Môj dospelý syn ma nenávidí

26. aug 2023

Mám dvoch synov 25 ročného a 32r.
Manžel už nežije bol alkoholik ja som synov vychovala všetko som vždy platila sama😔 veľmi ľutujem že som viac ako 25 rokov tak žila a nerozviedla sa. Nevedela som si predstavit žiť sama ako to zvládnem atď. bola som veľmi hlúpa. Mladší syn bol vždy rebel a staršieho som asi vždy brala vážnejšie ale neuvedomila som si to. Mala som ho ako 38 ročná.. starší syn už má svoju rodinu bývame len 10km od seba navštevujem ho často. Mladší syn sa nikdy nezaujímal o baby ani nemal ešte priateľku..posiluje stará sa o seba je fešák normál chalan skôr introvert.. cítila som niečo stále čo keď.. už som ho nevidela týždeň😔 Naposledy doma bol v sprche a moja zvedavosť zobrala som mobil pozrela whatsApp a nevedela som čo mám robiť cítila som hnev prečo môj syn je na chalanov kde som urobila chybu. Mal tam veľmi veľa správ od nejakeho Dávida nečítala som všetko nedalo sa revala som. Syn prišiel do izby videl ma zobral mobil a vrieskala som povedala som mu toho dosť čo som nemala ľutujem to veľmi.. obliekol sa odišiel preč a neviem čo mám robiť nedvíha telefon x krat mu volám každý deň pišem sms. Píšem anonymne hanbím sa za seba:(

barbora0308
26. aug 2023

Toto znie ako namet na novy Netflix serial 🙈

iwesska
26. aug 2023

Sorry,ale hrabat sa 25r.synovi v telefone,aby si zistila,ci ma babu je vrchol. Este mu aj vynadat za to 🙈Ja by som sa tiez zobrala a odisla. A co,ze je na chalanov? Asi vedel ako by si zareagovala,preto ti to nepovedal sam. No uz asi jedine mu napisat mail,kde si vylejes srdce a dufat,ze si ho precita.

babulkomale
26. aug 2023

Vážne toto? 🤦

simsalabim
26. aug 2023

Nerozumiem, je teraz iny clovek, ked vies, ze je na chlapov?

veronikaszabova
26. aug 2023

Osobne nechapem, co ta viedlo k tomu, ze si mu lustrovala mobil 😳😳😳 to je ale ze brutal cez ciaru.
Moj syn ma 14r a do mobilu mu neleziem. Chudak chlap, ziadne sukromie 😳

barbora0308
26. aug 2023

@babulkomale pochybujem..podla mna vymyslene.

zuzubb007
26. aug 2023

No budes rada, ak sa ti este dakedy syn ozve, ako 25 a to vazne vziat mobil? logicky nemal baby co si si myslela, to ti muselo docvaknut aj bez zobratia mobilu, a navrieskat to ma aky zmysel? Ked je raz na chlapcov tak tak je, ako matka si mu mala povedat a podporit ho, ma narok mat rad koho chce, a ano mala si od muza odist na zaciatku mozno by si teraz nebola taka

nikpa
26. aug 2023

To sú silné slová, že ťa nenávidí ale určite je veľmi nahnevaný. Okrem ospravedlnia potrebuje od teba aj tvoje prijatie. Prijatie toho aký je a to bez výhrad. Je to tvoje dieťa, chápem sklamanie a šok. Tiež som matka dvoch synov a milujem ich so všetkým, aj s ich chybami, rovnako ako oni mňa.

triss83
26. aug 2023

Ruku na srdce ❤️, ako matka si určite podvedome vedela, že syn je gay. Oni majú iné vyžarovanie, inak komunikujú s okolím, sú citlivý,je to proste na nich vidieť, že sú inak orientovaný. Si s ním každý deň 25 rokov, musela si mať indície, videla si jeho reakcie, spomeň si a uvidíš, že už dávno ti dával signály, len ty si to nepochopila.
Nič sa nedeje, miesto nevesty budeš mať zaťa. Rodičovská láska je nekonečná. Zvykneš si.

aidan133
26. aug 2023

mas sa za co

minenkak
26. aug 2023

Hanbí sa,toto spraviť dospelému človeku, ako sa on musí cítiť

betulinka1
26. aug 2023

V tych sms co mu pises si sa mu ospravedlnila? Napisala si mu do sms, ze nech lubi kohokoľvek, tak aj tak bude tvoj syn a budes ho lubit???
Zavolala by som z ineho cisla a teda riadne sa kajala.

