Ahojte, som cca 2 roky po veľmi ťažkom rozchode. Veľmi mi ublížil (nebola to nevera) a veľmi dlho som sa trápila. Už som stým vyrovnaná. Avšak môj bývaly priateľ sa mi hocikedy len tak ozve. Dnes mi napísal opäť sms, že urobil chybu a chce sa somnou stretnúť. Ja nemám záujem, neviem ako mu to už inak naznačiť. Aj mi chýba, ale viem, že 2 x do tej istej rieky vstúpiť nechcem a nechcem už zažívať to, čo som zažívala a viem, že by som sa cez to nepreniesla. Aj vám písal váš ex aj 2 roky po rozchode ? Ja mu neodpisujem, nechcem byť sviňa, keď vidím, že ho to trápi, ale keď som sa ja trápila, nepozeral na mňa..Prečo to robia ? Nechápem..vždy, keď mám to najlepšie obdobie tak mi príde od neho sms
Prečo si ho neblokneš? Ublížil ti, nemáš už záujem...konečná. On sa s tým musí vyrovnať sám
@alexas56 aj.mne pisal. Dokonca, kontaktoval aj mojich rodičov, posielal im darčeky. A mojej mame napísal list, že má chce požiadať o ruku, nech mu pomôže vybrať prsteň. Kontaktoval mojich známych. Dokonca sa chodil prechádzať popred nás dom. A to, býval 800 km od nás. Sem tam mi ešte písal..ja som.ho úplne ignorovala. Trva to dodnes. Nikdy nezabudne na sviatok. A je to už 18 rokov
@alexas56 je problem mu zavolat a povedat, ze nemas zaujem o ziadny kontakt s nim a poziadat ho aby ta uz nikdy nekontaktoval?
A potom nasledne si blokni v telefone moznost aby ti volal a pisal a vec je vyriesena.
Zistil o co prišiel, blokni a nevšímaj si ho..
Moj to robil asi rok.. Myslim ze preto ze sa s tym nevedel vyrovnat.. Ja som obcas aj reagovala, snazila sa aby sa uz posunul dalej, raz sme si aj tak dlhsie volali lebo som mala pocit ze chce nieco riesit vážnejšie, inokedy som ho ignorovala.
Pri poslednom telefonate som sa mu snazila oznamit ze sa stahujem s partnerom a ked sme sa zasnubili tak napisal len ze nech som stastna a odvtedy je pokoj.. Ak ti ublizil tak by som len napisala 1 sms ze teda si nezelas aby ta kontaktoval a blokla..
Dvakrat do tej istej rieky nevstupis lebo po dvoch rokoch je to uz ina rieka, ty si ina, on je iny. O tomto je to uslivie a nie o tom, ze druhykrat nedas sancu tomu istemu cloveku ved to nema logiku. Ale ratam s tym ze nepochopis
@alexas56 presne toto iste som mala ja… vedel ako mi ublížil, nerozišli sme sa v najlepšom a stále sa mi ozýval aj po rozchode. Potom som mu už raz vysvetlila že nech má nekontaktuje lebo ho všade zablokujem a budeme sa chovať kľudne ako malí voci sebe ak chce. Tak potom sa ukludnil,,, urobil to znova, v tom čase som už začínala niečo nové, tak som si ho bez milosti zablokovala. Boli sme spolu zopár rokov a jasne že mi aj bolo smutno že nevedel pochopiť že mi stále ubližuje lenže ja som taká že by som bola schopná mu odpustiť a to presne chcel docieliť. Potom som ostala sama, další vzťah mi nevyšiel a on sa nejak zas pripomenul ako keby to vycítil, ale z iného čísla mi začal písať, dal si súkromné cislo, prezváňal ma nevedel to pochopiť…. Strašne niečo. Pomohla mi až zmena čísla a kúpa nového telefónu.
@alexas56 ano, aj mne byvaly pisal aj 2 roky po rozchode. Potom som ho uz blokla, inak by sme sa ani jeden z nas nepohli dalej. Zial inak to nejde. Je to aj pre jeho dobro.
Robia to, lebo veria, že získajú späť stratené. Aj minule tu čosi v takom duchu radil chlap chlapovi. Ak o neho skutočne už nemáš záujem, tak mu to povedz. Ticho sa dá vysvetliť rôzne.
@alexas56 miesto stazovania sa musis aj ty konat.
Nie pasivne cakat, ci sa to zmeni podla tvojho zelania. A ked nie, tak byt nestatna a zalovat sa, ze vzdy ked mas lepsie obdobie, ako na potvoru sa ozve on.
Bud ho teda zablokuj. Alebo mu uprimne odpis, ze nemas o neho uz zaujem, jeho spravy ta otravuju a mal by sa konecne pohnut dalej v zivote a prestat sa obzerat do minulosti.
Ibazeby si sa ho vlastne nechcela az tak velmi vzdat.
Nechcela uplne razne definitivne pretrhnut to byvale puto. Ale s tym si musis v sebe urobit poriadok sama.
Preco naznacujes? Take veci treba priamo povedat. Ked sa on nezaujimal vtedy, nie je tvojou povinnostou sa zaujimat teraz.
Ja by som ho len ignorovala/zablokovala. Ak sa mu ozves, je mozne ze to vyuzije na iniciovanie konverzacie, tomu by som sa chcela vyhnut aby to neotvorilo stare rany. Drzim palce.
Chlapovi niečo naznačovať, to je hneď odsúdené na neúspech, to proste je celé zle, to viem aj u nás, že proste keď niečo tak to treba jasne povedať, inak nepochopí 🙂
dakujem baby za vsetky rady🙂
Drzim palce, i ked niekedy to tym chlapom nedocvakne ani ked zena hovori tak priamo ako to len ide 🙂
@alexas56 Nenaznačuj, vyjadri sa jasne a priamo.