Ahojte ,potrebujem radu ,či to čo robím je správne alebo nesprávne a čo robiť .
Ide o to ,že so ženou som v rozvodovom konaní a mám už aj novú priateľku o ktorej ešte zatiaľ nikto nič nevie , ide o vec takú ,že dnes syn prišiel s tým že ho niekto trafil loptou do hlavy a že ho to boli a keďže deti bývajú stále s ich mamou a ja tam chodím kvôli ním som zvážil že ostanem tam spať ale priateľke sa to vôbec nepáči , prosím povedzte čo robiť ? Ako sa správať v takej situácii
no Ty musis vediet co a ake su Tvoje priority.. pre mna je stale a vzdy bude prioritou moje dieta.. a moj partner to musi akceptovat.. neviem nakolko je vazny tvoj novy vztah.. ale ja som mala uz vela vztahov.. s uz ich nemam.. ale moje dieta to je vztah navzdy.. takze pre mna je to jasna vec.. z druhej strany mam priatela a ma deti a plne akceptujem aj chapem ked kvoli nim meni program, alebo je s ich matkou..
@deti95060810 tak ale asi tiež to neni voči nej fér trocha to aj tak vnimam
@deti95060810 Velke nic, ako nic. Mne by nebolo prijemne, keby sa moj partner takto zdrziaval u nejakej svojej byvalej. A spat tam kvoli tomu, ze ho niekto trafil do hlavy loptou? Ak vracia, ma zavraty, je spavy, malatny, prip.ak bol v bezvedomi, treba ist do nemocnice. Ak nie, treba pockat a prejde to. Co take spravis ty navuse, co jeho matka nie?
@jozo1122 a co mal otras mozgu, či prečo si tam mal akože spať? Kde majú mamu? Prečo nemohol spať u teba? Prepáč, ale ani mne by sa to nepáčilo. Také vzťahy, že len kvôli deťom, sú na smiech, aj po rozvode.
Deťom sa dá vysvetliť vsrtko, len treba chcieť a vedieť ako.
Ako priateľke by sa mi to nepáčilo, a ako ex manželke by som to tiež nechcela. Dôvod tvojho prenocovania? Prečo deti nechodia ku tebe
@mirola to fakt dokážeš takto fungovať, alebo len musíš, lebo ti nič iné nezostáva?
Neviem si predstaviť, že môj manžel pôjde na týždeň na dovolenku so svojou ex, lebo to ich syn chce. 🙄 Aj ja mam dcéru z prvého manželstva a nikdy by mi nenapadlo ísť tam ani na kávu, nie aby ešte tam spať, lebo dcére sa niečo zlé sníva 😂
@kavasmliekom nemá otras mozgu ,keďže som sa informoval telefonicky na pohotovosti v takom prípade sa nedá nič robiť keď ho to boli ale chcel som ostať že čo ak by začal zvracať
Dieťa chce mať otca doma aby u nich spal, preto zranenie využilo na to aby ho skúsilo presvedčiť. Chce aby to bolo tak, keď boli otec a mama ešte spolu.
@jozo1122 no divne to je. Len aby si mal ten vážny vzťah pri takých prespávačkach.
@kavasmliekom no aj na dovolenke sme tak boli spolu lebo mi nechcela dať deti samému
Načo tam máš spať? Však je s nimi doma matka hádam. Keby niečo zavolá ti.
@tiezjedna 🤔 tak ja asi nie som súdna, toto neakceptujem. Iné by bolo, keby s nim nemal kto ísť do nemocnice, na vyšetrenie, ale len tak spať lebo sa buchol?
@jozo1122 tak potom sa ani nerozvadzajge, načo? Veď aj tak ste pre každú blbosť spolu
@kavasmliekom Ty nerozumieš, že dieťa chce mať otca doma? Jasné že na to zranenie nezomrie, ale keď je chlapec citlivý tak predsa hľadá u rodiča podporu, je to normálne a prirodzené. A nie že otec sa na neho vykašle a ide spať k priateľke
@kavasmliekom ja som to pochopila tak, že on chce pri synovi zostať z vlastnej iniciatívy, uistiť sa, že bude ok. Z toho úvodného príspevku vyplýva niečo iné, než z ďalších jeho príspevkov...
Hlavne nechápem, že keď ide o vážny vzťah, ako sám hovoríš, tak o tvojej novej priateľke nikto nič nevie. Sorry, ale takto vážny vzťah nevypadá.
@athelas86 to mi je jasne, preto som písala, že deťom pri rozvode treba vysvetliť, že už spolu nebudú bývať, ani spolu spať, ani dovolenky spoločne. Alebo potom sa pokúsiť zachrániť manželstvo. Aši až tak zle im spolu nie je, keď vedia spolu fungovať.
@tiezjedna z vlastnej iniciatívy mohol zobrať syna spať k nemu
Ty poznáš manželku,vieš,či by vedela správne reagovať,ak by dieťa zvracalo,musela by ísť v noci do nemocnice atď...vieš,či by panikarila alebo robila veci adekvátne.Podla toho sa aj správaj,aby neboli ohrozené deti.Tej druhej žene sa to nemusi páčiť,ale treba dat padne argumenty,nemá vzťah s chlapom bez záväzkov.Ak vieš,že by si tvoja žena poradila aj sama,tak si tam nemusel ostavat na noc.
@kavasmliekom mohol, ale...
@januska12323 asi by som nemal
Stale sa "len rozvadzaju" a ak on chce byt so synom a skoro ex to nevadi, tak preco by nie? Zasnem kolko je tu odsudenia jedneho otca, iked uz je rodina v rozpade... A milenke sa to nepaci? Ze sa chces synovi venovat tento vecer namiesto nej?
Dobre utajená priateľka si začala so ženatým mužom, ktorý má deti, mala by počítať s občasnými komplikáciami. Pokiaľ ide o autora témy, ťažko sa sedí na dvoch stoličkách. Rozvádza sa iba s manželkou, nie s deťmi a situácií, kedy bude musieť uprednostniť deti pred priateľkou ešte bude.
A asi si sa nemal ani pýtať 🤭.
@kitycat tu nejde o milenku, ani o to, čo by mal a co nie, ale syn to nepochopí takto ani o tok, dva tri, že keď raz sú rozvedení, nemôžu spolu stráviť každú chvíľu a už vôbec nie nocí. To si ako predstavuješ, že mama bude mať nového priateľa, otec novú priateľku, zrazu syn zahlásil, že otec, mama do postele a oni pobrežia, lebo dieťa je na prvom mieste? Teraz je milenka, ale časom môže byť manželka, a stále si môže aj jeho ex nájsť partnera. Vtedy to už nebude pekné, však? To už bude tabu, aby k nim otec co I len nohou prekročil prah. Ale teraz nech milenka drží ústa a keď sa jej nepáči, môže odísť. Vôbec nejde o to, či sa to niekomu páči. Tam musí pochopiť syn. A tam to nikdy nepochopí.
@jozo1122 akoze a tvoja ex tam spala tiez alebo ona nebola doma, ci? Akoze ked tam spala aj ona, tak tomu dost nerozumiem, naco si tam ostal spat aj ty. Je to divne. Mne by sa to tiez nepozdavalo. Tebe by sa pacilo, keby tvoja priatelka prespavala u byvaleho len preto, ze vtedy ma deti on?
chceš spať u svojej čochvíľa býv. manželky? ak to dovolí ona tak tvoju priateľku do toho veľké nič.