Odsťahovala som sa od môjho toxického ex ( boli sme spolu 3 roky) bol to narcista a manipulátor. Konečne po takej dobe som sa rozhodla od neho odísť . Presťahovala som sa . So sťahovaním mi pomohol mamin manžel .
Ja stále však od mojej mami iba počúvam komentáre ako jej robím starosti , že je nervózna. Pritom iba sedí doma na riti a vypisuje si s mojím ex ktorý na mňa hádže špinu . Moja mama mu samozrejme verí. Počúvam komentáre typu ako som mu zlomila srdce a že čo som mu také zlé urobila . Ešte som jej posielala správy ako mi on písal a nadával . 🤦 Neviem čo robiť . Strašne ma to vytáča. To že mame poviem že chcem pokoj vôbec nepomáha .
Si myslim ze mama bude podobne toxicka ako tvoj ex, tiez som to zazila. Razne treba dupnut, ze to nemienis pocuvat ani sa o tom bavit. Si dospela, urci si sama hranice, za ktore ludia neprejdu. A je jedno, ze je to mama.
Treba si dať pauzu, nejaký čas sa s mamou nekontaktuj, netelefonuj a keď sa bude pýtať kdesi čosi, tak mami, nepáči sa mi, že i má nepodrzala a nepodporila. Som velmi sklamaná, nemám chuť na stretko
Píšeš o mojej mame?🙈😁 To je podobný exemplár dôležité je, čo kto povie a nie ako sa cítim ja, lebo nerobím podľa jej predstáv 🤣 určite to s ňou nerozoberaj za nejaký čas to vychladne
No tak to je "parádička" maminka,aby si vypisovala s mojím ex ,mariubrehy😁. Maminka nemá o neho záujem? Možno by sa k sebe dokonalo hodili a mala by si pokoj,asi🤭.
Ved nech si s nim zacne ona 😅
Máme daj na výber,buď ex,alebo ty.Ak ťa má terorizovať exom,tak k nej ani nechoď,ani nevolaj,ani nečítajú.Ocividne manipuluje ju,keď ty si ho už prekukla.
vymyslené
Mne príde vypisovanie rodičom choré a robil to otec mojej dcéry o ktorom som si 100% istá že ma narcisticku poruchu osobnosti a keby mi ide nejaký partner mojej dcéry vypisovať tak mu nepodpíšem a dcére poviem že ma od neho utekať preč. Aj keby narcista nebol, niečo takéto nerobí normálny vyrovnaný človek, to môže robiť len manipulátor alebo človek čo sa zasekol v detstve čo rieši veci cez rodičov.
@lonely66 ty naivka...
@misiak7777 a to už prečo? 🙂
@ruxandra tak ak dáva, tak nech...
nehovoriac o tom, že autorka sa viac ako 28 hodín neozýva... typické....
@ruxandra ale áno, veľmi dobre viem, nemaj strach. naopak, autorka (stále tvrdím, že vymyslená) ak je reálna, má debilnú matku, to je celé. zažila som aj manipulátora, tento názov nemajú veľmi psychológovia v láske 🙂 áno, chodila som aj na terapie kvôli tomu, že sama som cítila, že to nie je OK. ale keď som sa zdôverila mame, tá mala pre mňa pochopenie a žiaden takýto somár by ju nepresvedčil o opaku. ono to chce používať hlavne vlastný rozum. iste, do určitého času ideš, ako on píska a ani si to neuvedomuješ. ale raz príde čas, keď si uvedomíš, že dočerta, však ja stále skáčem, ako on píska. všetko, čo robím, je zle, napriek tomu, že sa ospravedlním, je zle. aj keď som presvedčená o tom, že som nič zlé neurobila, on ma vždy presvedčil o tom, že ja som tá, čo som urobila zlé veci... atď... jednoducho človek rozumný si toto uvedomí a začne s tým bojovať. a teda, žeby ma nepodporila vlastná matka? nuž keď už nie, prečo s ňou udržiava ešte kontakt? matka-nematka, akonáhle by vystupovala proti mne a s ním, skončila by som s ňou. ja to považujem za nereálnu diskusiu....
@ruxandra a s tým googlením.... nepotrebujem to. mám to zažité a mám to odsedené na terapiách. takže sa schlaď a neútoč... 🙂 viem, čo je to manipulátor, toxický človek, narcista. toto všetko viem a stretla som sa s tým. ak má autorka pocit, že matka jej podkopáva nohy, tak nech sa na matku vykašle. nech si matka adoptuje jej ex a vyriešené.
a ako poznám adminov, ktorí tu dávajú tieto nezmyselné témy, čoskoro sa "autorka" určite ozve s tým, že ako nemala čas, alebo bola chorá alebo iná výhovorka a zaútočí na mňa 😀
@lonely66 fuha, tak potom by si mohla aj vediet, ze nie kazdy ma take stastie na chápavu a milujúcu mamku. Poznam v mojom okoli niekolko žien, ktore by ich mamky pokojne vymenili za ich ex. A velakrat som bola svedkom presne takéhoto správania, kde rodicia útočili na dcéru lebo sa rozisla s ich obľúbeným zaťom.
Takze stale nerozumiem tomuto zbytočnému útoku len pre to, ze ty si take nezažila. To by som tu pokojne mohla komplet vsetky zeny obviniť, ze si vymýšľajú, lebo ja som to nezažila.
mama musí sama pochopiť, alebo jej vysvetlí jej partner. ty s tým neurobíš nič… ale ako hovorí moja mama - každé čudo 3 dni trvá. tvoj ex to skúša cez mamu a keď nepochodí, prestane ho to baviť. možno. dúfam…