaznany z domu, nenaučili ho zodpovednosti a starať sa.
Je mi ťa ľúto. Bolo by treba niečo s tým robiť. Ísť do nejakej poradne, ale asi toho času nemáš nazvyš...keďže všetko je na tebe.
Ja som veriaca. Veľa veci sa mi poriesilo modlitbou. Aj taká možnosť tu je. Keď chces vedieť viac, napíš mi súkromne.
Prečo ho nevyhodíš? Keď bude preč, zbal mu veci, vymeň zamky a bude kľud
Je to chudak a manipulator. Nic ine.
Ale vlastne ano, toto moze byt strategia ako si vytvara take chore alibi, aby nemusel byt doma. Ze sa pohada so zenou a on je vlastne ten chudacik dotknuty, ktory musi ist od zeny prec, lebo sa to s nou neda ani vydrzat v jednom dome 😢
Prepáč, že to poviem takto, ale prečo si ešte s ním? Čakáš, kým ti dá prvú facku?
Ak máš čo i len trochu sebaúcty, odíď od neho. A ak už nie kvôli sebe, tak aspoň kvôli deťom. Keď hovoríš, že ho neriešiš, tak ho proste bez ľútosti vyhoď. Rozíď sa s ním. Nič iné si ani nezaslúži.
@mantilka naučili ho sebectvu a hĺadenia si svojho. Záujmy mňa a deti ho netankujú, dôležité sú záujmy jeho rodičov, súrodencov a pod. To, že má deti chrániť a venovať sa im ho tiež nenaučili. Ani že čas letí a deti ho potrebujú práve teraz. Len ja som si úplne istá, že keď deti podrastú, budú zrazu super parťáci na to jeho flákanie sa (samozrejme bezo mňa). Dokonale mi rozbil rodinu.
Prečo neodídeš? Teba baví deti učiť ako to nemá vyzerať v rodine?
@januska12323 ano, zjavne bavi, a hlavne o tom stale dookola pisat tu na MK.
Lebo sa necháš.Pre nič iné.Clovek si k tebe dovolí iba toľko,koľko mu dovolíš ty