Mojou chybou som prišla o človeka, ktorého ľúbim. Mám ísť za ním?

3. aug 2022

Mojou chybou som prisla o cloveka ktorého lubim. Ten si ma vsade blokol so slovami : lubim ta ale strasne si mi ublížila, nevidím iné riešenie ako sa rozist.
Tvrdil mi ako si ma chce zobrať, ako ma lubi a po jednej krize už zdupkal. Byva odo mna 4hodiny cesty. Napadlo mi ísť za ním a vydiskutovať si to medzi 4ocami. Myslite že je to dobrý napad?

karhu
3. aug 2022

nie

cocolino234
3. aug 2022

@autorka tak nám asi skús priblížiť ako si mu ublížila, nie? je rozdiel byť neverná a je rozdiel mu po 5 rokoch vzťahu prvykrát z afektu povedať, že je kkt. V obidvoch prípadoch to ľuďom ublíži ale nie vždy je rozchod adekvátny.

Ale to len pre prípad, že chceš zabojovať o vzťah, no nie spôsobom, že mu prídeš revať pred dvere. Ja by som za ním už ale asi nešla a neubližovala mu ešte viac, keďže sa rozhodol byť bez teba.

anita6666
3. aug 2022

Nie! Daj si vedro ľadovej vody na hlavu!

domca1408
3. aug 2022

Priznám, že ja nie som typ ktorý sa pchá do riti ani ked mi srdce ide rozdrapiť tak hlava vyhrá...ale pokiaľ si si vedomá tvojej chyby a on povedal, že ťa ľúbi stále...tak ho nechaj vychladnúť a ešte by som sa s ním možno za 2-3 dni skúsila porozprávať.

zmrzlinka2021
3. aug 2022

No otazka je ako a cim si mu ublizila.
Skus nam o tom napisat nieco viac

autor
3. aug 2022

@cocolino234 mali sme byt spolu, zial mi do toho prišli rodinne problémy a musela som odcestovať. Malo som sa mu ozyvala, on to bral tak že naňho kašlem čo pravda nebola. potom sme šli s babami po 100x do mesta (v rodnom meste kam som sa musela vrátiť) on to zobral tak že som sa sla bavit na miesto toho aby som bola s ním, zobral to ako zradu a rozišiel sa so mnou … ja som to brala najskor ako hrdinka že ok a teraz mi to je strasne luto

autor
3. aug 2022

A videl nejake fotky na ktorých som bola označená na fb a boli tam aj muzi (boli sme 4zeny a dvaja chalani) tie fotky boli len čisto ako sedíme pri stole. A on zacal že s cudzími kktmi trávim čas a že to mi je prednejšie

zmrzlinka2021
3. aug 2022

Kolko si sa priatelovi neozyvala?

autor
3. aug 2022

Po 100 rokoch tam malo byt 😃

karhu
3. aug 2022

ak sa pohneval koli tomuto tak TO NECHAJ TAK, chalan je mimo🙈

autor
3. aug 2022

@zmrzlinka2021 kazdy deň som mu napisala pár sprav ale jemu vadilo že som mu nevolala atd. Nemala som čas, musela som sa starať o rodinu a on to vedel.. povedal, že jemu by som bola vzdy prednejšia ja

ivangeline
3. aug 2022

Asi ste este pubertiaci, ze?

autor
3. aug 2022

@ivangeline on ma 31

autor
3. aug 2022

@ivangeline ja 25

kulumulu123
3. aug 2022

Kasli na neho ak sa kvoli tomuto s tebou rozisiel bud rada ze teraz a nie ked budete mat deti... Teda iba v pripade ze odkedy poznas jeho tak nie si ochotna celu rodinu a znamych pustit z hlavy a zit iba a jedine pre neho dychat a ked umrie nechat sa zahrabat pod zem spolu s nim... Ak mu prides vyplakavat pred dvere iba polichotis jeho egu a uistis ho v zom aku ma nekonecnu pravdu... Hladaj si partnera ktory ta necha vo vasom vztahu dychat...

domca1408
3. aug 2022

mením predošlé stanovisko....pokiaľ ti ide vyčítať toto, kamarátov ....tak to nie...toto som si zažila...dala som na net fotku s kamoškou v parku a dostala som výčitku, že s kamoškou fotku tam dám hned ale nejakú ružičku či čo mi to dal som tam nedala. ....ruky preč dievča lebo toto sú len začiatky...

