Čaute. Aký máte názor na toto, čo sa mi stalo. Písal som si s jednou babou na sociálnej sieti. Sama ma zavolala von tak som išiel za ňou a bolo to 50km. Keď sme boli spolu stále mala v ruke mobil a dosť ma iritovalo a navyše si ešte písala s inými chalanmi. Čo si o tom myslite? Ale úprimne, lebo neviem čo s tým.
pokial doma nema deti , a tym padom pohotovost na mobile tak nema mat co mobil v ruke.. v kabelke ok ... ale zrejme si ju tak nezaujal a nudila sa,alebo je proste len zavisla .. kazdopadne s tym mas problem a ona o teba neprejavila dost zaujmu tak by som to ukoncila
Ze je to teliatko. A riadne nevychovane.
Že je nevychovaná, drzá žena. Už aj keď si sa jej nepáčil, mala ukončiť rande a ísť domov. Ja keď som išla s niekým na kávu, tak som mala mobil v kabelke a to mám dieťa, keď som sa išla pozrieť, či niekto nepísal alebo nevolal (kto mi strážil dieťa v tom čase), tak som to tomu mužovi povedala a ospravedlnila sa, že pozerám na mobil...
Čo s tým? Blok a nájdi si niekoho kto o čas strávený s tebou bude stáť 🤣
@mleo že sa nudila? 🙈 Ale ja by som odišla na tvojom mieste keby som videla ze si zo mňa niekto robí prdel
Ze je to truba a na dalsie rande uz nechod.
Inak 50km nieje zas tak daleko aby si to musel davat do pozornosti 😃. Chlapi chodia za zenami aj ooovela väcsie dialky
Tak úplne s vami súhlasím. Chcel som len vedieť či som normálny že som ju blokol. V rámci toho, že ma vzala na vyhliadkové miesto to bol minimálne aspoň zážitok. Ale to správanie ako ste spomínali je to jediné čo si človek všimne. Navyše spomenula aj svojho bývalého, mne to bolo jasné. Skôr by som povedal že závislosť na mobile ako bolo spomenuté vyššie.
@kavasmliekom hneď sa mi chcelo odísť ale dal som to ešte vyše hodiny 😭😂
Kašli na ňu
Mal si jej ten mobil vytrhnúť z ruky, z celej sily šlahnúť o zem, až by sa rozletel na niekoľko kusov a potom jej milým hlasom povedať, že teraz sa môžete konečne v pokoji porozprávať 🙂
No, že ti ukázala svoju podstatu. Toto nerobím ani môjmu partnerovi, ani kamošom. Ak si sa jej nepáčil, mala to normálne povedať a odísť. A ešte vypisovať daľším chlapom, no to je terno😄Ľuďom úplne prepína z online sveta a všetkých sociálnych sietí.
@sevrin porozprávali sme sa a potom sa na parkovisku objavili ďalší. Z vedľajšieho auta vystúpili dve dievčatá zo zadných dverí a vpredu sedel šofér a jeho frajerka. Myslím ze aj pili. My sme sa tam rozprávali a potom povedala ze už musí ísť lebo ju mama vola domov. Mala 19. Bolo to milé.
Nema o teba zaujem, ale rande vyplni cas a usetri peniaze ked zaplatis ;)
Nedozreta osoba, nemá záujem, neslušné atď. Už by som za ňou určite nešla.
Hlúpe nevychovane teľa tupelo dúfam že si si ju blokol a nenapísal jej už nič.
mne toto vadí aj u kamošov a rodiny.Boháča zachvilu si ludia bez toho mobilu ani neprdnú.Ja keď som s niekým vonku tak absolútne toto neriešim mobil v paprči a dosť ma uráža ak niekto predomnou ťuká furt do mobilu.To potom berem tak,že ma má dotyčný,dotyčná v paži.Ale ja to aj poviem a už vedia že pri mne toto neobstoji.Takže kto ma pozná už to potom viac nerobí🙂netolerujem to.Iba v súrnych prípadoch
Baby, autor je mimo. V inej téme sa mi vysmiava, že mám vzťah so zadaným a spím s ním, čo nie je pravda. Aj túto tému založil zo srandy asi-vlastne mu noč nevadí. Mimo sú obaja a zaslúžia si jeden druhého. Koniec príbehu.
@liusa82 mna stve aj to ze idem s kamoskou na prechadzku so psami, alebo na turu, niekto jej zavola a ona keca pol hodinu...je to nechutne a neslusne nielen voci mne, ale aj voci volajucemu cloveku.ten zrejme tiez neocakava, ze ich sukromny hovor bude odpocuvat cudzia osoba...ved zdvihnem a poviem, ze prepac, teraz nemozem hovorit, ozvem sa neskor.
@mleo no už asi nič. Nechcela by som takého človeka, ktorý sa nevie chovať, ako sa patrí.