Ahojte, môže fungovať vzťah doktor a jeho sestrička?
Takých vzťahov je kopa!
Ty si tá sestrička? 😃
Kopa lekárov a sestier sú manželia.to nie je nijaká novinka.Zalezi od okolností.
Moja kamoska je sestricka, jej muz chirurg-operater, robili spolu iba par rokov, potom obaja usudili, ze je lepsie, ked ma kazdy svoj priestor... ona odisla na ine pracovisko robit anesteziologicku sestru, on pokracoval v kariere na povodnom mieste, neskor zmenil pracovisko aj on. Su spolu uz vyse 25 rokov.
Určite nie na jednom oddelení. A dobre si premysli ci pred tebou nemal 15 sestriciek lebo sa určite nezmení a po tebe ich bude mať tiež toľko....
kedysi áno, dnes výnimočne. kedysi bolo lekárok menej, čiže logicky menej takýchto vzťahov a teda lekári vyberali medzi sestrami. dnes si lekár vyberie skôr lekárku 😉
Môže, dočasne.... kým nepríde ďalšia 😁😂😁😂👍👉
Mala som zubarku ktorá mala sestričku svojho muža 🤣tak asi to ide.
Treba si zistiť s kým máš dočinenia, či nie je prelietavy a ty nie si iba jeho ďalšia korisť. Bolo veľa naivných, čo si mysleli, že práve ich nebude podvádzať. Keď to má v hlave, ani najväčšia kráska ho neudrží...a trpnut doma akú pohlavnú chorobu donesie alebo hystericky ho kontrolovať ...dosť úbohá pozícia. Ak je normálny, samozrejme nechať tomu voľný priebeh.
samozrejme, kazda sestricka po takom tuzi. Problemom iba byvaju doktori pracujuci na pohotovostiach na nocnych, tam tych tuziacich sestriciek je trosku viac a moze byt tazke v unave im odolat.