Ahojte, môj priateľ s ktorým žijem v spoločnej domácnosti ma asi podvádza :(
Každý deň chodí do mesta a neterka mi povedala ze v aute s jeho kamošom sa nachádzali tri baby.
Kamoš mu minule volal a povedal mu: že nech ide dole na cestu lebo ma pri sebe chlapov, tým myslel určite ženy. Povedala som priateľovi že sním idem aj ja ze ho odprevdim že sa chcem presvedčiť kto sa vtom aute nachádza... A on mi hneď začal nadávať (ID do pici, nejdem nikam) a už druhý deň sa somnou nebaví. Co si o tom myslite vy?
:D :D nechcem byt hned zla ale si sprosta ...to naco ti je nejaky mongol co sa vyvaza kade tade bohvie s kym a naco a este ta posiela do pici a nebavi sa s tebou nabuduce ked budes chcet ist s nim co ti slahne jednu ?
Presne s takym si trebalo urobit dieta
Tiez by som od chlapa ktory by mi nieco take povedal okamzite odisla...ale aj ty si divna, že chces chodit kontrolovat kto je v aute a pod..
Dufam,ze si robis kozy ze si este s nim,pravda?
Id do pici ti povedal? Tak tam aj cjod 🙂 a full service nech mu pride robiť tá nova cajocka z auta ;)
A vyser sa na nho debilka. Tiez ma moj ex podvadzal. Ked ti uz aj nadáva je to jasny znak...
Preco sa nechas urazat od nejakeho polodebila? Tolko zien dovoluje muzom spravat sa k nim ako k handram 😢 Najdi si niekoho kto ta bude na rukach nosit a nie toto.
to sa takto s tebou rozpráva? To je ale bulo...
Bože to kde takých inteligentov hľadáte? 😳
A to chceš do spoločnej domácnosti s týmto mentálnym akrobatom doniesť dieťa z pôrodnice? Ty asi tiež nie si normálna.. Miesto "porodneho" ti strelí facku? Panenka skakava..
Bože laho sa vam všetkým mudruje. Ja tiež prežívam krízu vo vstahu ono to nejde sa hneď od ľúbiť aj keď si povie ze zaslúžim si lepšie. Rozum vraví jedno a srdce druhé. A ešte ma sním drží úver sama by som to nezvládla momentálne financne
@scarletka34 ako sa da lubit niekoho kto ponižuje, id do pici, podvadzanie a podobné ? Nechapem ako sa da lubit niekoho kto ti robi zle?
@bluebriggs no každý to mame asi iné ja sa neviem s jedného dňa na druhý od ľúbiť. Hmm co by som za to dala aby som to vedela
@asia83 človek si povie radšej sama ako s debilom ale niekedy tu ženu spájajú s tým debilom úvery že sama žena by to nedala tak na výber nemá...
Posli ho tej co ma prispevok ze ma chudera velmi dobreho muza. Urcite sa potesi😁
Radšej by som bola sama jak s takýmto chlapom, akože nechápem jak sa môžeš ešte nad týmto trápiť.
Dievčatá no neviem ci je to len tak. Viete predstavte si seba ak ste vydáte že by sa vám to začalo rúcať a mali ste pocit ze vás muž podvádza ale nie istotu. Podľa mňa ani jedna nevie ako by sa cítila a zachovala. Jedna vec je povedať ja by som s takým nebola a druha vec byť zrazu v tej situácii. Tiež mi tak radili voľakedy no raz mi sestra od srdca povedala, viem ze ti teraz radím logicky a prakticky lebo u nás nebadam žiadny problém ale pravda je taká že sama neviem co by to spravilo so mnou a ako by som reagovala. Tak tak. A jedna kamarátka mi povedala v pôrodnici ďalšiu zaujímavú vec: možno aj ten môj ma zrovna podvádza len to robí dobre tak som spokojná keď nič neviem. Keby som vedela hneď by to bolo iné. Neviem ci chápete co sa snažím povedať ale kým niekto nie je v tej situácii skutočne nemôže vedieť ako sa zachová. A každý je iný.
@miniminka Táto tu nie je vydatá, takže priateľ jej nič nesľubil. Evidentne ju má v paži, nadáva jej, chodí za inými. Čo tu treba ľutovať? Že je sprostá a je s ním za takýchto podmienok? Alebo, že s ním zostáva, lebo nemá kam ísť? A že si od takéhoto nechala urobiť dieťa?
Všetko sú to len jej chybné životné kroky a ešte na tom zrejme nesú vinu aj jej rodičia, ktorí dopustili, aby bolo ich 19 ročné decko v takýchto sračkách. V tomto veku sa má dievča doma učiť na maturitu, nie túlať sa po spoločných domácnostiach s kdejakým chlapom a spávať s ním bez ochrany.
Táto tu? Je horšia ako tie co uzavreli manželstvo?
@miniminka Horšia možno nie, ale určite naivnejšia a hlúpejšia. Môžu rodiť aj mladé dievčatá, ale do iných, lepších podmienok (už len kvôli tomu dieťaťu) a naopak, aj iné dievčatá sa môžu zapliesť s podobnými dementami, ale nemusia tento vzťah-nevzťah hneď korunovať dieťaťom. V 19tich mala ešte na všetko čas.
@heleninamama práve môžu a nemusia, no nemyslím ze je odsúdenia hodná táto slečna, každý zalubeny predsa vstupuje do partnerstva ci manželstva s tým ze to bude do konca života, či?
@miniminka Chápem, že ju chceš obhájiť, ale zbytočne. Určite, človek ide do vzťahu s tým, že to vydrží navždy, ale ani v najväčšej zaľúbenosti by dievča, najmä 18 dievča, nemalo zabúdať na ochranu.
A aspoň najprv trošku poznať, s kým som si to začala, kým sa k nemu nasťahuje a urobí také závažné rozhodnutie, ako je dieťa. Neverím, že tento partner bol pred tehotenstvom jemný nežný intelektuál, ktorý si vážil svoje dievča a ženy všeobecne. Zrejme bol aj predtým mladý a rozbujačený a žena s dieťaťom bolo to posledné, po čom túžil. A teraz sa jej potrebuje zbaviť, tak skúša, koľko znesie... No bolo jej toto treba?
Povedal Ti, citujem: Iď do p.... Tak sa zbaľ a choď. Nestrácaj čas špehovanim chrapúňa. Budeš mať pokoj a šancu stretnúť minimálne niekoho slušnejšieho.