Môj partner pohŕda ľuďmi a mnou

23. jún 2024

Môj partner pohŕda ľuďmi i mnou. Požičiava si peniaze v zrelom veku a čuduje sa, že už to ľudí vrátane mňa neustále nebaví. Neviem, či to so mnou znáša len kvôli vlastnú prežitiu, alebo ma má i rad, ale asi nemá a mňa to vnútorné ničí. Neviem však odísť, lebo nikoho nemám, som sama. Keď sa mu človek snaží úprimne v dobrom vysvetliť ako to je, urazí sa. Všetkých radšej od seb odloženie,. Už neviem ako ďalej, som absolútne vystavená, a začínam už i myslieť na samovraždu ako nevidím východisko v tejto svojej bolesti, pretože odísť s jeho pohrdnutim, kritikou a nezaujmom ma zničí.

pribinak
23. jún 2024

Otázka: prečo je takýto chruňo tvojim partnerom?

Radšej by som bola sama ako s ním

dadis
23. jún 2024

Radsej budem 50 rokov sama, ako byt s takymto clovekom, ktory by ma az k sebevrazde dohanal

mojemenonikto
23. jún 2024

To si iba myslíš, že si sama. Pozri sa okolo seba, určite tam je niekto, kto ti dokáže pomôcť. Alebo sa s nikým iným nestretneš? V práci, susedia? Niekedy stačí urobiť prvý malý krok a dostať sa zo začaroveného kruhu.

medda_beda
23. jún 2024

Za deň ti nájdem 10 takých chruňov.
Fakt by si bez hentoho tu nevedela žiť?

som_realistka
23. jún 2024

Prečo si s ním? On si požičiava v kuse peniaze, teda nevie prežiť sam a ty sa bojíš poslať ho do hája? Uvedom si, že ty bez neho prezijes, on je iba pijavice. Tým ze ti dáva najavo pohŕdanie a ma blbé reči, vzbudzuje zámerne v tebe výčitky a ubíja ta, lebo vie ze bez teba a tvojej pomoci je v keli. Kopni ho do zadku, on sa pokúsi nalepiť na niekoho iného a ty si zariad svoj život.

som_realistka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
23. jún 2024

Ale prosím ťa samozrejme, že bez neho prežiješ. Aj keby si mala suchý chlieb žuť a deliť sa o bývanie s tromi ľuďmi.

zooeynka
23. jún 2024

Este napis ze mas 35 rokov a citis sa stara a ze si uz nikoho nenajdes....trafila som?

koniarova
23. jún 2024

Výborná partia. 👍👍Neempatický chuj bez peňazí, ktorý tebou pohŕda. Smelo do toho. Aj dieťa treba urobiť,aby si aj jemu posrala život. Keď ti tvoj posratý nestačí.

gribka1
23. jún 2024

Nechápem dôvod, prečo nebyť sama?

vilma7
23. jún 2024

A to sa kvôli tomuto chceš akože zabiť? Nájdi si aspoň lepší dôvod...;)

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz