Môže byť milenecký pomer počas manželstva prínos?

26. nov 2024

Áno viem, že to vyzerá divne, ale reálne chcem zamyslenie ľudí, či to môže byť prínos. Poviem príklad. Milenecký pomer môže preklenúť zlé obdobie s manželkou/manželom? Nie je to aj keď to znie šialene lepšie riešenie, ako hádka a následné odcudzenie sa na základe týchto hádok? Poviem to hnusne, ale čo oko nevidí, to srdce nebolí. Na jednej strane to vie vyriešiť problém jedného z manželov po sexuálnej stránke na krátke obdobie a na druhej keď to suché obdobie pominie, tak sa dá vrátiť späť. Mali ste niekto skúsenosť s týmto? Veľa manželov rieši sexuálne obdobie sucha tak, že sa rozídu, avšak nie je lepšie byť neverný, uspokojiť si tužbu a následne ked už skúsite nové veci sa vrátiť späť? Môžeme sa o tom pobaviť hlavne v správach stačí len nechať like.

tina1549
26. nov 2024

ak je pre vás sex dôležitejší ako dôvera a istotu vo vzťahu tak potom by ste asi nemali byť vo vzťahu

thirstymonk
26. nov 2024

Nemyslím si, že by to mohol byť prínos. Za žiadných okolností. Pre mňa je manželstvo svätá vec a hocijaká tretia osoba (nielen čo sa týka sexu, ale všeobecne, celého manželského života), vrátane mamiek a sestier a neviem koho, narobí vždy viac škody jak úžitku.

sissy27
26. nov 2024

vo veľmi vzácnych a ojedinelých prípadoch to teoreticky môže vyriešiť nejakú krízu - keď to pomôže uvedomiť si, že nechcú prísť jeden o druhého a že vlastne nikde inde nenájdu to čo majú doma a zapracujú na tom, aby to manželstvo fungovalo ako má. Ale koľko je takých?
Ale vo všeobecnosti - sú aj oveľa lepšie spôsoby, ako si vyriešiť problémy v manželstve. A potom nie je nutnosť udržať manželstvo za každú cenu, niekedy je proste pre všetkých lepšie to ukončiť a ísť svojou cestou.

cimage
26. nov 2024

Dajme tomu, ze to pomoze manzelstvu, ale ten clovek sa bude potom cely zivot tvarit, ze vsetko je v poriadku? Nic sa nestalo. To je uz klamstvo a to nema co robit vo vztahu. Nikdy nevie kedy to vyplava na povrch.

nikaeli
26. nov 2024

A ty by si chcel/a byť na tej druhej strane? aby tvoj partner preklenul zlé obdobie v posteli niekoho iného a večer sa vrátil do tej tvojej?

nynia
26. nov 2024

Veľa ľudí žije v tzv. otvorenom vzťahu/manželste takže áno ale určite to nerobiť za chrbtom druhého priateľa/manžela.

zic
26. nov 2024

Zase to moze do vztahu priniest aj rozne infekcie (na margo co oko nevidi, srdce neboli)...

lujza123
26. nov 2024

Ťažko povedať, myslím si ze sex vo vzťahu nieje len fyzická potreba, túžba ktorú si vieš len tak uspokojiť inde. Intimita je niečo co tých dvoch v dlhodobom vzťahu spája aj po duchovnej stránke, prehlbuje tu blízkosť medzi nimy.
Ked si jeden z partnerov nájde milenca/milenku koli tomu ze ho jeho človek doma dlhodobo odmieta a ignoruje tak to tú priepasť medzi nimy ešte zvacsi, na jednej aj druhej strane.
Možno by bolo riešenie ako tu bolo spomenuté “otvorený vztah”, ale skôr to vidím tak ze ked je sucho tak je skratka koniec a napraviť sa to už nedá.

silvia2909
26. nov 2024

Ja som bohužiaľ poslúžila v roli milenky jednému páru na záchranu vzťahu. Spolu boli viac ako 20 rokov, on si so mnou začal a tvrdil, že sú spolu kvôli deťom,že to dlhodobo nefunguje, že ju nemiluje, že viac ako rok spolu nespali atď, ja som sa žiaľ zaľúbila, ale keď jeho žena na tento vzťah prišla, ihneď mňa dokopol a odvtedy sú spolu dosť šťastní (máme spolocnych znamyh) a pár dní po tom, čo to zistila, s ním po roku začala pravidelne spávať 🙂)
Takže bohužiaľ tento milenecký pomer im zachránil vzťah, asi žena pochopila že o neho má záujem iná, tak ho zas chcela🙈

januska12323
26. nov 2024

Toto je choré.

