Mohla som sa zachovať inak?

bora09
8. jún 2024

Potrebovala by som asi už názor niekoho kto nepozná ani mňa ani môjho priateľa. Ja mám 20 rokov a priateľ 25. Sme spolu aj s pár "prestávkami" skoro 9 mesiacov.
Náš vzťah je trochu komplikovaný. Je to aj o tom, že obaja bývame v inom okrese ale není to nejak extra ďaleko od seba (asi takú hodinku od seba autom) ja vodičák nemám ale chodievam za ním busom čo je tiež nejak tak. Ale aby som sa dostala k veci. Mala som ísť k nemu. Povedal, že ak to nevyjde si mám spraviť náhradný plán na víkend, nech nie som len doma zavretá. ( Není to prvýkrát čo by to zrušil lebo má toho veľa v práci) Tak som sa dohodla s kamarátkou, že ak nepôjdem k nemu pôjdem s ňou na zábavu. Keď prišiel deň D a mala som ísť k nemu tak povedal, že sa nebude dať aby sme boli spolu, a že mám ísť k tej kamarátke, a že sa mám zabaviť. Už som bola u nej nejakú dobu keď začal, že sa mu nepáči alo ma tá kamoška hucka proti nemu, a že keby on bol na mojom mieste a niekto nemá na mňa ani len dobre slovo tak by sa s ním nebavil. Tak som sa rozhodla ísť domov lebo on a jeho pocity sú mi prednejší než byť s tou kamarátkou lebo s ňou viem byť inokedy. Ako dobre uznávam je proti tomu aby som s ním vola, ale vždy sa ho zastanem. Ale išla som tak domov. A potom začal, že čo robím hluposti, že som u nej mala normálne zostať, že teraz to je ešte horšie lebo som išla domov. Takže som teraz zlá tak či tak. Čo si o tom myslíte? Čo by ste spravili na mojom mieste? A spravila som fakt zle, že som išla domov? Viem, že nemám uprednostňovať priateľa s ktorým som 9 mesiacov pred kamoškou ktorú poznám od dectva, ale je to už také kamarátstvo na hrane.

maranta_leuconeura
8. jún 2024

Prestala by som pocuvat priatela ako pes na slovo. Zacni brat ohlad na seba. Ty si co chcela urobit, keby ti priatel do toho nehovoril? Ostat u kamosky ci si chcrla ist domov?

really8
8. jún 2024

@bora09 9 mesiacov a uz prestavky a problemy? Myslis ze vztah ktory je trochu komplikovany hned prveho pol roka bude ten na cely zivot?

pribinak
8. jún 2024

Akože ty sku perspektívu vidíš ? Lebo ja asi ani ziadnu

Ste vo vzťahu 9 mesiacov a máte problemy …však toto má byt čas ťažkej zamilovanosti

anavianavi
8. jún 2024

povedala by som, ze sa ti prilis plete do zivota a ty nemas vlastny nazor. Ja by som robila, co vyhovuje mne a spravala by som sa ako chcem ja. Samozrejme v medziach slusnosti. Urcite by som si nenechala takto kecat do toho co ako a preco robim. a ja nie som povinna nikomu nic vysvetlovat, ked viem co robim.

aeruginosa
8. jún 2024

Tak s takym clovekom by som vo vztahu byt nemohla. Pride mi ako manipulator - je jedno, co urobis, vsetko je zle a vyvolava v tebe pocit viny, pritom on sam je tu ten, co cely problem vytvara. Cele to znie cudne, co si napisala… a ak spravne chapem, kamaratka ma nieco proti nemu? Necudujem sa jej, skus ju pocuvat, zjavne sa vie na situaciu pozriet objektivnejsie ako ty, cerstvo zalubena.

nikaeli
8. jún 2024

Takže:
1.Mala si byť s ním, ale keby nemohol, ideš ku kamoške, aby si nebola sama.
2.On nakoniec nemohol, tak si šla ku kamoške.
3.On ti volá, že sa mu nepáči, že si u kamošky, tak si šla domov. A bola si sama.
4.Zase ti volá, že si mala ostať u kamošky.

