Ahojte. Randim s muzom ktory je dost fajn. Vzdelany, mily, inteligentny. Ma vseobecny rozhlad, je zodpovedny. Ma vlastny byt a auto. Chodi do prace kde sefuje ludom. A teraz jeho partia kamaratov. Gambleri, fetaci, nezamestnani, alkoholici a hulvati. Proste stoka. Velmi ma chce zoznamovat s kamosmi ale my sme tam dvaja pri nich akoby sme zabludili. Ze tam nepatrime. Ja si ani neviem najst kamaratku medzi ich priatelkami. Neviem o com s nimi kecat. Ja nechcem vyzerat povrchne ale ja som elegantna zena. On nepije, nefajci…no nehodi sa k nim. A on aj ked je muz ku mne, tato jeho particka je taka poulicka chazka a ja popravde neviem ako sa k tomu postavit.
Rovný rovného si hľadá. To platí aj pri výbere kamarátov.
@thereisabear bojim sa aby sa neurazil. Dal mi najavo ze to pre neho vela znamena ze sa s nimi zoznamujem ked som raz odmietla ist s nimi von.
Asi spoločná minulost... co zrovna dobre neznie...
@koniarova to vobec. On si so mnou ani pohar vina neda. Nikdy nepije, vlastne vzdy im robi sofera.
@anjelicek26 To zas ano, akoze chapem ze sa dlho poznaju od zakladky. Ale oni su uplne inde nez on.
On je prave baby taky skor hanblivy. No uprimne novych kamosov si asi uplne nevie najst. Ale toto udrziavat len preto aby nejaki boli.
To je jedno, či si víno dá,alebo nie. Ale teší ho byť v ich spoločnosti a je úplne jedno prečo. Bude ti to vadiť vzdy a stále. A nijako to nevyriešiš. Vyberie si ich.
Asi ich pozna od mladosti mozno od detstva. On sa niekam posunul, oni nie, ale stale maju to kamaratstvo
Ono zas abstinujúci alkoholik si nikdy nedá zo žiadneho alkoholu ani glg,životná skúsenosť.A nepáči sa mi výraz "stoka",nikto nikdy nevie kde a kedy sa ocitne.
Nooo ak ma kamosou feťákov, tak by som si bola ista, ze si sem tam s nimi da.
a tí jeho kamaráti sú okrem toho že pijú aj hlúpi? lebo mnoho takýchto, nazvime ich voľnomyšlienkárov, nie sú hlúpi. len nedodržiavajú pravidlá…
@tulipanik12 on neni abstinujuci. Nikdy nepil. Maximalne prilezitostne.
@betulinka1 neda. Proste v tomto mu verim. Vravel ze travu mal raz v zivote.
@biba_18 hlupy asi uplne nie. Ale zodpovednost nula, hlupe poznamky a tak.
@tulipanik12 no ja tu stoku myslim ze si taky zivot vybrali vies. Ja nesudim ludi v tazkych zivotnych situaciach. Oni nie su v takej. Proste takto chcu zit.
@tulipanik12 vieš čo je stoka?
chcú takto žiť. poznajú sa od mlada, od detstva, nie sú hlúpi, nezaťažujú ho svojimi problémami, vypne pri nich. nechce žiť ako oni, len pri nich vypne…
Ja už nie som najmladšia,no podľa toho čo píšeš sa s ním nepoznáš dlho,takže pamätaj nikdy nemôžeš dať za nikoho ruku do ohňa.
@zmrzlinka2021 nehrajme sa na slovicka. V mojom okoli tak kazdy vola tento typ ludi.
@tulipanik12 poznam ho 5 rokov. Randime zopar tyzdnov.
@tulipanik12 prave teraz asi viem pochopit niektore nezhody s jeho byvalou. Preco boli.
Ja by som mu o mojich obavách povedala.
