Ahojte - dozvedela som sa , že moj manžel vyhľadáva ženy na sociálnych sieťach. Vymieňa si s nimi nahé fotky , vypisuje , dohaduje stretnutia . Ako by ste reagovali ?
@levandullaa Rozviedla by som sa, nevedela by som mu odpustiť 😒
@levandullaa to sa vážne pýtaš alebo ako? Žena maj trochu sebaúcty preboha
Kopni ho do riti ... načo Ti je taký "chlap"?
@levandullaa
akoze im posiela svojho vtaka???? no v prvom rade by som ho zhukala, vysmiala a potom kopla do riti
@levandullaa a ako si reagovala ty?
@levandullaa Určite nie je chlap pre teba. Máš na viac, vytiahla by som ho von a za tie jeho vajká rovno do prievanu. Ak chce byť slobodný, tak neh je a ty si začni užívať aj bez neho😇🖐️
neviem sipredstavit, ze zena ako ja, uplne bezna a hlavne davno dospela by poslala hole cecky dakemu neznamemu 🙂 to nebudu bezne matky ze
@levandullaa pýtaš sa na reakciu... ukončila by som to s ním
@levandullaa pošli mu svoje🙂išla by som ku gynekológovi či mi niečo domov nepriniesol.Je to smutne
Ejha kufor by mal už pred dverami.
Kamoškin manžel robil to isté, už je z neho dávno ex. Tam nie je čo riešiť, alebo?
Nie mladé, ale práveže poniektoré uchylačky v strednom veku a aj staršie číhajú na takých trtkov a posielajú kadejaké fotky a dúfajú, že ich ešte niekto v ich veku pretiahne, alebo si chcú spestriť nudný sex mužom s niekým do partie. Nielen muži sú skazení,
@katkati 😀
@katkati ale vystihla si to teda 🙂
@levandullaa je mi to ľúto keby ťa mal rád nerobil by ti takéto veci nestojí za to sa pre takého trápiť
tým ti tvoj partner dáva jasne najavo, za čo ťa má.. ja osobne by som reagovala rozvodom, hnusí sa mi taký človek a v prípade, že na tie stretká aj reálne chodí, nechala by som sa venerologicky vyšetriť... 🤨
@katkati presne boli to väčšinou - stredný vek až staršie, výzor nič moc až škaredé a niektoré aj vydáte
@riderka1 podľa komunikácie určite bol na nejakých ...hnus
@levandullaa Tak vidíš, má sám so sebou nejaký problém. Vrana k vrane sadá. Určite chce s tebou zostať, ale odbavovať sa chce na takýchto chuderách.
Adios.....
@levandullaa tak potom si chce vrznúť a u takých uspeje....
samozrejme je to vo vzťahu neprístupné...možno by stálo ale minimálne za zamyslenie, či je váš sexuálny život v poriadku...niekedy človek hľadá inde to čo mu doma chýba...
Ja som sa na základe tohto rozviedla. Nečakaj ani sekundu taký chlap sa nikdy nezmení. Mali sme spolu dve malé deti ale neľutujem ani sekundu. Zaslúžime si žiť dôstojne nie s takým čo zasuva inde.
Možno hľadal inde ,čo mu doma chýba ,ale predsa má ústa ,aby ontom hovoril najprv so svojou ženou ...alebo trpí nejakým komplexom..doma nie je schopný uspokojiť svoju ženu a potrebuje si svoju mužnosť dokazovať tým ,že zasunie do nejakej chudery ,alebo mu nejaká pochváli vtáka ...ozaj úbožiak .Určite si toto nezaslúžis..pekne mu oobal veci a nech ho prichýli niektorá z tých krásavic😉
@levandullaa išiel by jak handra
....