moonlight1210
26. nov 2024

K ostatnym uz povedanym veciam zvaz:
- milenecky partner sa seriozne zamiluje a zacne ti robit bordel
- neplanovane tehotenstvo
- chytia vas a z docasneho prijemneho preklenutia sa obratom stane rodinna drama so vsetkym, co k tomu patri
- zamilujes sa ty, ale budes pre mileneckeho partnera len sexualny vztah (dvojita davka frustracie: nefunkcne manzelstvo na jednej strane a neopatovana nova laska na druhej)

martinka13
26. nov 2024

Určite to nie je riešenie. Je to dosť chorý nápad.

lenicka298
26. nov 2024

Myslím, že na toto musí byť človek veľmi vnútorné vyrovnaný, a musí vedieť, čo naozaj chce, a hlavne čo ma doma. Keď si nájdeš milenca preto, že ti doma niečo chýba, a milenec ti to dáva, myslíš, že sa potom toho dokážeš len tak vzdať, vrátiť sa do vzťahu a pokračovať ďalej bez problémov? Podľa mňa je tam veľmi tenká hranica, a malo kto dokáže oddeliť city od fyzických potrieb. Pretože ak si citovo "zranená, a zrazu sa nájde niekto, kto ti plní všetky tvoje priania , obdivuje ta, ľahko sa môže stať, že sa zaľúbis, a už je tam problém. Ak si vnútorné vyrovnaná, a chceš si len užiť bez citov a dokážeš to, tak to moze byt prinos v tom, ze si doma kludna, usmiata, vytvoris lepšiu atmosféru... O morálnych veciach, a že to neni fér voči partnerovi písať nejdem, každý máme svoje svedomie.

damian85
26. nov 2024

To si zase ty čo si sa pýtala či by sme stratili čo máme kvoli tužbe ? Neuvažovala si že si kúpiš psíka , začneš chodiť na jógu , kúpiš vibrátor a vyplniš čas niečim prínosnejším ako uvažovaním nad sprostosťami ? Keď majú ľudia veľa nevyplneného času vymýšlajú sprostosti ako ty.

negymama
26. nov 2024

tiez som chcela napisat, ze to moze priniest vela pozitivneho.
trebars HIV pozitiv, kvapavka pozitiv, syfilis pozitiv...

sense
26. nov 2024

Prínosom to môže byť ak obaja v manželstve s tým súhlasia ale ani to nie je záruka prinosu

zuzanita1609
26. nov 2024

Žiadny prínos,ale nános nevyžiadaných citov, emócií, pohlavných chorôb a čo všetko ešte ...
Je vždy najľahšie si nájsť bokovku,ale to,aby niekto popracoval na svojom manželstve,ak úprimne chce,tak to nie. 😏

zanka777
26. nov 2024

Píšeš to tak krásne zaobalene atď atď ... A od nás chces názory.... Tak na rovinu....
Áno chod sa kur..ť ale nič dobré za to v živote nečakaj.... Bodka....

anouschka5
Včera o 19:05

Nie nevera nikdy nie je prínos je to strata dôvery a istoty v manželskom zväzku ( ak ste s tým obaja uzrozumení a máte otvorené manželstvo tak to už je iný prípad )

haraburdova
Včera o 20:21

no jasne, pre rozvodovych pravnikov a parovych terapeutov to ma paradny financny prinos. 🙂

bystrozraky
Včera o 20:41

Urcite by som to nerobil. Zahravas sa s ohnom. Pozri si Nebezpecne Vztahy na youtube (alebo relaciu Jak to Dopadlo) tam je dost vela partnerov co to spravili a skoro nikdy to nedopadlo dobre. Ak to spravi zena, tak sa moze zamilovat a muza zasa milenka moze tlacit do rozchodu, alebo otehotniet. Je vela inych sposobov ako to riesit a toto je ten najhorsi.

mikadooo
Včera o 21:08

Nie. Ak je problém vo vzťahu, treba ho riešiť. Sexovať mimo dom, kým "sa" problém nevyrieši, tak takú idiotinu som tu asi ešte nečítala.