kulumulu123
3. aug 2022

@domca1408 nepises nahodou o mojom byvalom??

zmrzlinka2021
3. aug 2022

Ak je to tak, ze si riesila vaznu rodinu situaciu, a len mu pisala a on sa s tebou rozisiel, tak bud:
- je to somar, ktory vidi len seba a vobec nechape danej situacii
- alebo nie je somar, len proste hladal sposob to s tebou ukoncit, lebo zistil, ze sa k sebe nehodite a toto mu padlo vhod

mimca77
3. aug 2022

Co mal chalan PMS, preboha? Aj na neskoreho pubertaka by to bol slusny drama queen vykon, ale taky hystericky dospely chlap, to je na maslu. Bud rada, ze si sa takeho lolofona zbavila, raz by si si buchala hlavu o stenu. A ak sa s tebou chlap, co ti slubuje svadbu a ziarivu buducnost, rozide kvoli tomu, ze ides von s kamoskami v rodnom meste, a ty este uvazujes nad tym, ci si nieco nespravila zle, tak pouvazuj nad vlastnou hodnotou, iste prides na to, ze ta ta nie je hodny. Alebo je pricetny a cele to pouzil len ako zamienku, aby ta mohol poslat k vode.

mimca77
3. aug 2022

@zmrzlinka2021 si ma predbehla 😀

domca1408
3. aug 2022

@kulumulu123 žeby??? ale nie viem, že takýchto je viac...

kulumulu123
3. aug 2022

@domca1408 vidim ze si dost daleko odomna tak asi nie asi mas pravdu a takychto exeplarov beha po svete asi vela 😱

rachel36a
3. aug 2022

Na zaciatku som ti chcela napisat, ze kazdy robi chyby, ak si urobila chybu , nie je nic zle si to priznat...ale po vysvetleni preco, ti pisem, ze kasli na neho...je to blb, ak sa rozchadza ze mu malo pises a nevolas alebo ides von s kamaratkami...magor....najdi si normalneho chlapa a nie s inteligenciou 13 rocnrho...a uz vobec nechapem ze tvojou chybou...ved si nic zle neurobila

mariaveronikag
3. aug 2022

nechoď za ním, určite nesedí doma, nebudeš predsa cestovať 4 hodiny a čakať pred jeho dverami...maximálne tak mu môžeš skúsiť zavolať, vysvetliť si to..ale zapamätaj si na celý život : máš právo tráviť svoj čas so svojimi kamarátkami.

ibajaanikiny
3. aug 2022

To je dovod na rozchod?on ti vlastne urobil laskavost,cize nie,nemas ist za nim! To,ze ta nema pod kontrolou a robi sceny,ze si musela domov a vysla si si von,to ho skrie. Vztah nema byt zlata klietka

senta_sofia
3. aug 2022

Na jednej strane pises, ze si musela odist a riesila nejaku vaznu rodinnu situaciu a nemala cas mu kvoli tomu ani volat a na druhej strane si vybehla s kamosmi… ja sa mu necudujem a je jedno, ci to bolo po 100rokoch, ale nasla si si na nich cas. Kludne aj z posedenia s kamosmi mohla odbehnut a ozvat sa mu, ved ste nemuseli volat hodinu. Preto sa necudujem, ze sa ho to dotklo.

autor
3. aug 2022

@senta_sofia veď dobre ja tu nikde nepisem že nemal právo sa nahnevať. Píšem tu že to chcem napraviť.

mariaveronikag
3. aug 2022

ozvi sa mu, porozprávajte sa. Vysvetli mu svoje stanovisko, on Ti vysvetlí svoje. Ak sa ľúbite, toto nebude ozajstný rozchod. Ale nechoď za ním k nemu na blind.

laurita285
3. aug 2022

Stavím sa, že to on je kkt, úplne na 10000%

mimirka32
3. aug 2022

Mne to pride tak akoby sa s tebou chcel rozist a toto len vyuzil ako dovod, aby si sa ty citila vinna, co sa mu ocividne aj podarilo. Koli takej blbosti sa clovek, ktory ta lubi, s tebou nerozide. Nie je tak trochu manipulator?