Môže mať taký muž skutočný záujem?

3. aug 2024

Ahojte myslíte, že chlap ktorý býva od ženy 5hod cesty autom môže mať o ženu naozaj záujem? Keďže tá diaľka je veľmi veľká.. 😒

lindous
3. aug 2024

Skutočný záujem určite mať môže, neboli by ste prvý ani posledný pár čo začína takto na väčšiu vzdialenosť… akým smerom sa to bude ale vyvíjať je samozrejme otázne, nie všetci tak dokážu fungovať…

cimage
3. aug 2024

Moze, casom sa moze jeden z nich prestahovat, alebo obaja sa mozu prestahovat a zit spolu v uplne inom meste/krajine.

muchotrafka298
3. aug 2024

Moze mat zaujem, ale toto sa neda dlhodobo. Po nejakom case treba riesit, ci budete pokracovat a ako. Prestahovanie jedneho, druheho, spolocne niekde inde.

lucylaw
3. aug 2024

Záujem mať môže,otázka je,či má takýto vzťah pre teba zmysel..Napríklad ja sa presťahovať nemôžem,kvôli práci,rodine,synovmu otcovi..Takže u mňa by to prichádzalo do úvahy iba za predpokladu,že by ten dotyčný bol ochotný sa časom presťahovať za mnou..Lebo ja osobne nestojím o vzťah,kde by som bola s partnerom možno 2 víkendy v mesiaci,možno ani to nie,určite by som chcela,aby sme časom začali spolu bývať..

koniarova
3. aug 2024

Môže. Len nevidím zmysel takého vzťahu.

vanilkovazmrzka
3. aug 2024

Netusila som ze geograficka vzdialenost ma vplyv na atraktivitu 😉

simona20201309
3. aug 2024

Keď chce chlap sex, diaľka pre neho nie je podstatná 😉 môj ex to vedel pomenovať veľmi škaredo. Ale to sú chlapi. Nebuď naivná hneď na začiatku. Ci ma skutočný záujem, zistíš oveľa neskor

lonely66
3. aug 2024

ďalšia téma o vzťahu na diaľku, kde je vzdialenosť 5 hodín. autorka, upracte si obaja v hlave prosím ťa a potom buď konajte alebo to nechajte tak.

aandrea9
3. aug 2024

Ty tu už jednu tému máš. Otázka je, ci si mu dala hned na prvom rande. Ak áno, tak jeho "choroba" a nemozem prísť " hovoria za vsetko. Asi si fakt bola príliš iniciativna🤷‍♀️

aandrea9
3. aug 2024
vilma7
3. aug 2024

A prečo by nemohol mať? Medzi mnou a manželom bolo 1200 km.