Moj muž mi pripada akosi zmeneny ani sa somnou nerozprava stale je na telefone nechce mi pomahat ani zo synom väčšinou ma chce iba keď chce sex a ked mu poviem že ma chce len na to tak sa urazi poraďte mi čo mam robit? 🤔🤨😏
Že tvoj muž má pravdepodobne milenku
@sheila121 keď sa snim o tom rozprávam hovori že si vymýšľam že to nie je pravda že ma ľúbi a tak .....a ten sex vždy ma presvedčí že mu neodelam 🙄no lenže on je potom na mna zas taky chladný aj po tom rozhovore alebo sexe
@denisah6 do prace nechodi je na pnke stav sa mu už zlepšil keď ide k doktorom vzdy chce aby som snim isla sam nejde.. takže pracovne a zdravotne to nebudú 😶
Tazko povedat co sa stalo. Nevieme aky mal zdravotny problem a nepozname ani vas vztah. Nic ineho len sa o tom rozpravat
@linduska85 zahľadel sa do inej a pri sexe si prestavuje ju. Zial. Skus meniť zaužívané zvyky alebo vlasy a uvidis co on na to. S chlapom málokedy pohnú rozhovory, skor skutky…
@linduska85 ahoj mozem ti napisat? Som natom takisto😒
@kiarika1 jasné môžeš
mam to podobne
Skús to zatiaľ nechať tak , nejak extra do neho nevrtať , možno má v hlave nejaké starosti, ktorými teba nechce zaťažovať, možno práca alebo niečo podobné , a možno niečo úplne nepodstatné , preto o Tom radšej nehovorí . Do týždňa bude možno po zmene jeho nálady a všetko sa vráti do starých koľají 😊.
Nerob si aj ty zbytočne hlavu z veci , z ktorých netreba .
Človek má niekedy sprosté obdobie, kedy ho nič nebaví a rozmýšľa nad veľa vecami a zároveň nad ničím . Má náladu pod psa a pritom bezdôvodne , ale vždy výjde opäť slnko a je dobre 😊😊