Môj ex má už rok priateľku,a stále flirtuje somnou v správach.jeho novú poznám len trocha mám jej to pov dať nech si dáva bacha? Určite píše viacerým
A ty s ním prečo flirtujes, keď vied že má priateľku? Si s tým ok? Nepripadás si ako zadné dvierka?
Tak si to otoc a predstav si ze mas rok vztah s jeho ex ti povie ze s nou flirtuje, a ze si mysli iste nie len s nou..
@pribinak ja si skôr robím z neho srandy
Nie
Nerozvíjať nič - ani flirt ani komunikáciu s frajerkou
Absolútne ignorovať a držať si svoju uctu a nerobiť ani zlo medzi nimi
Ak máš ciste svedomie nemáš dôvod rozvíjať flirt ani zasahovať do ich vzťahu napr tým že jej to povieš. Nech si sami nastavia hranice aj dôveru
No neviem či tomu niekto okrem teba verí
Skôr by som povedala že asi ešte v niečo dufas
@pribinak ja som ho nechala takže nie
Ty s nim k comu takto komunikujes? Asi som fakt uz staromodna.
Jaj, čo bolo to bolo, teraz má inú za teba a možno si ani neuvedomuješ ale potichúčky ziarlis
Keby si bola ok, tak by si nemala potrebu si s ním vypisovať keď vieš že má inú
A tebe to není blbé? Podávať si ho ako použitú ponožku. Tak keď ho raz nechcem tak mu ani neodpíšem 🙂 dvíhať ego si môžeš aj inak.
@pribinak ja len odpisujem
A prečo? Nevieš si dať stopku? Nejaký dôvod to odpisovanie ma
Kazda normalna zena so stipkou sebaucty by ho uz mala davno bloknuteho
@gladys_07 a prečo má neblokne on....ja nič zle nerobím ja som single
A ty naco flirtujes s exom? Dvihas si tym sebavedomie alebo si potrebujes dokazovať ze napriek tomu ze uz s tebou nie je, ta stále chce ci ako?
Ty si riadny alibista. Podporujes ho vo flirtovani este si nahovaras ze zo srandy a chces to povedat jeho frajerke 😇Aby bol free pre teba ? Lebo iny vyznam v tom nevidim.
Ked suka neda, pes ne.ebe, to si zapamataj. Neflirtoval by s tebou, keby si sa nepodkladala ako spinava handra. V zivote je len malo zufalejsich veci ako drazdit exa, ktoreho si (vraj) ty nechala…
vymyslene
si rovnako hlúpa ako aj on.
A dôvod ,prečo sa s ním bavis ty ? Keď ste sa rozišli ..neviem preco mu dávaš priestor na flirtovanie .Muž si dovolím žene iba toľko,koľko ona sama povolí ,aby si dovolil.Preco rázne nepovieš jemu ,že je to nevhodné alebo neprestanem na tie jeho správy reagovať ? Alebo potrebuješ niekomu dokázať,že si lepšia ako jeho terajšia frajerka ? Ak jej to aj povieš pravdepodobne ta bude mať za kravu ,ktorá sa s rozchodom nevyrovnala ..
Neviem ci jej to mas povedat, ale ani netusim dovod na flirtovanie s exom. Ale nemusim vediet vsetko.