Moja kamarátka sa stále podceňuje. Neustále si myslí o sebe iba to že je hrozná alebo že nič nevie . Stále hovorí ako všetko pokazí . Samozrejme ja sa jej snažím vždy hovoriť opak . Lenže akosi ma to už začína trápiť že sa takto vidí . A zaujímalo by ma z čoho takéto vnímanie o sebe môže vzniknúť. Čo si o tom myslíte ?
@gabriela2023 samozrejme že hovoril . Veľakrát. Ale ona vždy ostala ticho alebo sa párkrát rozplakala . Prišlo mi to potom ľúto . A radšej som túto tému neotváral . A skôr sa jej v takom tom normálnom správaní a činmy snažil ukázať že není vôbec hrozná a ani blbá .
Mas spravny pristup. Ale asi by to chcelo uz navstevu psychologa
Ahoj, tvojej kamarátke rozumiem. Akých má rodičov? Nemá doma problémy? :/ Ak chceš napísať súkromne, kľudne môžeš aj na môj mail kammi.rose743@gmail.com. Veľmi rada by som tebe a tvojej kamarátke poradila.
Ja to napríklad zvyknem hovoriť na základe reality. Ale neviem ako je na tom kamarátka. Ty ju poznáš. Je naozaj taká? Ak neni tak sa podceňuje. Ale ak je naozaj taká tak len hovorí pravdu. Ja som mával opačný problém že som sa preceňoval. V skutočnosti som presne to čo o sebe hovorí tvoja kamarátka, a vždy keď som niekam išiel tak všetci boli na nervy že takého idiota ešte nevideli. Tak je na čase povedať pravdu. A niekto si myslí že sa podceňujem, ale tí čo ma poznajú, tvrdia o mne že som prerazil aj dno dna.
Ahoj ja mam som presne taka ista .Ja to mam z vychovy. Vzdy som bola iba skritizovana a nikdy som nebola pochvalena. Vsetko sa u nas riesilo len nadavkami a krikom. Mozno to ma tiez s toho isteho tvoja kamaratka. Hovoril si jej to ze je k sebe moc kriticka? Mne to hovorilo vela ludi ze mam nizke sebavedomie a som na seba moc prisna.🤔