Čo by si poradila svojej sestre? alebo kamoške?
Za mňa je to manipulátor a ty skáčes, ako on píska. Naozaj si od neho taká závislá, že ho počúvaš na slovo? v čom je taký úžasný? Vieš si s ním predstaviť ďalších 10, 20, 30 rokov? Odpovedz si sama.

svetlonos
8. jún 2024

@bora09
no on vyzerá byt pekný debil, kamoska ho prepukla a jemu sa to nepáči. Je manipulátory a chce byť za chrumkavého. Poslala by som ho kade lahsie, lebo ta odtrhne od všetkých a bude ta mat za handru.

januska12323
8. jún 2024

Mala si ostať u kamošky a nepočúvať frajera ako psík.

alickapusinka
8. jún 2024

Ešte nič nie ste spolu 9 mesiacov s prestávkami. Ten tvoj je obyčajný manipulátor zruší vás spoločný program a ak si išla ku kamarátke tak že ťa proti nemu hucká a ak si prišla domov tak mala si tam zostať ti povedal. ON ma všetkých doma po hromade a v hlave všetko v poriadku. Je to obyčajný manipulátor. Láska nie je že som 9 mesiacov s niekým a medzi tým sa s ním stihnem niekoľko krát rozísť. To nie je láska to je manipulácia. Nenamýšľaj si že ide o lásku mne príde že ťa manipuluje. A TY mu slúžiš ako psík prídeš domov a ON milosť pán že si tam mala ostať. Budeš v robote povie chod domov z roboty TY odídeš lebo ON TI kázal preboha však rozmýšľaj trochu.

sissy27
8. jún 2024

@bora09 ste spolu 9 mesiacov a uz ste mali “par prestavok” ? Vyser sa na to dievca, z tohto nic dobre nebude. A k tomu, ze najprv ti povie “chod s kamoskou, zabav sa” hned na to “nebud s kamoskou, zle ti chce” a ked spravis ako on chce tak “preco si nezostala s kamoskou” - MANIPULATOR. V zivote nikdy mu nevyhovies, v zivote nikdy s nim nebudes stastna a on bude spokojny len ked ty budes nestastna.
Toto ti fakt netreba.

luccija
8. jún 2024

@bora09 mala si zostať u kamarátky.Nikdy sa nefixuj príliš na chlapa, aby si mala aj okolie známych s ktorými môžeš ísť von.Ty mu tiež rozprávaš do jeho kamarátov?dúfam, že si kamarátke nepovedala, že mu to vadí a ideš radšej domov.

0silvia0
8. jún 2024

@bora09 s rozbehom ho kopni do prdele. Sa ti fakt cudujem, ze mu robis handrovu babiku a skaces podla jeho psychopocitov.

petronelag
8. jún 2024

Záleží aj od toho aká je to kamarátka, ak je pravda, že naozaj ju hucká proti nemu a je to za čiarou, tak potom taká kamarátka nestojí za veľa a možno aj závidí.
Teraz je jedno, či od nej odišla radšej skôr, záleží ako sa bude situácia vyvíjať ďalej, keď má priateľ prácu a nechce sa stretnúť, tak si potom môže urobiť svoj program a každý musí vedieť, či také priateľstvo prospieva alebo škodí.

jaskolka
8. jún 2024

Odpoveď na tvoj problém je v podstate v tvojej druhej vete - sme pár aj s prestávkami 9 mesiacov. Jednoducho vy nie ste "kompatibilní" alebo ako to nazvať, tak na vašom mieste sa na to vykašlem a každý choďte svojou cestou

medda_beda
8. jún 2024

Neviem čo máš urobiť ty, ale ja by som si nenechala dirogovať v 20 život od 25ročného chlapčiatka ktorý nie je schopný si na mňa nájsť čas.
A prestávky neuznávam.Prestávka je pre mňa rozchod.

kitycat
8. jún 2024

@bora09 znie to ako by si ju vyuzivala iba ked sa to tebe hodi

dadka1997
8. jún 2024

@bora09 ze s tebou riadne manipuluje ... uz len to, ze vztah s par prestavkami, a to je aky vztah? Kolko mate rokov? Vieš si taky vztah predstavit do buducna ? Manzelstvo deti? Bude s tebou manipulovat, budeš skakat ako on piskne ? Ach ženská, toto nie je normálny chlap

gribka1
8. jún 2024

A prečo sa tvojej kamarátke nepáči? A prečo sa ona stará do vášho vzťahu?

princezna_bosorka
8. jún 2024

@bora09 jj, mala si sa zachovat inak. poslat takeho trula do kelu a zablokovat ho vsade, kde sa da, nech ta neotravuje

majulino
8. jún 2024

No poslala by som priateľa veľmi, veľmi slušne do p*ce aj s tým, že kamoška ma proti nemu hucka... A ďalšia vec, priateľ, 9mesiacov a už aj s prestávkami? Tak na čo mi je taký chlap?