Moja kamarátka ma otvorený vzťah s jej priateľom

29. dec 2023

Moja kamarátka ma tvorený vzťah z jej priateľom . A mne sa to proste nepáči!! Nepríde mi to normálne. Chodi si na randíčka a do kina s jej kamarátom. A jej priateľ si tiež vypisuje s hocikým. Keď sa to snažím riešiť obaja ma odbiju že to moja vec není . Potom som ja tá najhoršia. Neviem či mám na to kašľať alebo im prehovoriť do duše že to není Okey .

kvietok2012
29. dec 2023

Maju pravdu....nie je to tvoja vec...

janai1
29. dec 2023

A čo je teba do toho? Staraj sa o svoj vzťah

maca1984
29. dec 2023

Tu to teda dnes dobre " ide".
Čo tak starať sa o seba ?

sante81
29. dec 2023

Teba by som za kamarátku nechcela. Staraj sa o seba. A možno iba závidíš 😂

suesana
29. dec 2023

Majú pravdu, je to ich vec. To, čo je normálne pre teba, nemusí byť normálne pre nich. Ak to obom vyhovuje a ani jeden netrpí, tak je všetko v poriadku. Ak ti to z nejakého dôvodu prekáža, tak si to musíš už vysporiadať v sebe, neprenášaj to na nich.

zorkahorka
29. dec 2023

Veru tak. Nestaraj sa. Ved oni tak nebudu fungivat naveky.
Momentalne im to tak vyhovuje a hotovo

doriiis
29. dec 2023

Vidím,že cez prázdniny je dlho nie len študentom,ktorý hľadajú všetko,do čoho sa dá pichnúť,ale že to lezie na mozog aj iným.😂
Autorka keď by si si rada vrzla s dotyčným priateľom kamošky,tak mu to povedz.Inak si asi radšej zametaj svoj prah

barbora0308
29. dec 2023

Zase vymyslena tema...resp. neverim, ze dospely clovek nema nic lepsie na robote, ako riesit a rypat sa vo vztahu inych 🤦.

stanulienkat
29. dec 2023

Troll😏

martinka13
29. dec 2023

A čo Teba do toho?

lavender94
29. dec 2023

Verím, že toto je vymyslené. Ak nie, tak naozaj nerozumiem tomu prečo sa do toho staráš

1gramofon
29. dec 2023

Nebudeš ty jedna z tých co sa tvári aká je super kamoška, ide každému radiť, ale radšej keby sa o seba starala? Je dospelá. Ak spraví chybu, tak to tak ma byt, má ju spraviť a niečo sa naučiť. Preto nechápem ako si môžeš toto dovolovat. Staraj sa o seba

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maca1984
29. dec 2023

Nahláste to, sa tu zas niekto nudí.

chiarisimo
29. dec 2023

Tak zbehni "na kávu" s jej chalanom 😂

lenka2710
29. dec 2023

Co tebe nepríde normálne, pre druhých je to ok a opačne! Ja sa snažím rešpektovať každého a to isté chcem od ostatných! Život je len jeden a každý má právo si ho prežiť ako sám uzná za vhodné a keď zakopne, nuž bud sa z toho poučí alebo si pôjde stále svoje

alex49
29. dec 2023

teba do toho nič, povedala si svoj názor a to je asi tak všetko čo môžeš spraviť.

ivik4
29. dec 2023

A Tato tema bola zalozena len preto aby sa tu štekalo 😃

minenkak
29. dec 2023

Čo zle je na ich vzťahu

rebrambora
29. dec 2023

Je to okay, ak je to pre nich okay.

domkakvet
29. dec 2023

Presne ako pisu, staraj sa o seba.