Môj partner pohŕda ľuďmi i mnou. Požičiava si peniaze v zrelom veku a čuduje sa, že už to ľudí vrátane mňa neustále nebaví. Neviem, či to so mnou znáša len kvôli vlastnú prežitiu, alebo ma má i rad, ale asi nemá a mňa to vnútorné ničí. Neviem však odísť, lebo nikoho nemám, som sama. Keď sa mu človek snaží úprimne v dobrom vysvetliť ako to je, urazí sa. Všetkých radšej od seb odloženie,. Už neviem ako ďalej, som absolútne vystavená, a začínam už i myslieť na samovraždu ako nevidím východisko v tejto svojej bolesti, pretože odísť s jeho pohrdnutim, kritikou a nezaujmom ma zničí.
Radsej budem 50 rokov sama, ako byt s takymto clovekom, ktory by ma az k sebevrazde dohanal
To si iba myslíš, že si sama. Pozri sa okolo seba, určite tam je niekto, kto ti dokáže pomôcť. Alebo sa s nikým iným nestretneš? V práci, susedia? Niekedy stačí urobiť prvý malý krok a dostať sa zo začaroveného kruhu.
Za deň ti nájdem 10 takých chruňov.
Fakt by si bez hentoho tu nevedela žiť?
Prečo si s ním? On si požičiava v kuse peniaze, teda nevie prežiť sam a ty sa bojíš poslať ho do hája? Uvedom si, že ty bez neho prezijes, on je iba pijavice. Tým ze ti dáva najavo pohŕdanie a ma blbé reči, vzbudzuje zámerne v tebe výčitky a ubíja ta, lebo vie ze bez teba a tvojej pomoci je v keli. Kopni ho do zadku, on sa pokúsi nalepiť na niekoho iného a ty si zariad svoj život.
Ale prosím ťa samozrejme, že bez neho prežiješ. Aj keby si mala suchý chlieb žuť a deliť sa o bývanie s tromi ľuďmi.
Este napis ze mas 35 rokov a citis sa stara a ze si uz nikoho nenajdes....trafila som?
Výborná partia. 👍👍Neempatický chuj bez peňazí, ktorý tebou pohŕda. Smelo do toho. Aj dieťa treba urobiť,aby si aj jemu posrala život. Keď ti tvoj posratý nestačí.
Nechápem dôvod, prečo nebyť sama?
A to sa kvôli tomuto chceš akože zabiť? Nájdi si aspoň lepší dôvod...;)
Otázka: prečo je takýto chruňo tvojim partnerom?
Radšej by som bola sama ako s ním