Moja kamarátka sa stále podceňuje

20. júl 2024

Moja kamarátka sa stále podceňuje. Neustále si myslí o sebe iba to že je hrozná alebo že nič nevie . Stále hovorí ako všetko pokazí . Samozrejme ja sa jej snažím vždy hovoriť opak . Lenže akosi ma to už začína trápiť že sa takto vidí . A zaujímalo by ma z čoho takéto vnímanie o sebe môže vzniknúť. Čo si o tom myslíte ?

gabriela2023
20. júl 2024

Ahoj ja mam som presne taka ista .Ja to mam z vychovy. Vzdy som bola iba skritizovana a nikdy som nebola pochvalena. Vsetko sa u nas riesilo len nadavkami a krikom. Mozno to ma tiez s toho isteho tvoja kamaratka. Hovoril si jej to ze je k sebe moc kriticka? Mne to hovorilo vela ludi ze mam nizke sebavedomie a som na seba moc prisna.🤔

autor
20. júl 2024

@gabriela2023 samozrejme že hovoril . Veľakrát. Ale ona vždy ostala ticho alebo sa párkrát rozplakala . Prišlo mi to potom ľúto . A radšej som túto tému neotváral . A skôr sa jej v takom tom normálnom správaní a činmy snažil ukázať že není vôbec hrozná a ani blbá .

gabriela2023
20. júl 2024

Mas spravny pristup. Ale asi by to chcelo uz navstevu psychologa

kammi743
23. aug 2024

Ahoj, tvojej kamarátke rozumiem. Akých má rodičov? Nemá doma problémy? :/ Ak chceš napísať súkromne, kľudne môžeš aj na môj mail kammi.rose743@gmail.com. Veľmi rada by som tebe a tvojej kamarátke poradila.