marca12
26. aug 2023

Hlavne sa ukludni. Urcite si zazila sok po zisteni,ze je gay,nie kazdy rodic to prijme. Konala si skratovo,uz sa stalo. Ospravedln sa mu,daj mu vediet,ze ho podporis,ze hi lubis a cakaj. Daj mu cas. Aj on to musi spracovat. Skus ho pochopit,ake tazke je prijat fakt,ze je inak orientovany a este tazsie to povedat rodicovi,ktory pre to nema pochopenie. Ak s tym mas peoblem,vyhladaj psychologa. Je to taky isty syn ako predtym,tym,ze je gay sa nic nemeni. Maj otvorenu mysel a nesnaz sa ho zmenit.drzim palce,nech sa to utrasie.

olimuc
26. aug 2023

Ospravedln sa a pozvi syna a Davida na obed. Mozno je to v pohode chalan. Ak by dovliekol nejakeho 50 tnika, kt ma este rodinu a pod … narobila by som bordel. Ak je priblizne v jeho veku a normalny, tak to prijmy normalne. Neboj ak budu mat dost penazi aj vnucat sa od neho dockas

katuskamala1
26. aug 2023

Napis mu sms,ze ten prvotny sok si spracovala ako si spracovala a hanbis sa za to. Napis mu tiez,ze ho lubis bezpodmienecne a prosis ho aby sa vratil domov a mohla si ho objat a ospravedlnit sa.

dulazh
26. aug 2023

Napis synovi ospravedlnenie a zmier sa s tym.Napis mu,ze sa hanbis za svoju reakciu a vzdy je a bude tvoj syn.Chybu si nikde vo vychove nespravila.Po predychani prvotneho soku si nieco o tom nastuduj.On tiez za to nemoze.

mikadooo
26. aug 2023

Veď mu napíš, že ti je to veľmi ľúto, bol to prvotný šok a ľúbiš ho takého aký je. A potom holt čakaj. Nechápem ako môže niekto svoje decko odsúdiť za základe sexuálnej orientácie. A ešte si sa mu hrabala v mobile... Kto vie, čo všetko ešte sa nazbieralo, že už nemá záujem o kontakt s takouto matkou. V živote by som si to nedovolila, čítať súkromnú konverzáciu môjho dospelého dieťaťa. (Pokiaľ nejde o život ohrozujúcu situáciu). Kto vie, čo všetko si ešte kontrolovala, vypytovala sa a "sondovala". Možno je aj rád, že si reagovala ako si reagovala.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darinaslay
26. aug 2023

tak ppresne take matky ako si ty by si nemali robit deti, ja byt tvojim synom tak sa co narychlejsie snazim zabudnut na teba

darinaslay
26. aug 2023

@sheila121 a ty si v poriadku ? MATKA SVOJMU DOSPELEMU SYNOVI. ked mas deti lutujem ich a ked nemas nerob ani

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darinaslay
26. aug 2023

@sheila121 cudujes sa ? aspon mam mozog na spravnom mieste a nie niekde v pate

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darinaslay
26. aug 2023

@sheila121 sak jasne :D

luccija
26. aug 2023

Ospravedln sa a porozmýšľaj nad sebou.Ci taký či onaký je to tvoj syn.Je preto zlý človek?neviem si predstaviť ako sa musí cítiť.Byva s tebou?

mikadooo
26. aug 2023

@darinaslay sú také 🤷. Decko je ich majetok predsa, no nie? 🤷🤷🤷. Za mňa absolútne no go hrabať sa dospelému v mobile, či už môj muž alebo moje dieťa. Ak mám podozrenie, komunikujem a žiadam dôkaz, že moje podozrenie nie je správne. Ak má ten druhý čistý štít, tak si to vieme vykomunikovať. Ak však namiesto obhajoby spustí útok, že som stíhačka a podobne, tak dovi dopo. Takéto vzťahy nepotrebujem.

darinaslay
26. aug 2023

@mikadooo Uplny suhlas

januska12323
26. aug 2023

Vrieskala si na neho akože za čo?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
guudy
26. aug 2023

Dalsi troll🙄