Snáď už nie rada,ale konštatovanie čas všetko ukáže.Ak budeš chcieť,prispôsobíš sa mu,nemyslím si však,že to môžeš čakať aj v opačnom garde . . .
podla mňa sa budete skrz týchto kamošov iba hádať.A ešte po čase, ak už budete spolu náhodou dlhšie ked to prvotne nadšenie zo vzťahu opadne a bude sa doma dlhšie nudiť tak mu budú náhodou prednejší možno pred tebou a tam bude utekať stále.Tak amen tma.Len hádky z toho kukajú.Toto nevidím ružovo takýchto kamošov
@koniarova poviem. Len musim najst spravny sposob. Aby sa ho to nedotklo.
ja vám poviem príbeh - môj brat má všelijakých takých kamarátov, on je abstinent, už roky nepije, ale kamarátov má takých , aj jednoduchších, a oslavoval okrúhliny v takom pajzli že strach. išla som z práce cestou pozrieť že kde to je. pozerali tam na mňa štamgasti jak na zjavenie - tiež chodím do práce nahodená … a na narodkách všetko fajn. aj o koláče sa postarali, aj program urobili, ja som sa fakt bavila, aj keď by sa nikdy nestali moji kamoši, bola som schopná s nimi stráviť večer v pohode. a samozrejme som sa navliekla do riflí, nešla som tam v šatočkách…
@tulipanik12 no tu fakt asi len cas ukaze. Prave co som si vsimla ten rozdiel ze jeho ex urobila to ze sa odula a nekomunikovala. A on zas vobec nevie celit takej situacii a tak to nakoniec aj tak dopadlo. Ja som zas temperamentna, ja sa pohadam…sice zatial to vnimam akoby som mala len monolog ale po hadke vidim zmenu. Zda sa mi ze pre toto mu ja viac sedim lebo sice sa utrhnem a “kricim” ale vie co ma robit. Teds z jeho pohladu.
@biba_18 dam tomu sancu. Akoze tiez nechcem byt za fiflenu. Len tak uvazujem.
veď sa nemusíš s nimi kamarátiť. len ich skús akceptovať ( pokiaľ tam nebude niekto vyslovene ** uj čo by bol nebezpečný pre seba alebo pre teba…)
Ahoj, ty nahodou nerandis s mojim exmanzelom?
Mimochodom, preto sa kamarati s takymi, lebo aj on berie nejake drogy, resp.bral....ale ked ma tazke ziv.obdobie znova zacne brat.
Moj manzel mal 41 ked som sa s nim rozviedla, uz 3.x zacal drogovat. Radila som sa pred tym s rodinou, moj krstny otec policajt uz na dochodku povedal, ze zaklad celej odvykacky je, ze sa nevrati do tej istej spolocnosti, ked vyhladava stale tych istych ludi, tak znova a znova zacne s drogami a niet sa o com bavit, najlepsi bude rozvod.
Podotykam, jeho tazke ziv.obdobie bolo, ze sa od dobroty nudil.
Nie nevšimol, si zaľúbená a naivna. Ľudia vedia vselico skryť. Pokial si ty nikdy s drogami skúsenosť nemala, si mimo! Hlavne ked ho poznáš krátko. Myslím keby si s nim zacala zit, videla by si rozdie v dobrej nálade normál a pod drogou. Aj tie negatíva by si rýchlo vydedukivala, z čoho sú. Takto si povieš, ach ma stres v praci rodine blabla... Lebo ty ho prakticky nepoznas 24/7 minimalne 2 roky "custaho" a potom zrazu na droge. A ver, že kamoši tiez nie, lebo on nemusi byt uplne rozbitý. Stačí tak "do nalady".
Takže si miluješ dúhu a jednorozcov tam, kde je uplne ine tajomstvo. Ta kombi nepasuje. Abstinent, nefajčí a oni fetuju? Ôk! Vies, keby si vypili, dali cigu ešte beriem. Ved nemusi nyt každý šéf ci menezer. Ale fetovanie, to uz je iný level.
Takže fesak ti zatĺkať koľko sa dá.
Opýtaj sa ho.