Dobrý deň prajem , chcela by som sa informovať : moja kolegyňa má doma nejakú entitu/ ducha začalo to najskôr menšími vecami ako počula kroky tie neskôr skončili a prišiel opäť no len akurát že už sa to nazbieralo a otravuje ju v posteli : zobudila sa s pocitom že ju niekto objal silno a nechcel ju pustiť v tom začala kričať a veľmi sa zľakla, videla ju už aj osobne je to mladá žena.. , čítali sme už o tom niečo že sa odporúča zapáliť šalvia , pomodliť sa za tu dušu alebo navštíviť kňaza . Nechceme zbytočne panikáriť preto ak by sa vedel niekto k tomu vyjadriť kto má skúsenosť a poradiť , budeme vďačne . Ďakujem
@charlieta Ked ju bude na buduce vidiet, tak nech jej povie, aby jej upratala byt😉 Mozno zdrhne.
@charlieta do rohov soľ, na YouTube máš frekvenčnú hudbu na očistu priestorov. Sviečka z bielej šalvie na vydymenie. A hlavne mu dať najavo, že nemá strach a že si praje, aby dal pokoj a "išiel si po svojom". Toto dokážu aj živí. Takže je možné, že niekomu ,,padla do oka" a takto sa na ňu napojil. Cíti vlastne jeho predstavy, nie ,,ducha".
Prepac, ale ja na taketo veci absolutne neverim. Ale to si asi citat nechcela 😀 Podla mna je toto vsetko proste len v hlave a nikto ma o nicom inom nepresvedci. 😀
@anketkarka ako to mozu robit a zivi?
ja som mala v starom byte tiez ducha, tiez zenu, ale tak nevidela som ju, len buntosila sem tam
@danka808 Bola som úplne rovnaká až kým som nežila v dome, kde som myslela, že sa zbláznim. Žiadne racionálne riešenia mi nenašiel nik. Dokonca ani psychiatri - mi nedali diagnózu, len mykli, že za ich prax pochopili, že veľa vecí sa nedá vysvetliť racionálne.😀 A takto môžem pokračovať. Poviem iba, že lepšie mi bolo keď som neverila..m🙈😅
Netreba si mylit spankovu paralyzu s duchmi. To prve je bezny stav, hlavne u ludi, ktori maju stresujuce obdobie, to druhe navstevuje len tych, ktori na to veria
moj oco ked zomrel, tak par dni potom bol navstavit mojho brata v izbe, v noci, sa zabudil a na zemi v izbe cerstvo vyliata voda a blato.
Predpokladam, ze na kamere 'entity' nevidno, ci stalo by to za pokus? Kamsi polozit kamerku namierenu na postel a zopar noci zaznamenavat. Idealne nepretrzite (nie na pohyb), len neviem ci su na to dostatocne kapacity pamatovych medii. Kameroznalci mozno poradia. Mozno to dotycnej pomoze aj psychicky, ze je "niecim strazena".
Ked budete toho ducha dusit salviou, len budete tomu napomahat. Ja by som Ti vedela poradit, ak chces, napis sukromne...nechce sa mi tu vypisovat verejne...mam skusenost so znamou, riesila ducha v byte, ktory si prenajima.
@charlieta uuuu vyhodiť
Vyhodiť veci ktoré dostala alebo kúpila starožitnosť cca v dobe keď to začalo
Alebo zrkadlo
@charlieta Kazdy den sa modlit ruzenec pri horiacej posvatenej sviecke a kropit byt svatenou vodou. Nech prosi takto Vecny Otec, v Mene Tvojhi Syna Jezisa Krista a Na orodovanie Panny Marie prosim oslobodil mna aj tento byt, v ktorom byvam od kazdej temnej silly a bytosti. Od vplyvu carov, magie, bosoractiev, zaklinadiel a demonskych vplyvov. Zmiluj SA nadomnou a pridmi prosim cim skor Na pomoc. Amen. A odporucam aj modlitby k sv. Archanjelovi Michaelovi. A nesmie chodit za vesticami ani liecitelmi, kabala, joga, ezoterika ikultizmus.. To vsetko je vstupenka demonov do nasho sukromi a. Plus hudba... Rock n roll. Metal..
Ha, kto nezažil neuverí....
ja som cital narychlo, ze eunucha 🙂 🙂 🙂
@viestta sú veci s ktorými nie je dobré sa zahrávať, ani len zo zvedavosti, ani ich skúmať
mám kamošku ktorá sa v minulosti s tým zapodievala, asi aj niečo liečila ale má z toho doživotné následky, je na ID ani o tej minulosti nerozpráva snaží sa to vytesniť z hlavy. Čo si pamätám spomenula že v tej dobe zažila od nich aj obťažovanie v posteli.
Už dávno po tom čo s tým skoncovala ideme si vonku po chodníku a odrazu rozrušená, zimomriavky na rukách a hovorí mi že v tom dome sú, cíti ich.
O pár týždňov na to sa dočítam že v tom dome zomreli krátko za sebou dvaja ľudia bez zjavnej príčiny na infarkt.
Odporúčam návštevu odborníka, psychológa, i keď v tomto štádiu skôr psychiatra a medikáciu.
@maranco to ako si dosiel k tym svojim konstrukciam? Ja mam od nich pokoj, pretoze na take sprostosti ako duchovia, vestenie, amulety, cervene snurky a pod. neverim. Ja som presvedceny materialista. A ano, duchovia, amulety, vestice a podobne hluposti funguju len u tych, ktori na nich veria.
Ja sa už naozaj nečudujem, že 30% populácie SR verí, že Zem je plochá. 🤣🤣🤣🤣
Skúsenosti s vyhostení duchov nemám ale skúsila by som sa obrátiť na toho pána či pani ktorí byťlt prenajimaju, že je tam takýto problém, že kto tam býval predtým prípadne či je ten byt nejako nevysporiadany či im niekto nezomrel a od toho by som sa odpichla ďalej 🙂
@charlieta bola v kontakte s vešticou, liečiteľom alebo niekým podobným, dostala od niekoho amulet, starožitnosť alebo niečo podobné?