Môže fungovať vzťah doktor a jeho sestrička?

26. jan 2024

Ahojte, môže fungovať vzťah doktor a jeho sestrička?

egonsk
26. jan 2024

samozrejme, kazda sestricka po takom tuzi. Problemom iba byvaju doktori pracujuci na pohotovostiach na nocnych, tam tych tuziacich sestriciek je trosku viac a moze byt tazke v unave im odolat.

h2
26. jan 2024

Takých vzťahov je kopa!
Ty si tá sestrička? 😃

janinah
27. jan 2024

Kopa lekárov a sestier sú manželia.to nie je nijaká novinka.Zalezi od okolností.

janinah
27. jan 2024

@egonsk na pohotovostiach a v nočných službách je taká nuda.ze treba obťažovať sestričky.teda fakt...
V realite to dávno nevyzerá ako v seriáloch....

simsalabim
27. jan 2024

Moja kamoska je sestricka, jej muz chirurg-operater, robili spolu iba par rokov, potom obaja usudili, ze je lepsie, ked ma kazdy svoj priestor... ona odisla na ine pracovisko robit anesteziologicku sestru, on pokracoval v kariere na povodnom mieste, neskor zmenil pracovisko aj on. Su spolu uz vyse 25 rokov.

jozeffezoj
27. jan 2024

Určite nie na jednom oddelení. A dobre si premysli ci pred tebou nemal 15 sestriciek lebo sa určite nezmení a po tebe ich bude mať tiež toľko....

zuzanka.zuzu
27. jan 2024

kedysi áno, dnes výnimočne. kedysi bolo lekárok menej, čiže logicky menej takýchto vzťahov a teda lekári vyberali medzi sestrami. dnes si lekár vyberie skôr lekárku 😉

daniela2202
27. jan 2024

Môže, dočasne.... kým nepríde ďalšia 😁😂😁😂👍👉

petra92
27. jan 2024

Mala som zubarku ktorá mala sestričku svojho muža 🤣tak asi to ide.

mantilka
30. jan 2024

Treba si zistiť s kým máš dočinenia, či nie je prelietavy a ty nie si iba jeho ďalšia korisť. Bolo veľa naivných, čo si mysleli, že práve ich nebude podvádzať. Keď to má v hlave, ani najväčšia kráska ho neudrží...a trpnut doma akú pohlavnú chorobu donesie alebo hystericky ho kontrolovať ...dosť úbohá pozícia. Ak je normálny, samozrejme nechať tomu voľný priebeh.