Moja kamarátka ma tvorený vzťah z jej priateľom . A mne sa to proste nepáči!! Nepríde mi to normálne. Chodi si na randíčka a do kina s jej kamarátom. A jej priateľ si tiež vypisuje s hocikým. Keď sa to snažím riešiť obaja ma odbiju že to moja vec není . Potom som ja tá najhoršia. Neviem či mám na to kašľať alebo im prehovoriť do duše že to není Okey .
A čo je teba do toho? Staraj sa o svoj vzťah
Tu to teda dnes dobre " ide".
Čo tak starať sa o seba ?
Teba by som za kamarátku nechcela. Staraj sa o seba. A možno iba závidíš 😂
Majú pravdu, je to ich vec. To, čo je normálne pre teba, nemusí byť normálne pre nich. Ak to obom vyhovuje a ani jeden netrpí, tak je všetko v poriadku. Ak ti to z nejakého dôvodu prekáža, tak si to musíš už vysporiadať v sebe, neprenášaj to na nich.
Veru tak. Nestaraj sa. Ved oni tak nebudu fungivat naveky.
Momentalne im to tak vyhovuje a hotovo
Vidím,že cez prázdniny je dlho nie len študentom,ktorý hľadajú všetko,do čoho sa dá pichnúť,ale že to lezie na mozog aj iným.😂
Autorka keď by si si rada vrzla s dotyčným priateľom kamošky,tak mu to povedz.Inak si asi radšej zametaj svoj prah
Zase vymyslena tema...resp. neverim, ze dospely clovek nema nic lepsie na robote, ako riesit a rypat sa vo vztahu inych 🤦.
Troll😏
A čo Teba do toho?
Verím, že toto je vymyslené. Ak nie, tak naozaj nerozumiem tomu prečo sa do toho staráš
Nebudeš ty jedna z tých co sa tvári aká je super kamoška, ide každému radiť, ale radšej keby sa o seba starala? Je dospelá. Ak spraví chybu, tak to tak ma byt, má ju spraviť a niečo sa naučiť. Preto nechápem ako si môžeš toto dovolovat. Staraj sa o seba
Nahláste to, sa tu zas niekto nudí.
Tak zbehni "na kávu" s jej chalanom 😂
Co tebe nepríde normálne, pre druhých je to ok a opačne! Ja sa snažím rešpektovať každého a to isté chcem od ostatných! Život je len jeden a každý má právo si ho prežiť ako sám uzná za vhodné a keď zakopne, nuž bud sa z toho poučí alebo si pôjde stále svoje
teba do toho nič, povedala si svoj názor a to je asi tak všetko čo môžeš spraviť.
A Tato tema bola zalozena len preto aby sa tu štekalo 😃
Čo zle je na ich vzťahu
Je to okay, ak je to pre nich okay.
Presne ako pisu, staraj sa o seba.
Maju pravdu....nie je to tvoja vec...